Απάντηση: Το νέο Opel Astra . . .
Παράθεση:
maik_kavala,σε αυτο εχεις δικαιο αλλα να μην ακουω οτι δεν εχουν καλες μηχανες
οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι αντιγραφες και τετοια...και οτι ειναι η πιο χαλια
γερμανικη εταιρια...
πολλα αμαξια με πολλα αλογα δεν στριβουν
αλλα μην το διξουμε το θεμα...
σιγουρα καθε βιομηχανια προσπαθει για το καλητερο,αλλοτε βγενει κατι καλο και αλλοτε οχι,η opel εχει την ιστορια της και εχει διξει καλα δειγματα ανα τις δεκαετιες,το ιδιο και η fiat.
το ASTRA OPC ειναι αληθεια ομως!
Ενοουμε δεν στριβει σε ρυθμους γρηγορους απο μαμα που ειναι...
Τι να σου πω... Το GTC παντως στριβει καμια 50ρια φορες καλυτερα απο το Stilo...
ναι δεν τους πετυχε η συνταγη,στο καινουργιο ισως να εχουν κανει καλυτερη δουλεια..!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ABARTH DNA
σιγουρα καθε βιομηχανια προσπαθει για το καλητερο,αλλοτε βγενει κατι καλο και αλλοτε οχι,η opel εχει την ιστορια της και εχει διξει καλα δειγματα ανα τις δεκαετιες,το ιδιο και η fiat.
ακριβώς...
όλα τα άλλα σχόλια είναι για να βρισκόμαστε σε δουλειά...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maik_kavala
επειδη εχουμε φιατ πρεπει να λεμε και να κοροιδευουμαι εκτος τον κοσμο και τον
εαυτο μας οτι εχουμε τα καλυτερα αμαξια,τα πιο γρυγορα,που στριβουν,που
φρεναρουν καλα,που...που....που...που...
ε οχι δεν ειναι ετσι μην ακουω μακακιες...
+1
Μη κοροϊδευόμαστε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
η οπελ ειναι το χειρότερο ονομα τις γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας τωρα αν σας αρεσει ενα αυτοκιηνιτο που ειναι λιγο Fiat Bravo λιγο ρενο μεγκαν λιγο σεατ και πολυ κια σειντ εχεται βεβαια τη προσοπικη σας γνωμη ,ειναι σεβαστη αλλα μου φαινεται οτι δε ξερεται τι σας γινεται . οταν ενα παιδακι μπορει να εχει πολους μπαμπαδες τοτε το λενε ( συγνωμη) μπασταρδο αυτο νομιζω ειναι το νέο οπελ που ποτε δε μπορεσε σαν εταιρια ουτε χαρακτηρα να αποκτησει ουτε και σε ποιον ανταγωνιστη να μιασουνε τα αυτοκινητακια της γιατι απλα το κανει με οποιον ειναι πολυ καλητερος της μπας και τις δωσουνε συμασια
αλλα να ειναι καλα οι εταιριες που κανουνε lizing και βλεπει ο κοσμος και κανα Ζορο.
Ελεος ρε Παντελη..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maik_kavala
επειδη εχουμε φιατ πρεπει να λεμε και να κοροιδευουμαι εκτος τον κοσμο και τον
εαυτο μας οτι εχουμε τα καλυτερα αμαξια,τα πιο γρυγορα,που στριβουν,που
φρεναρουν καλα,που...που....που...που...
ε οχι δεν ειναι ετσι μην ακουω μακακιες...
βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και σκεφτηται προτου καν γεννηθητε τι
αμαξια εχει παραγει η οπελ μεχρι σημερα....
opel olybia το γκαζι μηλαμε ο-100 28 δευτρερα οταν ο ιταλος ειχε στα ιδια κιβηκα 1300 cc Fiat 128 Berlina 78ps 0-100 10sec
και εστρηβε για την εποχη σαν διαβητης ενω το οπελ χεστηκαμε και εφεξε .
απο την εποχη των ασκονα - 200 και 400 πηρε τα πανω της αλλα τι τα θες πηγαινανε μεχρι 160-180 και τελος ενω ο Μιραφιορας εβγαζε 155 αλογατα και βαρουσε 210 καραμπηνατα και με το αγονιστικο η Φιατ μια χρονια το ετρεξε πηρε το κυπελο και εκατσε να ξεκουραστει τι να μας πεις φιλε .ο ιταλος ειναι το μελον γιατι το εχει δει πρωτος το εχει σχεδιασει πρωτος το εχει φτιαξει πρωτος και εχει βγαλει τα συμπερασματα του πρωτος και θα το πω ακομη μια φορα οταν σχεδιαζει ο ιταλος το μολυβι κανει ερωτα με το χαρτι και το αποτελεσμα ειναι θεικο.
ενω ολοι οι αλοι σχεδιαστες δεν ενδιαφερονται για το αποτελεσμα το μονο που τους νοιαζει ειναι να βιασουνε με το μολιβι το χαρτι και το αποτελεσμα ειναι το χαρτι να καταλιγει στο καλαθι .-
Παντελη νομιζω εχεις μπερδεψει τον ορο επιβατικο αυτοκινητο πολης
με τον ορο αγωνιστηκο αυτοκινητο πιστας!
Λυπαμαι αλλα εισαι OFF-SIDE!
εσύ φίλε είσαι εκτός θέματος όταν μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και απλά τα συγκρίνεις επειδή έχουνε απλά 4 ρόδες.Γιατί δε σου αρέσει το συγκριτικό μου παράδειγμα?
Μήπως επειδή σε έφερα στην ίδια θέση που προσπαθείς να με φέρεις εσύ?
επειδή έχεις το δικαίωμα να λες τι γνώμη σου (όπως και εγώ ) δε σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνούν όλοι ή ότι κάποιος άλλος που έχει για δικούς του λόγους διαφορετική γνώμη θα πρέπει ή να δεχθεί τη δική σου ή να είναι εκτός θέματος?
Εγώ έχω πει ότι δε σηκώνω κουβέντα για τα Ιταλικά και το εννοώ. Τώρα αν εσύ θέλεις να μας πείσεις ότι το (οπ εσυ) είναι εργαλείο, προσπάθησε πρώτα να πείσεις τα παλικάρια που έχουνε μετρήσει Μπάρες και χωράφια, ότι πρόκειτε για καλό αμάξι και να μην το πουλήσουν. Αν τους πείσεις μπορεί και εγώ να ακούσω τι έχεις να μας πεις.
Χωρίς παρεξήγηση πιστεύω ότι αν δεν παινεύεις την εταιρεία του αυτοκινήτου σου, τότε να ξέρεις ότι θα σε τιμωρήσει χωρίς οίκτο το αμαξάκι σου, φυλλάξου.