γιατι ρε συ μορφω...μια είπε το παιδί....:)
θαναση με τα σκηνικά που στήνονται στις παραλίες του πηλίου το βράδυ και να μην έχεις θα βρείς εκεί...
τι να σου πω...τζαμαικα είναι λίγη μπροστά μας...saint forties...
Printable View
γιατι ρε συ μορφω...μια είπε το παιδί....:)
θαναση με τα σκηνικά που στήνονται στις παραλίες του πηλίου το βράδυ και να μην έχεις θα βρείς εκεί...
τι να σου πω...τζαμαικα είναι λίγη μπροστά μας...saint forties...
Morfo νέο μέλος είμαι στη σελίδα!!!Και θα γίνω και μέλος του club σύντομα!
Παιδιά ψηφίζω ελεύθερο camping δαγκωτό (δε λέω και το οργανωμένο camping του ΑΠΘ στο Ποσείδι καλό ειναι..)
Από πολύ μικρός πήγαινα με τους γονείς μου για camping στο Γλαρόκαβο (Πευκοχώρι Χαλκιδικής) μέχρι πρόσφατα που απαγορεύτικε και κάνανε περιπολίες οι αστυνομικοί. Πάντως, και για τους ή μάλλον ΤΙΣ δύσπιστες σας πληροφορώ ότι πολλοί δηλωμένοι κατά του camping άλλαξαν γνώμη σε μια βραδιά!
Εντάξει είναι λίγο ζόρι το θέμα της ατομικής καθαριότητας αλλά παλεύεται για ένα σαβκο με πλαστικά μπετόνια. Δε λέω, ωραίες οι πισίνες, οι οργανωμένες παραλίες, το aircondition στο δωμάτιο με το υπέρδιπλο κρεβάτι, ή τα... martini συνοδευόμενα από χοντρά πούρα αλλά ο ήχος από τα τζιτζίκια στα πεύκα, ο ήχος από το κύμμα που σκάει σ' όλη τη διάρκεια της μέρας, ή το βραδινό μπάνιο με παρέα είναι λίγα από αυτά που δύσκολα προσφέρονται με ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο..
Τι θυμήθηκα πάλι...αυτό το καλοκαίρι πώς και πώς το περιμένουμε...
Πάντως έχω ακούσει ότι πολύ ωραία μέρη για ελεύθερο camping έχει πίσω από το Πήλιο στο Βόλο. Έχει και beach bars, τι άλλο θέλουμε???
Κ αλλός fan των τζιτζικιών!:D :D
Δηλαδή Μόρφω εσυ θα πέρναγες άνετα το καλοκαίρι σου χωρίς άντρα?Αχ... εσείς οι γυναίκες πολυ υπεράνω το παίζεται!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Morfo
Πέτρο θα περιμένω προσκλησή σου το καλοκαίρι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Πάντως επειδή έχουμε γυναίκες θα πρέπει να κρυφτούμε καλά νομίζω...
Απ'οτι θυμάμαι στον όταν κατεβαίνεις στην παραλία τουη μυλοπόταμου αριστερά έχει κάτι σαν σπηλιά!Είμαστε ασφαλείς εκεί λές?
Μπορει καποιος που θα παρει δωματιο με υπερδιπλο σε ξενοδοχειο να μου το δανισει για καμια ωριτσα να Γ@#$#$κι εγω ο φτωχος. :P:P:P:P:P:P
Το αντισκηνο με χωραει μονο για υπνο. Σκηνη παιδια αλλα σε οργανωμενο χωρο για μπανακι! Ολα τα λεφτα. Ρε μην ξεχασετε τη κιθαρα για τα βραδυα μπροστα στη φωτια. :132 :132 :132 :132 :132
Αμ και πολυ καυσιμο στα Stilo γιατι θα ειναι αναμενα για να παγωσουν τις μπυρες ε!!!
Ανδρέα αν υπάρχει μπρίζα εκεί κοντά, έχω ψυγειάκι (της πλάκας... αλλά κάτι κάνει).
Ξέρεις πόσο πήγε η βενζίνη; Άστα να πάνε!!!
Ξερω Χριστο και εχεις δικιο. Εμεις εδω κατω αρχισαμε να την αγοραζουμε και σε νεες ποσοστητες!!
Παω χθες στο βενζιναδικο μετα απο τις τελευταιες αυξησεις και μου λεει ο βενζινας: ποσο να βαλω? Και του λεω: "Βαλε 5-6 σταγονες, 20Ε εχω απανω μου"!!!!!
Λοιπόν παιδιά με το που θα πιάσει το καλοκαιράκι οργανώνουμε καμιά εξόρμηση σε καμιά παραλία να γουστάρουμε.Χρήστο ωραίο topic άνοιξες αλλά βλέπω έχουμε πολλούς καλοπερασάκιδες.Ρε παιδιά να είστε μάχιμοι με σκηνούλες και τα σχετικά.