Απάντηση: Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Έλα ρε γρήγορε!!!
Δεν μαθαίνω εγώ, όχι!!! :)
Υ.Γ. Οι μέρες δε παιρνάνε....!!!
Δεν ειμαι γρηγορος!απλα το παιζω...πειραχτηρι!!!:)
ποτε ερχεται το νινι και ξεχασα???
Απάντηση: Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Δεν ειμαι γρηγορος!απλα το παιζω...πειραχτηρι!!!:)
ποτε ερχεται το νινι και ξεχασα???
Ελπίζω τέλος του μήνα φίλε!!!
Καλοκαιριάτικα χωρίς αυτοκίνητο... δε λέει καθόλου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Ελπίζω τέλος του μήνα φίλε!!!
Καλοκαιριάτικα χωρίς αυτοκίνητο... δε λέει καθόλου!
το ξερω...το ζω κι εγω...δεν λεει μια!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
το ξερω...το ζω κι εγω...δεν λεει μια!!!
Ρε mike πότε επιτελους θα τελειώσεις
εγω παιδια θα γουσταρα ενα καινουργιο stilo που θα εχει σαν βαση το παλιο.Να μην ειναι η μερα με τη νυχτα σε διαφορα.Δηλαδη ενας ιδιοκτητης stilo να το κοιταξει απο μακρια και να φανταστει οτι ειναι το καινουργιο stilo.Emena to bravo μου αρεσει πολυ και εχει δελεαστικους κινητηρες αλλα δεν ξερω αν μετα απο το stilo θα παω παλι σε fiat.
Αυτα τα ολιγα.χαχαχαχα
Εμένα οπτικά (προσωπική άποψη είναι καθαρά αυτό) δεν μου αρέσει το Bravo ούτε το παλιό μου άρεσε ούτε το καινούργιο.
Από εκεί και πέρα σαφώς έχει ποιο δυνατούς κινητήρες τώρα αν είναι και ποιο καλοί αυτό δεν το ξέρω και μάλλον ο χρόνος θα το δείξει.
Σαν το Stilo σίγουρα δεν είναι όμως, δεν έχει τόσο δέσιμο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Εμένα οπτικά (προσωπική άποψη είναι καθαρά αυτό) δεν μου αρέσει το Bravo ούτε το παλιό μου άρεσε ούτε το καινούργιο.
Από εκεί και πέρα σαφώς έχει ποιο δυνατούς κινητήρες τώρα αν είναι και ποιο καλοί αυτό δεν το ξέρω και μάλλον ο χρόνος θα το δείξει.
Σαν το Stilo σίγουρα δεν είναι όμως, δεν έχει τόσο δέσιμο.
Επειδή είχα το stilo 4 χρόνια και έχω τώρα το bravo μπορω να πω ότι και τα δύο αμάξια μαμά στις ίδιες στροφές το bravo έχει +15 με 20χλμ όχι λόγω κινητήρα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο στήσιμο του αυτοκινήτου ή σε κατι άλλο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Επειδή είχα το stilo 4 χρόνια και έχω τώρα το bravo μπορω να πω ότι και τα δύο αμάξια μαμά στις ίδιες στροφές το bravo έχει +15 με 20χλμ όχι λόγω κινητήρα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο στήσιμο του αυτοκινήτου ή σε κατι άλλο...
Μάλλον έχεις βελτιώσει την οδηγησή σου!!!!χιχιχιχιχιχι!!!!
Σοβαρά τώρα,μπορεί(και είναι το πιθανότερο)να τα φταίει τo ΕSP!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Μάλλον έχεις βελτιώσει την οδηγησή σου!!!!χιχιχιχιχιχι!!!!
Αυτό πρεπει να΄ναι!! Εμαθα τα χουγια των ιταλικων :hehe:
Παντως κανα εξάμηνο πριν δωσω το stilo είχα βάλει eibach 3ποντα μαζί με αμορτισερ Lipsport τα οποία είναι κοντόλαιμα και δουλευουν καλα με ελατηρια χαμηλωματος και το αυτοκινητο ειχε γίνει τρένο με μειωμένη όμως άνεση....
:offtopic_gr:
Συμφωνώ ότι το Stilo έχει πολύ ποιοτικά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό....αλλά τι γίνεται με τα πλαστικά στη περιοχή της πόρτας και το γεγονός ότι οι ταπετσαρίες καλύπτουν σχεδόν το μισο κομμάτι της πόρτας εσωτερικά(Ας μην αναφέρω την περιοχη της πορτας για τους πίσω επιβατες).Προσωπικά πλέον το θεωρω αηδία καθως ειναι αντιαισθητικο ιδιαιτερα αν καποιος εχει επιλεξει τις εκδοσεις active η actual και φυσικα καθολου πρακτικο καθως λαιρωνουν υπερβολικα ευκολα και το καθαρισμα ειναι πολυ δυσκολο.Αυτα δεν τα ελαβα υπ'οψιν μου 5 χρονια πριν που αγόρασα το stilo μου.Σήμερα εχω αλλη γνώμη βέβαια.Ισως και να μη το αγόραζα αν είχα τον ιδιο τρόπο σκεψης με τοτε...