Προ-συνάντηση της 26ης Μαρτίου
Ολοκληρώθηκε λοιπόν εχθές μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Πρώτη παρουσία της του Γιώργου και της Μόρφω στην παρέα, η οποία ανέλαβε και πρωτοβουλία να μας βρει προνομιακές τιμές για τα παιδιά που θα έρθουν και θα μείνουν το τριήμερο. Σχετικές φωτό από τον Sparck εντός εβδομάδας.
Κάποτε, όταν μαζευόμασταν καταλαμβάναμε ένα κανονικό τραπέζι, τώρα ξεβολεύουμε το μαγαζί που επισκεπτόμαστε! Οι συναντήσεις μας είναι πλέον πολυπληθείς! Είναι ωραίο να βλέπουμε συνεχώς καινούργια άτομα στην παρέα μας και το καλύτερο είναι να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για θέματα του club.
Α...πέρασε και ο Magelanos...
:116 :116 :116 :116 :116
...επίσης, να δηλώσω ότι μαζεύτηκαν 3 μπλε παρακαλώ! Και όχι όλες οι αποχρώσεις μπλε, αλλά η ίδια...
Παίδες σόρυ που δεν ήρθα αλλά ήμουν κομμάτια από το ταξίδι... Χαίρομαι που ακούω ότι μαζευόμαστε πολλοί!
Παράθεση:
...επίσης, να δηλώσω ότι μαζεύτηκαν 3 μπλε παρακαλώ! Και όχι όλες οι αποχρώσεις μπλε, αλλά η ίδια...
Όπως είναι μπλε, ρίξτε τα στην θάλασσα!!! :P:P:P:P
Γιάννη ήσουν ο μοναδικός κίτρινος? ΓΜΤ!!! Θα ερχόμουν και με φορίο αν ήξερα ότι μαζεύτηκαν τόσα μπλε!!!! :P:P:P
Έχω το πανό και 3 μπλουζάκια. Θα κοιτάξω να τα δώσω μέσα στην εβδομάδα. Τα λέμε!!!
Eγώ ήμουν λευκός και Γαλλικός εχθές.
Παράθεση:
Άρε μπλεδάκηδες!!! Έλειπαν οι κίτρινοι και χορεύανε οι μπλε!!!!! :P:P:P:P
Ένας κίτρινος μας τίμησε μόνο, ο Νίκος από την Βέροια!
Κάτσε Νίκο! Όσο περνάει ο καιρός θα σας χορεύουν οι μπλε!!!
Παράθεση:
Κατάλαβα τον λόγο... Είδα ένα κίτρινο με NAV+ στου Δημήτρη. Ρε μπας και ήταν δικό σου???? :P:P:P:P
Παράθεση:
Κάτσε Νίκο! Όσο περνάει ο καιρός θα σας χορεύουν οι μπλε!!!
Τι θα μας χορέψουν, τον χωρό της κοιλιάς? :P Κάνετε και τέτοια βρε μπλεδάκια??? :P
Παράθεση:
Ένας κίτρινος μας τίμησε μόνο, ο Νίκος από την Βέροια!
Μπράβο ρε τον Νικόλα!!! Από Βέροια και ήρθε. Θα μου πεις, κίτρινο έχει, σφαίρα πάει (λόγω χρώματος), γιατί να μην έρθει??? :P:P
Ρε κιτρινιάρηδες, θα τα αφήσετε σε ησυχία καμία φορά τα αμαξάκια σας; Όλο στο μάστορα είναι για πατέντες!
Πάντως, πρέπει να δώσουμε ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Νικόλα από την Βέροια, ο οποίος παρόλο που δεν έχει πρόσβαση στο site, παίρνει τηλέφωνο για να μαθαίνει πότε έχουμε συναντήσεις και συμμετέχει!
Έρχεται γιατί έχει τρέλλα κύριε super duper administrator!!!