αυτό πάντως με το Auto-oti-na-naι και τις τιμές μεταχειρισμένων ποτέ δε το κατάλαβα....
ποιος διαμορφώνει αυτές τις τιμές και με ποια κριτήρια...???έχει κανένας την απάντηση?
Printable View
ναι ειναι κατα των ιταλικων!
κοίτα Γιάννη, δεν έχει να κάνει με το αν είναι κατά κάποιον...
με ποια κριτήρια καθορίζει η φυλλάδα, πόσο θα δώσει ο καθένας το αμάξι του..?Ολόκληρη αγορά δηλαδή...
έχει κάποιον τύπο δηλαδή, ή ότι κατεβάσει του λολοστεφανή...?
το ότι παίρνει τιμές από μάντρες δεν ισχύει...όλοι οι μαντράδες έχουν τη φυλλάδα για μπούσουλα...
άρα???
Ε με ποιο τυπο λενε οτι η "ποιοτητα κυλησης" ειναι καλυτερη σε αυτο το μοντελο απο το αλλο.
Με ποιο τυπο λενε οτι η "μεταπωλητικη" αξια ειναι υψηλη στο ταδε αμαξι ?
Με ποιο τυπο λενε ενα ακυκλοφοριτο αυτοκινητο τι τιμες θα διαμορφωσει περιπου οταν κυκλοφορησει...
Τι ηθελες δηλαδη να λεει [("αρχικη τιμη αγορας" επι "esp + abs + λοιπα εχτρα) επι (χιλιομετρα / γρατζουνιες)] δια (χρονια κυκλοφοριας) και ολα αυτα επι τα κυβικα = τιμη μοντελου :P
Στο περιπου λενε οι ανθρωποι για να εχουμε μια προσεγγιση του τι γινεται, ετσι και αλλιως ολα τα αυτοκινητα εχουν καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που περιλαμβανεται στην τιμη!
Θυμωσατε ολοι με το autotriti να πουμε :P
Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι η βάση δεδομένων για τους πίνακες του autotriti είναι οι αγγελίες του. Επειδή όμως υπάρχει και ένα θέμα που τυχαία έπεσε στην αντίληψή μου, σας πληροφορώ ότι πολύ αμφιβάλλω για την αλήθεια των τιμών. Ξέρετε ότι πολλές ασφαλιστικές εταιρείες αποζημιώνουν είτε για κλοπή, είτε για ολική καταστροφή, με βάση αυτούς τους πίνακες? Άρα, δεν είναι και απίθανο να παίζει και τίποτα ύποπτο σε αυτήν την ιστορία. Επίσης, το δείγμα των stilo π.χ. που έχει το περιοδικό είναι σίγουρα πολύ μικρό, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν τιμές για διαφορετικές χρονιές, κυβισμό και εξοπλισμό και συνεπώς η εκτίμηση δεν είναι ασφαλής. Ακόμα αν κάποιος δημοσιεύσει αγγελία για ένα stilo του ΄01, με 200.000 χλμ, τρακαρισμένο, σε χάλια κατάσταση και τιμή €4.000, μη μου πείτε ότι θα τρέξει κάποιος από το περιοδικό να ελέγξει αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ατρακάριστο! Σε ένα μικρό δείγμα όμως, μία τέτοια αγγελία μπορεί να ρίξει την τιμή του 1.2 πολύ χαμηλά και να φορτώνει δίκαια ο paidaros...:D
για την εν λόγω φυλλάδα (auto-triti) έχω και εγώ να προσθέσω ότι σίγουρα (κατα την δική μου άποψη) είναι εργαλείο εμπορικών συμφερόντων.
ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ :
Το μεγαλύτερο ποσοστό των αγγελιών της είναι μαντράδες.
Αυτοί πληρώνουν για να μπουν εμείς όχι
Αρα με αυτούς είναι (βάζει πιο χαμηλή την αγοραστική αξία για να τους τα πουλάμε πιο φτηνά).
Στην πράξη τα λαμόγια (βλέπε ασφαλιστικές) την χρησιμοποιούν όταν τους βολεύει.
Δηλ. ασφαλίζεις ένα αμάξι και σου αντιστοιχεί ένα ασφάλιστρο. Το πληρώνεις κανονικά. Μια μέρα όμως έχεις ένα ατύχημα (μακριά από εδώ) μεγάλο(βλέπε ολική).Τοτε ξαφνικά θυμούνται ότι το αμαξι σου δεν αξίζει όσο λες και όσο το είχαν αποτιμήσει (αρα ορίσει και το ασφάλιστρο) αλλά όσο το αξιολογεί η φυλλάδα.
Προσωπικά μου είχε τύχει (ξεκόλιασα ένα golf σε κολώνα, ευτυχώς βγήκα ακέραιος) είχα μικτή και όταν πήγα στην ασφαλιστική μου είπαν ότι η αξία δεν είναι αυτή που το ασφαλίσατε αλλά αυτή που λέει η φυλλάδα!!!
όλα άλλξαν όταν πήγα με τον δικηγόρο μου (αναγνώρισαν σαν αξία την αναγραφόμενη στο συμβόλαιο).Συμπέρασμα: Μας ψαρώνουν με την φυλλάδα!!!! και αμα κάτσει έκατσε...
κοίτα να δεις, μαζί με τα άλλα κάνω και εκτιμήσεις ακινήτων για την Εθνική..Παράδειγμα.
Πώς θα σου φάνταζε να ήθελες να πάρεις δάνειο 100000Ε και να στο εκτιμούσα εγώ για 80000Ε με τη δικαιολογία "Δεν έχει καλό feng shui", ¨η "μου είπε ο μπάρμπας του κολλητού του γκόμενου της γυναίκας του" ότι ο συγκεκριμένος κατασκευαστής δε βάζει καλά πλακάκια, ή ότι είχε ακούσει ότι περνάει την αποχέτευση από τις κολώνες...
θα σου άρεσε???..
Γιαυτό υπάρχουν τύποι, υπάρχουν πίνακες απαξίωσης λόγω παλαιότητας, υπάρχουν πολλές διαδικασίες για να εξασφαλίζεται το αντικειμενικό της εκτίμησης και να μη θίγεται κανένας...
Εδώ ρωτάω ακολουθούν κάποιους τύπους, κάποια μέθοδο δοκιμασμένη στη στατιστική της εγκυρότητα...???ΠΩΣ...άντε ότι νά 'ναι??
Συμβαίνει να είμαι στατιστικός και σας βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το δείγμα τους στατιστικά ορθό. Χρειάζεται επιλογή αποδεκτής μεθόδου δειγματοληψίας, επαρκές δείγμα και έλεγχος για την ορθότητα των στοιχείων. Ας πούμε ότι θέλεις να μάθεις που παίζει η τιμή του stilo 1.6. Δεν αρκεί μόνο να πάρεις τις τιμές πώλησης π.χ. 50 stilo 1.6 και να βρεις το μέσο όρο, ή τις δύο ακραίες τιμές. Πρέπει να ελέγξεις παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή (ηλικία, χλμ, κατάσταση, extras, ακόμα και το χρώμα) και τότε να κάνεις εκτίμηση. Διαφορετικά, οι τιμές είναι της πλάκας. Ίσως το αποτέλεσμα να είναι πιο ενδεικτικό, αν γίνει μία δημοσκόπηση στο club για όσους έχουν αγοράσει το stilo τους μεταχειρισμένο (με όλα τα χαρακτηριστικά τους) γιατί εδώ τουλάχιστον είναι περισσότερο βέβαιο ότι τα στοιχεία θα ειναι αληθή και τα αυτοκίνητα σε καλή κατάσταση.
Sorry που ξεθάβω μετά από μήνες το thread αυτό, αλλά αξίζει μια και υπάρχει απάντηση από το ίδιο το περιοδικό:
"Δύο είναι οι βασικοί παράμετροι για τον υπολογισμό της τιμής των μεταχειρισμένων που δημοσιεύονται τόσο στο site μας όσο και στο τεύχος.
1)Οι τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τις 25.000 αγγελίες εμπόρων και ιδιωτών που μπορείτε να δείτε στο site μας.
2)Η τιμή και ο εξοπλισμός του αντίστοιχου καινούργιου μοντέλου."
Επίσης είχα διαβάσει κάπου στο site του autotriti (δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρώ) ότι για να μπεί ένα αυτοκίνητο στη λίστα θα πρέπει πρώτα να έχουν περάσει από το περιοδικό τουλάχιστον 50 αγγελίες σε διάστημα 6 μηνών με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη ο πίνακας με τις τιμές των μεταχειρισμένων του autotriti μπορεί να σε βοηθήσει ΜΟΝΟ όταν κυριολεκτικά δεν έχεις ιδέα. Με λίγο ψάξιμο σίγουρα θα ενημερωθείς πολύ καλύτερα :)