Guys να πω κάτι;Εγώ στο Punto είχα βάλει πεταλιέρες που τις είχα αγοράσει από τη shell και ήτανε μια χαρά!!!
Printable View
Guys να πω κάτι;Εγώ στο Punto είχα βάλει πεταλιέρες που τις είχα αγοράσει από τη shell και ήτανε μια χαρά!!!
Ωραίος ...Πάντως κάποιες που έχω δει δεν έχουν καλή ποιότητα και δεν μου άρεσαν τα σχέδια!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mad
Γιάννη μπορείς να μου πείς τιμή για τα πετάλια και το footrest ξεχωριστά!Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία να τα δούμε πάνω στο αυτοκίνητο!
ΥΠ:Σας έχω πρήξει με τις φωτογραφίες αλλά είναι διαφορετικό όταν βλέπεις κάτι πάνω στο αμάξι τοποθετημένο!
Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί να μου πουν τιμές και είναι €30 το footrest και €30 οι πεταλιέρες.
Σε ποιο μαγαζί ρε Γιάννη;
Eναι λίγο ακριβες οι πεταλιέρες, αν βρείτε πάντως σε καλή τιμή πεστε και σε μένα γιατί θέλουν άλλαγμα οπωσδήποτε!!!!
kalfa μη στεναχωριέσαι είπαμε αν σταματήσεις να είσαι μαμα θα΄συνεχίσω να είμαι εγώ....
Είμαι κι εγώ εδώ ........ Το μόνο που έχω προσθέσει-αλλάξει στο Stilo μου είναι η αρωματική σκόνη στο τασάκι-ποτηράκι
Πεταλιέρες και foot rest θέλω και εγώ.Χρήστο όταν πας πές αν είναι να πάρεις και για μένα.
Μπράβο ρε Γιάννη!Παιδιά θα ρωτήσω τιμή στην Αθήνα και άμα υπάρχει μεγάλη διαφορά κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία στο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και τις βάζουμε όλοι!Πάντως η τιμή είναι πολυ καλή και για τα δύο...
Γιάννη δεν νομίζω να γλυστράνε καθόλου τα πετάλια μετά?
Ρε παιδια εγω εχω footrest sparco κ racing πεταλιερες!Δεν ειναι μαρκας αλλα φτηνες κ ωραιες! 40ευρα ολα μαζι!