Απάντηση: Τι γινεται σε τρακαρισμα με 210 χλμ
Πριν απο λιγες ωρες εγινε ενα ατυχημα εδω και ολα τα θυματα εξω απο το αμαξι.
Ε λοιπον ακομα και να δω καποιον να σκοτωθει και να μη φοραει ζωνη δε θα τον λυπηθω ρε παιδια και ας ειμαι σκληρος.
Ποσο χαζος να εισαι δηλαδη για μια απλη κινηση αντι να εχεις μια ασχημη εμπειρεια να καταλυξεις στο φερετρο.
Δεν μπορω να καταλαβω την βλακεια μερικων...
μην νομιζεις οτι η ζωνη παντα σωζει!
Το να τρεχεις ειναι παρανομο και κατακριτεο, το να μη φορας ζωνη ειναι προβλημα νοημοσυνης. τελος
Εμαθα για το ατυχημα, σε λεπτο δρομο κοντα στην διασταυρωση αγιας αναστασιας (πολυγυρος - θεσσαλονικη) πλαγιομετωπικη μεγαλο audi με ενα μικρο.
Το μικρο εφυγε απο τον δρομο και το audi συνεχισε και σταματησε 100 μετρα μετα. (μεσα στις φλογες)
Κατευηκε ο πατερας μου να δει τι γινεται, φανηκαν δυο που εφυγαν απο το πισω μπαμπριτζ... ενας μερικα μετρα μακρια και ο αλλος στο παρπριτζ (το πισω) μισος μεσα μισος εξω.
επειδη τον ξερω καλα εκεινον τον δρομο καλα,ποσο ετρεχαν εκει???ειναι δυνατον??
Περασα και το ειδα με τα ματια μου το αμαξι, ειναι οπως πας πολυγυρο πριν απο την διασταυρωση του μοναστιριου αγιας αναστασιας.
Αριστερα πεταμενο το αμαξι οπως να ναι και φανταστηκα την σκηνη που ειδε ο πατερας μου με τον ανθρωπο στο πισω μπαμπριτζ.
Ανατριχιλα!
Σε εκεινο το δρομο βραδυ χωρις κινηση εχω παει και 180 αλλα ειναι παρα πολυ λεπτος ισα ισα χωρανε δυο αμαξια και δεξια αριστερα χαντακια.
Αυτος πρεπει να πηγαινε με 160 περιπου και χτυπησε ξυστα ενα αλλο μεγαλυτερο αμαξι που ευτιχως ο αλλος εμεινε στο δρομο λογω του βαρους του.
Αφου ο αλλος πιγαινε σερνοντας με τις λαμαρινες να βγαζει σπιθες για 100 μετρα να μη σταματησει εκει και γινει καραμπολα.
Πολλες φορες σε εκεινο το δρομο εχει τιχει να υπαρχει νταλικα και να ειναι στη μεση του δρομου και να αναγκαζομαι να πατησω χωμα...