Συγνώμη για να καταλάβω... ξέρεις τι φρούτο είμαι επειδή έγραψα εδω; Στο συγκεκριμένο τόπικ;
Printable View
Συγνώμη για να καταλάβω... ξέρεις τι φρούτο είμαι επειδή έγραψα εδω; Στο συγκεκριμένο τόπικ;
Εδώ το ίδιο το δημόσιο έχει προσλάβει άτομα στα λεγόμενα stages όπου για όποιον δεν ξέρει ο μισθός είναι στα 500 euro ημιαπασχόλιση και υπογράφουν συμβάσεις χωρίς ένσημα ( και οι οποίες συμβάσεις δεν του έχουν ανανεωθεί ακόμα) .
Υ.Γ Και να σας κάνω μια ερώτηση λίγο άκυρη αλλά μιας που πιάσαμε τα περί ποριών και απεργιών πόσοι από εσάς κατεβείκατε στις πορείες που γίνανε για την ακρίβεια που μας βασανίζει κάθε μέρα γιατί εγώ πήγα ( στο Σύνταγμα) και είμασταν δεν είμασταν 10.000 άτομα ή μόνο εμάς αγγίζει η ακρίβεια ?
Και όπως και προ είπε ο Sn7per είμαστε αρκετά παθητικοί σαν λαός αυτό το ‘ Δεν βαριέσαι τώρα ρε αδελφέ ‘ θα μας φάει…..
Εσυ ioannidis εισαι ενα ροδακινο !
Άρα κάνοντας απεργία οι τραυματιοφορείς και κλείνοντας ένα δρόμο, θα λυθεί το πρόβλημα.
Άρα κάνοντας απεργία οι γιατροί θα λυθεί το πρόβλημα.
Άρα κάνοντας απεργία οι αστυνομικοί και κλείνοντας κεντρικό δρόμο πάλι καλά είμαστε.
Θα ήθελα να δω αν έκλειναν τον δρόμο απεργοί και σε άφηναν στο αυτοκίνητο 1-2 ώρες κολλημένο την έκφραση σου.
Να είχες δουλειά και να μην μπορούσες να πας γιατι αποφάσισαν 50 άτομα να κάνουν απεργία...
Αν αυτό δεν σε νευρίαζε οκ τότε.
Δεν έχω να πω τίποτα...
Η απεργία φίλε μου όχι μόνο ασφαλέστερο δεν το κάνει το κράτος αλλα όντας ένα κράτος η Ελλάδα αργοκίνητο και ταλαιπωρημενο το μόνο που κάνει είναι να το κωλυσιεργει παραπάνω και να προσθέτει στους συμπολίτες σου επιπλέον θυμό, οργή και αγανάκτησή.
Μακάρι να έβλεπα πως κάνοντας απεργία τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.
Αν γινόταν αυτό θα κατέβαινα και εγώ.
Αλλά αφου μας γράφουν στα παπ@@@ τους είτε έτσι είτε αλλιώς τουλάχιστον σεβάσου τους αλλούς.
Η απεργία είναι ασέβεια....
Η γνώμη μου είναι πως αν οι Έλληνες γινόμασταν όλοι πιο ΚΑΛΟΙ σαν άνθρωποι και σεβόμασταν τους συμπολίτες μας, μιλούσαν ευγενικά οι υπάλληλοι στις υπηρεσίες, να έδειχναν πρόθυμοι να βοηθήσουν, να δείχναμε και εμείς κατανόηση σε προβλήματα.... να να να...
Να βοηθούσαμε το κράτος να γίνει ΚΑΛΥΤΕΡΟ τότε όλα θα παίρναν το σωστό δρόμο και σιγά σιγά θα έβλεπες βελτίωση και στη ζωή σου.
Απο εσένα ξεκινάν όλα και σε εσένα καταλήγουν!!!
Οτι να ναι... γιατι οι αστυνομικοι και οι υπολιποι να κανουν απεργια ???
Μπερδευτικα...
Tο θεμα μας δεν ειναι η ευγενια των υπαλληλων, χεστικα αν γυρνωντας απο αθηνα στα τελευταια διοδια βλεπω μια ξινησμενη μουρη ξαυνικα και τρομαζω, η αν η νοσοκομα που μου παιρνει αιμα μασουλαει δυνατα τσιχλα.
(εγινε και αυτο και μαλιστα ημουν σε ασχημη μερα και την απειλησα οτι θα της δωσω σφαλιαρα και τραβιχτικε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχω μαθει σε ιδιωτικες κλινικες οπου εκει μεχρι και πιπα θα σου παρουν)
Διαβασα το μηνυμα σου 3 φορες και μου ηρθε στο μυαλο ενα πιτσιρικι γαλλος, που εδινε συνεντευξη στην Γαλλια για την απεργια. (που καναν εκει)
"καθε ημερα που απεργουμε χανει το κρατος απο τον προυπολογισμο του το 0,001... καποια στιγμη θα υποχωρισουν και ας μη τους αρεσει"
Εκει κολαει λοιπον το: "Απο εσένα ξεκινάν όλα και σε εσένα καταλήγουν!!!"
Χαχαχαχα ας τα φιλε... ου μπλεξεις.
Άντε να τα πουλήσουμε όλα και λιμάνια και ολυμπιακή και ΔΕΗ και τα πάντα για να ξεβολευτούν πολλοί.Να δω τότε ποιός θα έχει τα @@ να κάνει απεργία ή να πεί σε συνάδερφό του να του χτυπήσει το πρωί την κάρτα γιατί δεν θα πάει στην δουλειά.