Αφου θα έμενες στο ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΛΛΑΣ γιατί δεν είπες τιποτα ρε Γρηγόρη να κάναμε κάτι καλύτερο στη τιμή........
Printable View
Αφου θα έμενες στο ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΛΛΑΣ γιατί δεν είπες τιποτα ρε Γρηγόρη να κάναμε κάτι καλύτερο στη τιμή........
H εταιρία πληρώνει Μόρφω.....;)
Αααααααααααααααααααααααααααα.Ετσι μάλιστα...
Μία ακόμη ωραία συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.Αυτή τη φορά καλωσορίσαμε το Γρηγόρη στη πόλη με τον οποίο ανταλλάξαμε απόψεις για τις στιλάρες μας.Και πάλι είμασταν αρκετά άτομα 5ή6 αν δε κάνω λάθος.Έχω όμως ένα παράπονο.Αυτός ο ''ταρίφας''(Νίκος) κάθε φορά νωρίς φεύγει.Σκληρή δουλειά το ταξί.
Πες τα Γιώργο, πες τα...
Τι να κάνω ρε Γιώργο! Έρχομαι από Κιλκίς να σας δω (κι εκεί κίτρινα ταξί έχουν) και ξανά πάλι πίσω να δουλέψω 4-5 κούρσες. Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα και τον συνάδελφό σου (Κάλφας) να έχω από 2-3 ταξί στην Θεσ/νίκη και να τα δουλεύουν άλλοι για πάρτυ μου! Χρόνια εσύ τώρα στην πιάτσα, που να σε φτάσω εγώ ο κακομοίρης!....Παράθεση:
Αυτός ο ''ταρίφας''(Νίκος) κάθε φορά νωρίς φεύγει.Σκληρή δουλειά το ταξί.
Πολύ ωραία που τα είπαμε έστω και για 1 ωρίτσα (και ας λένε ότι έφυγα αμέσως...). Ελπίζω να τα ξαναπούμε αύριο, πριν φύγει ο Γρηγόρης...
Θα βρεθώ για ποτό με το Γρηγόρη στο κέντρο το βραδάκι. Όποιος θέλει ας με πάρει να κανονίσουμε.
ηταν ο Μεγα αλεξανδρος και ειχε μια γκομενα που την λεγανε Νικη . Μετα απο μια περιοδια του που γυριση στο σπιτι του την @@@ απο το πρωι μεχρι το βραδυ . οταν τελιωσανε για πολοστη φορα της λεει
Θες Αλλο Νικη?