Απάντηση: Kαλοκαιρι 2009 - Που θα παμε διακοπες φετος οεο???!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αυτο δεν το ξερω Γιαννη γιατι εχω σπιτι οποτε δεν ετυχε ποτε να νοικιασω καπου αλλου.
Ξερω ομως οτι οι τιμες περυσι την περιοδο του 15Αυγουστου στην Αμμουλιανη τα δωματια χτυπουσαν 70 και 80 ευρω το βραδυ.
Αλλα και παλι τα 1200¤ που λες με φαινονται πολλα...
Τωρα αν θες να τρως καθε μερα αστακο, ε Γιαννη, γουστα ειναι αυτα! :bleh:
σοφοκλη να πας να πας για ενα ουζο με τα μπινελικια μονο,χωρις χονδρο ψαρι που λεμε,κατω απο 50-55 ευρω το ζευγαρι δεν πληρωνεις!
απο εμπειρια στο λεω που πολλες κατεβαινω αυθημερον
καλα τα λες paidare τοσο βγαινει...και εγω το εχω προσεξει...
ασα που αν πεις να πας αυθημερον με αυτην την γα........η την κινηση σου σπαει τα νευρα
Εμείς θα πάμε στο χωριό (Χαρασσώ)κοντά στο Ηράκλειο,πανέμορφο,πανήσυχο και ''πανοικονομικό",λόγω κρίσης ξέρετε τωρα
Εγω θα παω 3-4 μερες τον Ιουλιο Βολο και καμια βδομαδα μετα το 15 Αυγουστο στην Ζακυνθο.Πανω απο ολα ομως να ειμαστε καλα.
εγω δεν ξερω-δεν απαντω αλλη ερωτηση....χαχαχαχα
...λοιπόν η βόρεια Ελλάδα να αφήσει λίγο την Χαλκιδική και την τσέπη της να ησυχάσει και να κατεβεί προς Ιόνιο πλευρά. Σε 3,5 ώρες πολύ νορμάλ (άγνωστη λέξη για <ιταλούς>) είστε Ηγουμενίτσα και έχετε παρα πολλές επιλογές, Πλαταρια-Συβοτα - Παργα - πρέβεζα - Λευκάδα. και όλες τις παραλίες κατά μήκος που είναι πράγματι εκπληκτικές ορισμένες.
Επίσης μπορείται να αφήσετε το αυτοκίνητο στην Ηγουμενίτσα και να <πεταχτείτε> Κέρκυρα - Παξούς - Αντίπαξους ή από Λευκάδα (κυρα Βασιλική) να περάσετε Κεφαλονιά με το ferry.
¶ Ξέχασα! Καλός προορισμός είναι και τα Ιωάννινα, ζαγοροχώρια, κόνιτσα, για οσους ψηφίζουν βουνό.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα, Θα επανέρθω με νέους τουριστικούς προορισμούς...soon!:cool:
μονο με αυτα που μου ειπες εχω ψυθει ειδη... αν και κερκυρα πηγα πριν 2 χρονια...για τα αλλα δεν το ειχα σκεφτει κα8ολου...ας ειμαστε καλα και εχουμε ακομη καιρο να αποφασισουμε το που..
Υ.Γ :παρακαλω ο καινουργιος τουριστικος οδηγος να περιεχει και φωτογραφιες!!!!( ο πλακακιας)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σοφοκλη να πας να πας για ενα ουζο με τα μπινελικια μονο,χωρις χονδρο ψαρι που λεμε,κατω απο 50-55 ευρω το ζευγαρι δεν πληρωνεις!
απο εμπειρια στο λεω που πολλες κατεβαινω αυθημερον
Κατσε κατσε ρε Γιαννη, τι 50-55 ευρω λες τωρα;
Θα με χαζεψεις!
Ρε συ 2 ατομα ενα ουζακι με μεζε και δινει maximum 30¤! (τουλαχιστον στο χωριο μου)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Κατσε κατσε ρε Γιαννη, τι 50-55 ευρω λες τωρα;
Θα με χαζεψεις!
Ρε συ 2 ατομα ενα ουζακι με μεζε και δινει maximum 30¤! (τουλαχιστον στο χωριο μου)
στο χωριο σου μπορει επειδη σε ξερουνε!
πανε μαρμαρα,συκια,πορτο κουφο,βουρβουρου,πευκοχωι,χανιωτη,παλιουρι και αλλου και θα δεις!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
στο χωριο σου μπορει επειδη σε ξερουνε!
πανε μαρμαρα,συκια,πορτο κουφο,βουρβουρου,πευκοχωι,χανιωτη,παλιουρι και αλλου και θα δεις!
Ελα ρε συ, αντε εμενα με ξερουν, οταν δουλευα ομως σε ταβερνα και εβλεπα τιμες και τα σχετικα ποτε δεν ειδα πανω απο 30 (αντε σε βαζω και 40) ευρω για ουζο στα 2 ατομα!
Ενταξει, ειπαμε οτι ειναι ακριβα τα πραγματα αλλα αυτο ακουγεται εξωφρενικο!