Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 24\09\2008
Λοιπον κυριοι τα μπλουζακια σας οσοι εχετε παραγγειλει ειναι στα χερια μου μετα απο ενα γερο μπανιο εγω και ο Μιχαλις συναντηθηκαμε!
Λογω υποχρεωσεων δεν θα μπορω να ειμαι στις 1900 αλλα κατα τις 1930
βρεχει δεν βρεχει θαμε εκει
Νασος
Θα μας βρεις εξαλου δε θα παμε κατευθειαν στην καφετερια...αν βρεχει κ εγω θαρθω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Μάγκες εγώ στην απ’έξω δεν λέει έτσι !!!
Βέβαια το Stilaki ξεχάστε το συνεργείο .Μόνο σε ποιο Parking λέτε αυτό που είναι μπροστά από το Σ.Ε.Φ :confused:
Με το που βγαινεις απο Εθνικη δεξια πανω στην στροφη, σε πεταει ακριβως μεσα στο parking, δεν ειναι αυτο κατω απο το σεφ, ειναι αυτο κατω απο την γεφυρα.
Ελπιζω καποιος να εχει και να φερει κανα αυτοκολητο η τουλαχιστον ας πει καποιος που να παω να βγαλω(ενοω την γραματοσειρα)
εμενα το στιλο μου εχει να δουλεψει περιπου απο τοτε που καναμε τιν τελευταια μας συναντηση και δεν περνει μπροστα!!!αν μπορεσω θα ερθω με το ΧΤ Αν εχει καλο καιρο!!!οχι τιποτα αλλο...μην με ψαχνει και η σερβιτορα!!!αχχαχαχααχ
Θέλουν να έρθουν κάτι γκομενίτσες να τις φέρω η δεν γουστάρετε? θα έχουν τελειώσει απο ένα μπάνιο πάρτυ και θα έρθουν με βρεγμένα μπλουζάκια...να τα φέρω η μπά??? Τους αρέσει να πλένουν τα μπαμπρίζ αλλα σιγά μην τις αφήσετε να πειράξουν τα εργαλεία σας!! εεεεε? να τις φεεεερωωωωωωωω???:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
οχι τιποτα αλλο...μην με ψαχνει και η σερβιτορα!!!αχχαχαχααχ
Mην ανησυχεις αγορι μου εδω ειμαστε και εμεις!!:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
εμενα το στιλο μου εχει να δουλεψει περιπου απο τοτε που καναμε τιν τελευταια μας συναντηση και δεν περνει μπροστα!!!αν μπορεσω θα ερθω με το ΧΤ Αν εχει καλο καιρο!!!οχι τιποτα αλλο...μην με ψαχνει και η σερβιτορα!!!αχχαχαχααχ
χαχαχαχαχα ετσι ειναι φιλε ...θα σε πσαχνει δεν λεσ τπτ...παιδες εγω θα ερθω μετα τις 8.30 γιατι εχω αγωνα πιο πριν.εχω μιλησει και με το φιλο μοθ το laki.αντε γιατι εχω να σασ πω και νεα....το stilo μου απεκτησε αδερφακι χαχαχαχαχα....:):):)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
glykoylis
Θέλουν να έρθουν κάτι γκομενίτσες να τις φέρω η δεν γουστάρετε? θα έχουν τελειώσει απο ένα μπάνιο πάρτυ και θα έρθουν με βρεγμένα μπλουζάκια...να τα φέρω η μπά??? Τους αρέσει να πλένουν τα μπαμπρίζ αλλα σιγά μην τις αφήσετε να πειράξουν τα εργαλεία σας!! εεεεε? να τις φεεεερωωωωωωωω???:D:D:D
Εγω δεν εχω προβλημα, να το πειραξουν το εργαλειο μου...:)(πονηρα μυαλα μην γελατε!)