-
μπα οτι και να λετε ειναι ανωριμοτητες,μα καλα μεγαλα παιδια ειμαστε για κοκκινα και για κιτρινα θα μιλαμε αλλο τοσο και για μαυρα ;ειπαμε τελος.μονο ασημι ;) γιατι ξερεις τι θα ειναι να εισαι ετοιμος να κανεις την βολτα σου και να αρχισει να βρεχει και να βγεις και να δεις ενα αυτοκινητο στα μαυρα του τα χαλια; αλλο τοσο και το καλοκαιρι με τις σκονες,μονο στο ασημι δεν συμβαινουν αυτα,γι αυτο αν υπαρχει κανεις που το :127 ακομα θα του το προτεινα,ευχαριστω.
-
μπραβο μορφω.
λοιπον εδω λεμε αν δε κανω λαθος σε πιο χρωμα δειχνη πιο ωραιο.
αν αρχισουμε τωρα οτι το ενα λερωνη το αλλο δε παει με την ηλικια
η οτι μοιαζη με ταξι
δε βγαζουμε ακρη.
εγω παντως ειχα σκοπο να παρω μαυρο γιατι το κιτρινο
εβγαινε μονο 1.6 dynamic και δε μπορουσα να δωσω τοσα λεφτα.
αν το ειχα παρη παλι κιτρινο θα ψηφιζα.
τελικα σταθηκα τυχερος και πηρα το πρωτο 1.2 κιτρινο στο ηρακλειο
-
αν και μου αρεσει πολυ το κιτρινο χρωμα(εχει και το puntaki τετοιο)ειμαιο αναμεσα στο κοκκινο και στο κιτρινο!!!
ψηφισα κοκκινο!!εχει μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα κοκκινα πλησιαζει λιγο και της alfa!
νομιζω το κοκκινο βγαινει μονο στον 1800 κινητηρα η κανω λαθος?
-
λαθος ολα βγαινουν κοκκινα
-
Μπλέ σκούρο αν εχεις όρεξη να πλένεις.
Ασημένιο η ασημενογαλάζιο αν εισαι μπίχλας.
και προς θεού ρε παιδία!καναρίνια να βλέπουμε μονο στον ουρανό :130 :130 :130 :130
-
Poll
Ποιό είναι το καλύτερο χρώμα για το Stilo?
Κόκκινο? 16% [ 7 ]
Ασημί? 21% [ 9 ]
Κίτρινο? 19% [ 8 ]
Μαύρο? 14% [ 6 ]
Μπλέ? 9% [ 4 ]
Ασημογάλαζο? 11% [ 5 ]
Μπλέ σκούρο? 4% [ 2 ]
Κυπαρρισί? 2% [ 1 ]
Μπορντώ? 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 42
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πολύ βιάζεσαι κύριε Μήτσο μας ...... Σύνολο Ψήφων : 42 που σημαίνει οτι έμειναν άλλοι τουλάχιστον 100 για να ψηφίσουν. Και μη χαίρεσαι είστε μόνο 2 ψήφους μακριά. Έπρεπε να το βάλω στην πίστα το κόκκινο και να περάσω από πάνω σας μου φαίνεται γιά να μάθετε να μου ψηφίζεται ασημί. Έμαθα το φόρεσες τελικά το κράνος στον Όλυμπο
-
Ρε παιδιά εντάξει, δεν το πολυγουστάρετε το ανθρακί...αλλά τουλάχιστον βάλτε το σαν επιλογή :175
-
Το πιάσατε το κόλπο που έκαναν η μαύρη για να φαίνονται περισσότερη? Κάνανε μια κατηγόρια για το ανθρακί και το μαύρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα μέλη με ανθρακί να ψηφίζουν ανθρακί και να το ρίχνουν μαύρο. Το είπαμε και το λέμε πάλι και ότι και να λετε από την ζήλια σας το λετε ΑΣΗΜΙ που είναι κ@υλα. :D
-
Τα σκούρα χρωματα ειναι για αυτούς που θέλουν να κρύψουν αυτο που έχουν παρει!, το δε ασημί ειναι για sedan almera με τασια!! Το κιτρινο ειναι το χρώμα του αντε το κοκκινο!