Απάντηση: ALFA ROMEO MITO kai Grande PUNTO ABARTH
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν μ'αρέσει η 8C ... :D
:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:: yikes::yikes::yikes::yikes:
Και νόμιζα ότι σε όλους αρέσει η 8C!!!
Παράξενε:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Βασικά Alfa δεν είναι...είναι NEA Alfa...τα πράγματα τρέχουν και οι καταστάσεις αλλάζουν...
Όπως λέει και η Estelle (απο friends): things change roll with em........... take any job you can get and don't make on the floor (ασχετο αυτό αλλα αστειο)...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Βασικά Alfa δεν είναι...είναι NEA Alfa...τα πράγματα τρέχουν και οι καταστάσεις αλλάζουν...
Αν και ακόμα οφείλει στους οπαδούς της ένα μοντέλο (ένα μόνο) που να αντιπροσωπεύει τη παλιά γενιά. Δηλαδή, πίσω κίνηση και ανόθευτες επιδόσεις χωρίς ηλεκτρονικά μπλοκε κτλ.
Alfa GTV6 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
http://www.carlone.ch/Neue%20Autos2/...TV%206%202.JPG
^^ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ALFA ROMEO! (κατ' εμέ)
Α, ρε να είχα τα φράγκα... θα χτυπούσα μία ΑΝΕΤΑ!
μον η σειρα 159 μου αρεσει εμενα σαν εμφανιση μετα 3 στρογγυλα φαναρια!
μιχαλη ειχε μια τετοια ο ξαδερφος μου και την οδηγησα λιγο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Αν και ακόμα οφείλει στους οπαδούς της ένα μοντέλο (ένα μόνο) που να αντιπροσωπεύει τη παλιά γενιά. Δηλαδή, πίσω κίνηση και ανόθευτες επιδόσεις χωρίς ηλεκτρονικά μπλοκε κτλ.
αυτο που θα ηθελα να δω ειναι να βγαινει σε ρετρο σχεδιαση ενα συνχρονο Junior GTA V6 3,2
με βαρος 1100 kg
και πισω κινηση
με φρεναρες
πολυ ανθρακονιμα & αλκανταρα με εκρου περλα και ματ ανθρακι ακτηνοτες 19αρες μπλοκε τορσεν και να στροφαρει 8αρες σε ενα τετοιο συνολο ποιος θα πει οτι δε ειναι το τελιο πακετο ιστορια-επιδωσεις-ψυχη.-
Εγώ τη MITO τη λατρεύω απ΄όλες τις απόψεις'
Είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει
Παρολο που δε τρελαινομαι για τις νεες Ιταλικες γραμμες το "Μυτο" μου αρεσει σαν design.
http://i25.photobucket.com/albums/c7...front-blur.jpg
Βεβαια και απο το προφυλακτηρα ετσι οπως το βλεπω το design παιζει το κυριο ρολο και ολα τα αλλα Κλαην μαην
Τωρα που το εψαξα το αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχει 45 κιλα καυσιμα LoL.
Εδω το Stilo εχει 58 (και κανα δυο ο σωληνας) και μου φαινονται λιγα.
Θα μου πεις καλα ειναι μικροτερο και καιει ποιο λιγο, το 1.4 155HP ομως ? LoL
Eμενα καίει 7,5-8,5 λιτρα στον ανοιχτο δρόμο(με φυσιολογικούς ρυθμούς(120-130 στο dynamic παντα) και μεσα στην πολη 9,5-10,5.Δεν έχει την αυτονομία του stilo που ξεχνας να βάλεις βενζίνη αλλά καίει σχετικά λίγο
Εννοεις στα 120-130 χαω ?
Το 155 εχεις ε...
Εδω με το Stilo βαριεμαι να τρεξω με 120-130 μου αρχεται να πεσω για υπνο, για σενα θα ειναι ακομα ποιο δυσκολο.
Με 180-200 εχεις δει ποσο καιει πχ ?
Ναι τα 155 έχω.Αλλά δυστυχώς δεν έχω προσέξει πόσο καίει στα πολλά χιλιόμετρα.Θα το δώ και θα επανέλθω δρυμήτερος