Sn7per και Stilate πόσα κιλά είστε ?
απλά μιας που αρχίσαμε περί διατροφής εγώ για παράδειγμα 87 kg 1,87 με λίπος λίγο κάτω του φυσιολογικού :)
Printable View
Sn7per και Stilate πόσα κιλά είστε ?
απλά μιας που αρχίσαμε περί διατροφής εγώ για παράδειγμα 87 kg 1,87 με λίπος λίγο κάτω του φυσιολογικού :)
Εγω δεν εχω προβλημα να πω σιγα... 90 ειμαι... χαχαΧΑχααχΧαχαχΑΧαχα
120 ρε οπως οταν ημουν σε φορμα μονο που τωρα δεν κανω παγκο 2 φορες τα κιλα μου lol
Και εχω και μια κοιλια ισα με απεναντι
(μη βλεπεις που οταν περναει γκομενα την ρουφαω)
εσυς που ξερετε ποιο πολλα ειμε 49 χ 167 κ73 κιλα παω το πρωι 9-10 στο γυμναστηριο κ κανω μιση ωρα διαδρομο κ μετα καποιες ασκησεισ εχετε να μου προτεινετε κατι
Οτι πει ο γυμναστης και λογικη διατροφη !
Στο αλατι προσοχη μην καταναλωνεις πολυ.... τι αλλο....
Αν πεις τι θελεις ακριβως να πετυχεις... θα παρεις απαντησεις απο τα παιδια !
Γενικως ποτε τρεξιμο στο διαδρομο μην εχετε μελλοντικα προβληματα με γονατα. Απλως γρηγορο περπατημα. Επισης ξαπλωτο ποδηλατο και ελλιπτικο δεν επιβαρυνει τα γονατα.
Αν πας καθε μερα η μιση ωρα ειναι μια χαρα αν πας 3-4 φορες την εβδομαδα θα σου προτεινα μια ωρα διαδρομο η κανε μιση ωρα διαδρομο και μιση ωρα ποδηλατο η ελλιπτικο.
Ασκησης αναλογα τι χρειαζεσαι να φτιαξεις στο σωμα σου, αν θες αυτο θα στο πει ο γυμναστης λογικα.
Αμά θέλετε για απόλεια βάρους θα κάνετε διάδρομο περπάτιμα γιατι το λίπος για να καεί θέλει αρκετό οξυγόνο άρα άμα λαχανίαζετε δεν είναι καλό και μπορείτε να κάνετε και τις βασικές ασκήσεις προσαρμογής για πλάτι-στίθος-2 κέφαλους-3 κέφαλους αλλά με λιγότερα κιλά και αρκετές επαναλίψεις και ποδίλατο και ελιπτίκο αλλά θα επιδιόκετε να μην λαχανιάζετε !!!!
εγω κανω
1μερα
40 λεπτα αεροβιο
στηθος δικεφαλους
20 λεπτα αεροβιο
2 μερα
40 λεπτα αεροβιο
ποδια ωμοι
20 λεπτα αεροβιο
3 μερα
1 ωρα αεροβιο
4 μερα
40 λεπτα αεροβιο
πλατη
τρικεφαλοι
20 λεπτα αεροβιο
και αν κανω 5μερα παλι χωνω μια ωρα μονο αεροβιο
Τι αεροβιο ??? Ποδηλατα και τετοια ?
παιδια ευχαριστω να χασω 4 κιλα κ ναδιατηρηθω γιατι ειμε 49χ και τα χρονια περναν κ αφηνουν σημαδια ετσι αμα αφησισ το σωμα αστα να πανε