ρε εχετε γλωσσα και μιλατε!
αν σας παιξουν 50-50 ουτε στη δεκατη θεση δεν θα τερματισετε!
Printable View
Παντως και με τον Πατερα διαιτητη οταν παιζει λαγος - ΟΣΦΠ το αποτελεσμα ειναι παντα γνωστο! Τελειωσανε οι εποχες που παιζαμε τα ΝΤΕΡΜΠΙ! Τωρα ολες οι ελληνικες ομαδες ειναι απλη διαδικασια για την Ολυμπιακαρα!!!
Θυμάστε έναν διαιτητή ονόματι Κασναφέρης; Πιστεύετε ότι ήταν το πραγματικό του όνομα; Όχι φίλοι μου. Ήταν μια προτροπή υπόγεια την οποία μόνο ο ανυπέρβλητος Σωκράτης την εννόησε! Κάτι σαν τα ανάποδα μηνύματα στους δίσκους του Πανούση, ένα πράγμα... Και η προτροπή ήταν σαφής: "Cash να φέρεις!" κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Ο μέγιστος Σωκράτης έλυσε το γρίφο και τα πάντα όλα στο Θρύλο. Ακόμα και όταν έχασε από Καλαμαριά, πάλι ο CASναφέρης έδωσε το λύση. Τα πάντα όλα λέμε...
Ε καλά τώρα να μιλάτε & εσείς με 2 σωματεία - δορυφόρους πλέον, τι να λέμε τώρα. Και βέβαια τα σφυριγματάκια σας τα έχετε πάρει & εσείς αλλά δεν φτάνουν για να ...καλύψουν την διαφορά.
Επίσης & ο Ολυμπιακός έχει αρκετά σε βάρος του σφυρίγματα αλλά έχει τέτοια ομάδα που καταφέρνει & δεν του στοιχίζουν αυτά ...
Να θυμίσω μάλιστα & ένα ματς στο Καραϊσκάκη που & γκολ σας κατακύρωσαν στο οποίο είχε προηγουμένως βγει η μπάλα 1 μέτρο, & πέναλντυ πέτσινο σας έδωσαν αλλά δεν καταφέρατε να κερδίσετε, θέλατε & άλλη βοήθεια πιά ?
Το Δούρειο πρωτάθλημα είναι το μοναδικό το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε απο σφάλμα διαιτητή με δεδομένο & το χρονικό σημείο που έγινε.
Στο cas δεν ήταν μόνο ο Ολυμπιακός που κατέφυγε, το έχουν επισκεφτεί πλήθος σωματείων για να λύσουν τις διαφορές τους. Και εαν θέλουμε να ισχύουν οι νόμοι δεν έπρεπε καν οι υπόλοιποι να εμπλακούν
Εμείς παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βάζουμε γκολ & να κερδίζουμε. Στην Ευρώπη υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιθετικές ομάδες, σαφώς πιο καλά προετοιμασμένες & δεν τα πηγαίνουμε καλά. Και όταν παίξαμε σφικτά (Λεμονής) τα καταφέραμε καλά.
Εσείς από την άλλη πλευρά παίζετε αμυντικά (σε σημείο αντι-ποδοσφαίρου κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) με αποτέλεσμα να καταφέρνετε να κερδίσετε σαφώς περισσότερους πόντους στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα δεν μπορείτε να διασπάσετε κλειστές άμυνες.
Τα υπόλοιπα για μένα έχουν να κάνουν με την παροιμία της αλεπούς & των ...κρεμασταριών
Οπως & να έχει πάντως επειδή δεν έχει νόημα εγώ τουλάχιστον το σταματάω εδώ.
Της κοντής της π@#%$% οι τρίχες τις φταίνε...!!!
.....έχει να δηλώσει ο λαός της Ελλάδας!
Βρε Richard δε κοιτάτε να φτιάξετε ομάδα που θέλετε και καζούρα λέω εγώ, μπας και προπονηθούμε και εμείς σε αγώνες με καλές ομάδες..!!:Ρ...
:D:D:D Ρωτα τον Αρη, τον Θρασυβουλο, την Ξανθη...
οχι αλλη βοηθεια, ελεος!!!
Ναι οντως επρεπε να αποβληθει ο Κυργιακος αλλα...
στο ιδιο ματς η κοκκινη στον καστιγιο για κλαδεμα απο πισω στον μπασινα και η κοκκινη του Γεωργατου εγιναν γαργαρα?
Αφου εχετε την υπερομαδα και παιζετε επιθετικα και μπορειτε να κερδισετε ακομα και την διαιτησια δεν μπορουσατε να αντιμετωπισετε καποιον Βαλνερ? Να σου θυμισω δηλωση Σωκρατες'' ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ''... μμμ ναι...
Δεν τα πηγαινετε καλα γιατι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο την διαιτησια, εξω παιζουν 50-50 αντε 60-40... Οι βουτιες του Diogo δεν πιανουν εξω, οι κοκκινες του Παντου και του Αντζα δεν φοβουνται να βγουν απο το τσεπακι... Ο νομος του Καραισκακη δεν ισχυει με ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ διαιτητες, αν και με το πεναλτυ του Πατσα μου το χαλασαν λιγο...
Σε αυτο θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου φιλε μου.;)
Οπως και να εχει παντως εμεις οι δυο δεν πρεπει να μιλαμε για διαιτησια αλλα δεν μπορω να ακουω τους φιλους μου γαβρους να μιλανε ακομα για το χερι του Roberto carlos πριν απο 11 χρονια... οταν εδω περα γινονται καθε Σ/Κ εις βαρος ''μικρων'' ομαδων.
Καποτε ηταν ο Βαρδινογιαννης, τωρα ειναι ο Κοκκαλης, αλλα ο κερατας δεν το κανει με τροπο, αυτο ειναι το χειροτερο..;)