Απάντηση: 5η Πανελλήνια Συγκέντρωση στο Περτουλι - Εντυπώσεις - Φωτογραφικό Υλικό
ειπατε θα κοψετε και γιαυτους που λειπουν..το δικο μου που ειναι....??αχχαχχα
Απάντηση: 5η Πανελλήνια Συγκέντρωση στο Περτουλι - Εντυπώσεις - Φωτογραφικό Υλικό
Πάντως έχω να πώ ότι η φήμη πως ο Θοδωρής τρώει για 2 είναι μύθος.
Δεν ισχύει!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Πάντως έχω να πώ ότι η φήμη πως ο Θοδωρής τρώει για 2 είναι μύθος.
Δεν ισχύει!
Τρώει για τρεις ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Τρώει για τρεις ?
Νομίζεις......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Νομίζεις......
ισως για τεσσερις!:D:D:D
Ελα παιδια ηρθε η ωρα να πουμε και τις αληθειες τωρα μετα απο αυτη την φωτογραφια!
Το ωραιοτερο Stilo Ειναι το δικο μου και οποιος πει το αντιθετο να του καει το λαμπακι στο Ντουλαπακι!!!!:D:D:D:D:D
δεν εχω ξαναδει Fiat Stilo Cabrio μαυρο και δυθεσιο ποτε βγηκε στη παραγωγη.
ολα ειναι καλα αν και ειναι η ποιο δικαιη φωτο μιας και δεν υπαρχουνε τα πολλα κιτρηνα η' τα πολλα μαυρα και τα υπολοιπα χρωματα αλλα πιστευω οτι μονο το κοκκινο ειναι το καλητερο χρωμα και ισως το μονο που δεν θαμπωνει οταν τα υπολοιπα κριωνουνε.
Ρε Παντελη το δικο σου αμαξι αποτελει εξαιρεση σε ολα τα κοκκινα αυτοκινητα του κοσμου!Πως να θαμπωσει οταν καθε μερα το πλενεις,καθε 15 το γυαλιζεις και καθε 2 μηνες το περνας κερι?Το δικο σου δεν θαμπωνει που να χτυπιεσαι!!!
Δεν θα ξεχασω την Κυριακη η το Σαββατο το Πρωι που λες μα καλα δεν εχει κανενα λαστιχο να το πλυνουμε γιατι εχει λερωθει?Και ειχε μολις 5 βαθμους εξω και χιονι παντου!!!!:D:eek::D:eek:
ειδες φιλε μου κατι πραγματα η σηνηθεια τη κυριακη να πλενω το αμαξι που να ξερα οτι το παλικαρι με το καμπριολε θα μας πηγενε για λασποRally διαδρομη μεσα στις αρκουδες.