Οποιο και να παρεις αργος θα εισαι οποτε παρε το φθινοτερο (γνωμη μου)
Printable View
Οποιο και να παρεις αργος θα εισαι οποτε παρε το φθινοτερο (γνωμη μου)
Οταν εβλεπα για αμάξι το είχα δει και εγώ. Δεν ήταν βέβαια τότε το facelift. Εχουμε και λέμε:
1. Το εσωτερικό του Leon είναι πολύ κατώτερο της τιμής του αυτοκινήτου και συγκρίνεται μόνο με αυτοκίνητα χαμηλότερης κατηγορίας . Ακόμη και στο facelift δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές
2. Εξωτερικά δεν με τρελαίνει αλλά ειναι καθαρα θέμα γούστου
3. Κινητήρας 1.8 με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό
4. το οδήγησα σε test drive και πάει αρκετά καλά αλλά μη φανταστείς ουσιαστικές διαφορές από το bravo σε μαμά μιλάμε πάντα..
5. Αφού είναι στη μέση ο πατέρας για leon σε βλέπω για να πάρεις γερμανική τεχνολογία που δε χαλάει....
Υ.Σ. Πάρε το leon γιατί τώρα τελευταία με τα τεκμήρια βλέπω πολλά bravo και σε λίγο θα γίνουμε σούπα σαν τα golf!!!!
Ευχαριστώ πολύ...
Αυτή τη βδομάδα θα έχω καταλήξει σε ένα απο τα δύο.
Είπα ποτέ ότι αγοράζω αυτοκίνητο για αγώνες?
Το αργός επίσης πως το προσδιορίζεις?
Πιο αργός από ένα Evo ας πουμε? ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Πιο αργός από πάρα πολλά ατμοσφαιρικά μέχρι και δίλιτρα? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
Θα σου πω κατι αλλα μη θυμωσεις.. ΠΟΙΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ STILO ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
Πολύ σωστός!
Ο πατέρας έχει συνηθίσει σε μεγάλα βέβαια και δεν του πολυαρέσει η ιδέα του Bravo πάλι.
Επίσης θέλει να είναι κ αυτόματο αλλά...
Τώρα όμως θα δούμε...
Το Υ.Γ. το λες γιατι θέλεις να είναι λίγοι με Bravo ε?
Και εγώ έτσι ένιωθα πιο ωραία.
Ακόμα δεν έχω παρατηρήσει βέβαια πολλά αλλά δεν γύρισε και πολύ έξω.
Απο εμενα θα εισαι πιο αργος θες δεν θες!!!!
όλα είναι υποκειμενικά πάντως..Εγώ δε θα έβαζα το design του bravo σε καμία σύγκριση με το design του Leon, ειδικά στο εσωτερικό που είναι κατ΄εμέ από τα πολύ άσχημα και απρόσωπα. Στα θετικά του Leon η καλή θέση οδήγησης και φυσικά το DSG..Βέβαια επειδή έχω φίλη που πήρε τελικά το νέο golf το έψαξε με το DSG και κατέληξε από πληροφορίες σε forae ότι ειδικά το DSG7 χαλάει εύκολα οπότε και το απέριψε.
στα υπέρ του bravo φυσικά το design, οι ρεπρίζ, η μειωμένες καταναλώσεις σε καύσιμο σε σχέση με τον 1,8 του Leon, και γενικά το μειωμένο κόστος συντήρησης.
Προσωπικά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω προς Leon επίσης για τον λόγο ότι έχει "πολυφορεθεί" και έχει φτάσει στα μέσα της εμπορικής παρουσίας του και οδεύει σε λίγα χρόνια προς την αντικατάσταση. Η μεταπωλητική αξία είναι περίπου ίδια και στα 2 μοντέλα.
Για το 18αρι TSI να υπολογιζεις οτι ειναι περιπου στα 177ps και οχι 160 που λενε.
Επισης ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην βελτιωσεις-προγραμματισεις το αμαξι στην SEAT οτι και να σου ταξουνε.
Οσο για την εγγυση σε περιπτωση που βαλεις προγραμμα η Revo μολις ειναι για service το αμαξι το βαζεις στο κανονικο μαμα προγραμμα κ κανεις τα service σου χωρις προβληματα εγγυησεων.
Το εν λογω αμαξι το εχει παρει συμφοιτητης μου κ μπορω να σου πω οτι κ μαμα ραβει το αμαξι πολυ ανετα κ πολυ δυνατοτερα ατμοσφαιρικα.Καλο κ ηρεμο στρωσιμο στην αρχη μιας κ για εκει σε βλεπω.