Απάντηση: Συζήτηση για Μπλουζάκια 2008
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
δουλευει σε εταιρια που φτιαχνει μπλουζακια
ok παντελη!περιμενουμε τοτε τον μιχαλη
δε περιμένουμε το Μιχάλη, τον Θοδωρή περιμένουμε.
Επειδή αύριο 14 Αυγούστου το απόγευμα θα φύγω με άδεια, και επειδή εκεί που θα πάω δεν θα είμαι συχνά στο internet, θα παρακαλούσα πάρα πολύ αν θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με τα μπλουζάκια μέσω τηλεφώνου.
Επειδή ενδέχεται να είμαι Αθήνα το 2ήμερο 23-24 Αυγούστου, και ΑΝ έχουν βγει μέχρι τότε, να μπορέσω να τα πάρω χέρι με χέρι.
Αν υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορείτε (ή και δεν θέλετε στην τελική) να με πάρετε ένα τηλέφωνο, θα παρακαλέσω πάρα πολύ να κρατηθεί η παραγγελία μου από κάποιον ώστε να την πάρω όταν γυρίσω. (1 Σεπτ.)
Ευχαριστώ.
Υ.Γ: Πλέον τα μπλουζάκια γίνανε Μπλουζάκια 2009... :D:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Επειδή αύριο 14 Αυγούστου το απόγευμα θα φύγω με άδεια, και επειδή εκεί που θα πάω δεν θα είμαι συχνά στο internet, θα παρακαλούσα πάρα πολύ αν θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με τα μπλουζάκια μέσω τηλεφώνου.
Επειδή ενδέχεται να είμαι Αθήνα το 2ήμερο 23-24 Αυγούστου, και ΑΝ έχουν βγει μέχρι τότε, να μπορέσω να τα πάρω χέρι με χέρι.
Αν υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορείτε (ή και δεν θέλετε στην τελική) να με πάρετε ένα τηλέφωνο, θα παρακαλέσω πάρα πολύ να κρατηθεί η παραγγελία μου από κάποιον ώστε να την πάρω όταν γυρίσω. (1 Σεπτ.)
Ευχαριστώ.
Υ.Γ: Πλέον τα μπλουζάκια γίνανε Μπλουζάκια 2009... :D:D:D:D
Εγω λεω να τα κανουμε Χειμωνιατικα:yikes:
Παιδια υπηρχαν (υπαρχουν) καποια προβληματα με προμηθευτες λογω εποχης. Μεσα στην εβδομαδα πιστευω πως θα τα εχουμε.
Τα χρηματα για τα μπλουζακια που και ποτε θα τα καταθεσουμε;
αυτο ειναι μια καλη ερωτηση
παιδια το θεμα με τα μπλουζακια ''μπουσουλησε'' καθολου???