Απάντηση: Θεσ/νικη - Κατερινη (Για stilakia)
να με και εγω το φουλ της νταμας
ο κανονις εχει εν μερη δικαιο αλα και ο σν7περ εχει δικαιο αλλα εγω εχω το ποιο πολυ δικαιο και τελος .
εχουμε μια αποσταση ΒΟΛΟΣ - λαρισα που ειναι 60 km τα οποια
με 60 την ωρα κανεις μια ωρα
με 120 την ωρα κανεις μιση
με 180 την ωρα κανεις 20 λεπτα
αν πας ομως με 240 κανεις 15 λεπτα (μεχρι εδω εχει δικαιο ο κανονις)
τα οποια 15 λεπτα δε μπορεσα να φτασω ποτε γιατι θα επρεπε να ηταν 240 km ο μεσος ορος ταχυτητας και θα επρεπε να ποιανω 280 km καθε φορα και για οσα km πηγενα με 200 για να διατηρησω το μεσο ορο σταθερο στα 240 km και να ποιασω το 15 - λεπτο (μεχρι εδω εχει δικαιο και ο σν7περ)
ομως απο τη στιγμη που θελουμε να διανυσουμε την αποσταση αυτη σε 15 λεπτα και ο μεσος ορος ειναι τα 240km πως ειναι εφηκτο αυτο το πραγμα τι στιγμη που εχει εστω και ενα σταθμο διοδιων?
εχει έστω και 10 αυτοκινιτα σε αυτα τα 60km ?
η' εχει ανοιχτες καμπες ο δρομος και δε μπορουμε να ποιασουμε σε αυτες πανω απο 200km?
αρα μη λετε οτι μ...........................................ια σας κατεβενει γιατι απλα δεν ειμαστε μονοι μας.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
να με και εγω το φουλ της νταμας
ο κανονις εχει εν μερη δικαιο αλα και ο σν7περ εχει δικαιο αλλα εγω εχω το ποιο πολυ δικαιο και τελος .
εχουμε μια αποσταση ΒΟΛΟΣ - λαρισα που ειναι 60 km τα οποια
με 60 την ωρα κανεις μια ωρα
με 120 την ωρα κανεις μιση
με 180 την ωρα κανεις 20 λεπτα
αν πας ομως με 240 κανεις 15 λεπτα (μεχρι εδω εχει δικαιο ο κανονις)
τα οποια 15 λεπτα δε μπορεσα να φτασω ποτε γιατι θα επρεπε να ηταν 240 km ο μεσος ορος ταχυτητας και θα επρεπε να ποιανω 280 km καθε φορα και για οσα km πηγενα με 200 για να διατηρησω το μεσο ορο σταθερο στα 240 km και να ποιασω το 15 - λεπτο (μεχρι εδω εχει δικαιο και ο σν7περ)
ομως απο τη στιγμη που θελουμε να διανυσουμε την αποσταση αυτη σε 15 λεπτα και ο μεσος ορος ειναι τα 240km πως ειναι εφηκτο αυτο το πραγμα τι στιγμη που εχει εστω και ενα σταθμο διοδιων?
εχει έστω και 10 αυτοκινιτα σε αυτα τα 60km ?
η' εχει ανοιχτες καμπες ο δρομος και δε μπορουμε να ποιασουμε σε αυτες πανω απο 200km?
αρα μη λετε οτι μ...........................................ια σας κατεβενει γιατι απλα δεν ειμαστε μονοι μας.
Καλά για το ποιοί λένε μ.....ιες εδω μέσα άστο καλύτερα!!!
Τουλάχιστον εγώ είπα για μία ευθεία που έκανα σε λίγοτερο απο ώρα και είναι εφικτό απο όλους σας.
Δε προσπάθησα να πείσω για κάτι που δε γίνεται...
Φαντάζομαι το δικό σου που ΣΑΦΩΣ είναι πιο γρήγορο από ότι κινείται σε 4 τροχούς θα την κάλυπτε σε λίγα λεπτάκια.
Πολυ σωστα λεει ο παντελης, για να κανει μεσο ορο 240 πρεπει το αμαξι να ποιανει χαλαρα 280...
Πω... Δεν την παλεύετε! Μία όμως...
:D:D:D
Εγω με το F14 μου την κανω σε 3 λεπτα παντως..κ δεν σταματαω σε διοδια..
Απλα σηκωνω κ τους 2 λεβιεδες κ εχω 35,000 ιππους στα φτερα μου..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Φαντάζομαι το δικό σου που ΣΑΦΩΣ είναι πιο γρήγορο από ότι κινείται σε 4 τροχούς θα την κάλυπτε σε λίγα λεπτάκια.
την ειρωνεία πολύ αγάπησαν τον είρωνα κανένας....
ps. ο δικηγόρος
Δε το ειπε ειρωνικα κανεις λαθος.
Το εννοει.
εεεεεεεεε δεν παιζεστε με τιποτα!
ετοιμοι για κοντρα και διαμαχη ειστε
το θεμα ειναι οτι ουτε στα μαθηματικα ειστε ανταγωνιστικοι ουτε με το πληκτρολογιο δεν ερχεσται τουλαχιστον στη Πιστα των Σερρων να ρηξουμε ολοι απο μια ζε'ι'μπεκια να πανε κατω τα φαρμακια (το κρασι μετα τη Πιστα)