Απάντηση: Ξέρει κανείς τι απέγινε ο Μιχάλης Μ**** - Member of StiloClub
δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι (τεχνικά ) να υπάρχει μια ακόμη κατηγορία
"Θέματα Μελών ή Απρόοπτα ή Διαμάχες ή Η κατηγορία των μεσημεριανών (ξεκατίνιασμα)" ή κάτι παρόμοιο
όπου θα μπορεί ο καθένας να γράψει την πικρία/διαμάχη/κόντρα με ένα μέλος κ να μην γεμίζουν (ή ακόμα χειρότερα βρωμίζουν me off-topic) όλα τα άλλα θέματα?
Το αμα εχω στειλει πμ στον mike ειναι δικο μου θεμα και δεν θα δινω αναφορα (παρολο που του εχω στειλει πμ με τα ιδια που ειπα και στον pacman) Η ειρωνια στο να βαλω μια ταξη βγαζοντας οτι προβληματα υπαρχει μεταξυ σας ,που δεν ανηκει εδω μεσα αλλα εξω απο το κλαμπ, με εκνευριζει. Πολυ σπανια βαζουμε το χερι μας στο φορουμ, και μονο σε καποιες περιπτωσεις και να καθαριζουμε η να οργανωνουμε το φορουμ. ΤΟ οτι το φορουμ στηριζετε στα μελοι φυσικα και γινεται αλλα δεν σημαινει οτι μπορει να κανει και να λεει ο καθενας οτι θελει. Ρωτα οποιον θες αμα δεν ειμαι σωστος και δικαιος εδω μεσα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nikolas
ΜΕ αφορμή έναν από τους σημαντικότερους λόγους της αποχώρησης μου από το κλάμπ, επιστέφω να παραθέσω και την δική μου περίπτωση, με το τούρμπο κιτ και το ενδιαφέρον απόκτησης του από τον ''maik kavala''. Σε όλη την διάρκεια της ανταλλαγής μυνημάτων απαντούσε ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ χωρίς να αφήνει κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ περιθώριο να αλλάξει γνώμη. Η συζήτηση πήρε έναν μήνα περίπου με 4-5 μυνήματα με μια εβδομάδα αναμονή στο καθένα. Το σημείο που ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ και ξεφεύγει από μια απλή επιπολαιότητα είναι ΟΤΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ μου τα στοιχεία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ που θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων εγώ τα έδωσα, δείχνοντας εμπιστοσύνη, το αμέσως επόμενο μύνημα ήταν ότι sorry άκυρο. ΕΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? (Προσωπικά στοιχεία-αριθμοί λογαριασμών?)Αν ο maik kavala έχει απάντηση και για αυτό θα παραθέσω αμέσως όλα τα μυνήματα που ανταλλάξαμε για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του....
ο νικολας ειναι ωραιος...ετσι ειναι τα πραγματα δεν εχω καμια
αντιρηση...απλα μια συγνωμη θελω να σου πω για το θεμα μας.
Ειχα να μπω πολυ καιρο και διαβασα ολα αυτα που γραφτικαν τωρα.Δεν ξερω τι ειχατε κανονισει μεταξη σας παιδια αλλα αν ειναι οπως τα λενε τα παιδια εχουν απολυτο δικαιο.Φιλε στιλατε εχεις δικαιο σε αυτο που λες αλλα αν εχεις αγανακτισει με καποιον και ειναι ο μονος τροπος για να βρεις εν μερη το δικιο σου και σε κραζουν οι υπευθηνοι του φορουμ τοτε εκνευριζεσε και ξεσπας οπως να ναι κραζοντας τους και εσυ.αυτο που παρατηρισα εγω ειναι οτι ο Μιχαλης δεν εχει παρει θεσει σε ολο αυτο και προσωπικα δειχνη οτι εχει χεσμενη τη φωλια του.
Φιλικα Σακης