Ραδιο αρβύλα...
Printable View
Ραδιο αρβύλα...
οπως νομιζεις!
C4 πρώην συναδέλφισας είχε βγάλει ένδειξη για υψηλή θερμοκρασία νερού ενώ το αμάξι ήταν ακίνητο για περίοπου 5 ώρες. Επί τόπου μιλάει με την αντιπροσωπεία και την καθυσήχασαν ότι είναι κάτι απλό ηλεκτρονικό και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το παίρνει η γυναίκα, παει σπίτι της (με το θρμόμετρο στο full). Ξυπνάει την επόμενη το πάει συνεργείο και τελικά έκαψε φλάντζα. 18000 ΚΜ.
Φυσικά εντός εγγύησης και φυσικά επισκευή και όχι αντικατάσταση μοτέρ...
Δεν τα λέω αυτά ως επιβεβαίωση κανόνα. Απλά μου έκανε εντύπωση πως ένα "γνωστό ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό" πρόβλημα του αυτοκινήτου, είχε τέτοια έκβαση...
Ρε παιδια μεμονομένες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές. Βγήκε το C4 που είναι σαν διαστημόπλοιο μέσα... αααα αυτό έχει προβλήματα με τα ηλεκτρικά.. Έβγαλε τα tsi η vw... ααα αυτά τα μοτερ σπάνε... Βγήκε το bravo... ααα ιταλικό είναι κάιει λάδια...
Το bravo ειναι Fiat, το μεγαλυτερο μειονεκτημα
Νομίζω Kia Ceed... Είναι και όμορφο και θα σου βγεί πιο οικονομικό μακρυπρόθεσμα (service, ανταλλακτικα...)
Και το C4 βέβαια όμορφο είναι αλλά κυκλοφορεί καιρό. Σε λίγο δε θα βγει και το νέο μοντέλο? Μη παρεις και "παλιό" αυτοκίνητο.
Kia Ceed με 13.000 δεν παιρνεις απ οσο ξερω παντως εκτος αν επεσε τοσο η τιμη, μη βλεπεις τις διαφημησεις οτι να ναι λενε,
Θυμηθηκα τωρα μια εκπομπη που εκανε ο Ευαγγελατος παλιοτερα και εστελνε αγοραστη σε αντιπροσωπιες
Αγοραστης: Γεια σας, θα ηθελα το ταδε αυτοκινητο που εχει στη διαφημιση και κοστιζει 12.990 ευρω
Πωλητης: Εεεεε... ειναι χωρις κλιματισμο ομως ξερετε το αμαξι που θελετε
Αγοραστης: Δεν πειραζει, θα ηθελα αυτο το αυτοκινητο που εχετε στην διαφημιση και κοστιζει 12.990 ευρω
Πωλητης: Εεεεε, δε θα βαλετε κλιματισμο ? σκετο το θελετε ? πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια κυριε μου
Αγοραστης: Δεν πειραζει, θα ηθελα το αυτοκινητο που δειχνει η τηλεοραση
Πωλητης: Κυριε μου, το αυτοκινητο που θελετε υπαρχει μονο στην διαφημιση, δεν μπορειτε να το αγορασετε, δεν διατειθεται
Οτι διαφημιση βλεπεις βαλε και κανα 3χιλιαρο η ταλιρο πανω για να εισαι μεσα.
χαχα ξερω ξερω καλα τα λες....αλλα για αυτα εχω ρωτισει!τοσο ειναι η τιμη χωρις χρωμα και χωρις χαρτια
Που να κοιτουσες για καμια Bmw, 25.000 μονο σου λεει, και εννοει μονο οι λαμαρινες οπως η διαφημιση χαχαχαχαχα