Απάντηση: Τέλος εποχής...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
καλοταξιδο Αρη
καλα χιλιομετρα και να γινεις δασκαλος του Drift.
μεσα στη πιστα θα σε δουμε φιλε?
η' πλεων θα εισαι κυριλες θεατης?
χαχαχαχαχαχαχαχα
σε καλη κατασταση φαινεται και εχει πραγματακια πανω.
περα απο τη ιπποδυναμη τι διαφορες εχεις δει με τη πρωτη ματια?
Χμμμ, καλή ερώτηση... Για να δουμε:
1. Καλύτερη ποιότητα πλαστικών κ συναρμογή το BMW. Το αμάξι, αν κ χαμηλωμένο αρκετά, δεν κοπανάει καθόλου, ούτε τρίζει.
2. Πολύ καλύτερη αίσθηση λεβιέ ταχυτήτων.
3. Μοκέτα της πλάκας σε σχέση με το stilo.
4. Μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ.
5. Θέλει συνήθεια η πίσω κίνηση.
6. Ωραίος ήχος κινηρήτα. Είναι ίσως ο μόνος πολύστροφος κινητήρας που έβγαλε η BMW(εκτός φυσικά από τα Μ μοτέρ).
7. Είναι ταξιδιάρικο αυτοκίνητο, καταπίνει πολύ εύκολα τα χιλιόμετρα, αν κ δεν μου κάνει αίσθηση να το πηγαίνω τάπα σε ταξίδι, ίσως γιατί έχει κοντό σασμάν κ δεν μπορώ να βλέπω τις στροφές να φλερτάρουν διαρκώς με τις 5000σαλ. Το στίλο λόγω της 6ης έβγαζε μεγάλη μέση ωριαία χωρίς να έχει πολλές στροφές.
8. ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ :D:D:D:D
Το αμάξι είναι ακριβώς όπως το ήθελα. Είναι πάρα πολύ προσεγμένο, μηχανικά κ εσωτερικά, φοράει ρυθμιζόμενη σε ύψος FK ανάρτηση, 17άρια που του πάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, clear φανάρια μπροστά, smoked πισω, έχει την αεροτομή του κλπ κλπ κλπ....
Το μόνο που θα του αλλάξω προς το παρόν, είναι ο μπροστά προφυλακτήρας. Είναι "πολύ" για τα γούστα μου. Θέλω να βρω τον μαμά M-technik. Είμαι σε αναζήτηση, οπότε αν κάποιος ξέρει κάτι, ας μου πει...
Όσο για την πίστα, εννοείται ότι θα είμαι εκεί...
Μεγια... Φαινετε πολυ καλο...
Τα σχολια ειναι ευπροσδεκτα " φανταζομαι " μιας και το εβαλες εδω...
Εχεις απολυτα δικιο για το μπροστα προφυλακτυρα...
Αυτος που εχει ... κατι σε χαλαει κοιταζοντας τον...
Για τα πισω φωτα θα διαφωνησω.. πιστευω οτι τα μαμα ειναι πολυ καλυτερα...
Προσωπικη γνωμη...
Ειναι με το air-conditiuon και οχι με κλιμα... σωστα?
( αν ναι θελει προσοχη...)
Βλεποντας το ταμπλο βλεπω οτι δεν εχει αεροσακο συνοδηγου... 97-98 μοντελο?
Μεγαλη προσοχη στο κουμπι του ( Alarm ) γιατι οσο και αν σου φαινετε απιστευτο χαλαει.. και αν χαλασει ζητω που καηκες...
Μεγια και παλι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Μεγια... Φαινετε πολυ καλο...
Τα σχολια ειναι ευπροσδεκτα " φανταζομαι " μιας και το εβαλες εδω...
Εχεις απολυτα δικιο για το μπροστα προφυλακτυρα...
Αυτος που εχει ... κατι σε χαλαει κοιταζοντας τον...
Για τα πισω φωτα θα διαφωνησω.. πιστευω οτι τα μαμα ειναι πολυ καλυτερα...
Προσωπικη γνωμη...
Ειναι με το air-conditiuon και οχι με κλιμα... σωστα?
( αν ναι θελει προσοχη...)
Βλεποντας το ταμπλο βλεπω οτι δεν εχει αεροσακο συνοδηγου... 97-98 μοντελο?
Μεγαλη προσοχη στο κουμπι του ( Alarm ) γιατι οσο και αν σου φαινετε απιστευτο χαλαει.. και αν χαλασει ζητω που καηκες...
Μεγια και παλι...
Φυσικά κ είναι ευπρόσδεκτα τα σχόλια Γιώργο...
Είναι με κλιματισμό το αμάξι... Προσοχή, όχι τον αυτόματο, αλλά τον κλασσικό διζωνικό.
Έχει αερόσακο συνοδηγού, κοίταξέ το λίγο καλύτερα, θα δεις τις εγκοπές στο ταμπλό. Μάλιστα είναι από τα ελάχιστα από όσα είχα δει που είχαν αερ/κο συν/γου, μάλλον έχει να κάνει με το ότι είναι γερμανικό το αμάξι. Στην Ελλάδα πρέπει να το χρέωναν έξτρα...
Αυτό με το κουμπί του alarm δεν το ήξερα, θα το προσέχω από εδώ κ πέρα...
Ξέχασα να αναφέρω ότι το αμάξι φοράει εξάτμιση από καταλύτη κ πίσω, κ αυτή είναι η μόνη μηχανική βελτίωση που έχει... αααααα κ έχει φιμέ πολύ απαλό, angel eyes k xenon...
Μόλις αλλάξω τον προφυλακτήρα, θα το χαμηλώσω λίγο ακόμα...
Εχθές το πάτησα για να δω την τελική του. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει κόφτη η 5η, περίπου στα 220km/h... :D:D
Κάτι ακόμη που διαπίστωσα, είναι ότι το πατάκι του οδηγού "κυλάει" μερικές φορές, κ πατάει ελαφρα το γκάζι. Πολύ σπαστικό, κ θέλει προσοχή...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Κάτι ακόμη που διαπίστωσα, είναι ότι το πατάκι του οδηγού "κυλάει" μερικές φορές, κ πατάει ελαφρα το γκάζι. Πολύ σπαστικό, κ θέλει προσοχή...
Μπορεις να βαλεις ενα κομματακι ταινιας διπλης οψεως απο κατω στο πισω μερος απο το πατακι.
Ετσι ειχα στερεωσει κ τα δικα μου στο Stilo.
Καλοτάξιδο Άρη. Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο μπροστά ο προφυλατκήρας δεν είναι πια και τόσο ακραίος, αλλά γούστα είναι αυτά. Τα μπροστά φανάρια του πάνε πολύ και μάλιστα του δινουν ύφος πιο σύγχρονο. Δική μου άποψη, άλλαξε τα πίσω φανάρια (κάτι σε LED ίσως, για να δείχνει επίσης σύγχρονο), ντύσε/άλλαξε πίσω προφυλακτήρα και βάλε 2 μπούκες inox με αρκετό πάχος, για να δειξει και λίγο πιο ποιοτική/κυριλέ η εξάτμιση. Το αμάξι αυτό, το σηκώνει το κυριλίκι... ;)
Καλές βόλτες! :)
Με γεια το 318,kai καλά χλμ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Καλοτάξιδο Άρη. Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο μπροστά ο προφυλατκήρας δεν είναι πια και τόσο ακραίος, αλλά γούστα είναι αυτά. Τα μπροστά φανάρια του πάνε πολύ και μάλιστα του δινουν ύφος πιο σύγχρονο. Δική μου άποψη, άλλαξε τα πίσω φανάρια (κάτι σε LED ίσως, για να δείχνει επίσης σύγχρονο), ντύσε/άλλαξε πίσω προφυλακτήρα και βάλε 2 μπούκες inox με αρκετό πάχος, για να δειξει και λίγο πιο ποιοτική/κυριλέ η εξάτμιση. Το αμάξι αυτό, το σηκώνει το κυριλίκι... ;)
Καλές βόλτες! :)
Νίκο σ'ευχαριστώ!!! Ο προφυλακτήρας αυτός θέλει κ πλαϊνά spoiler για να δείξει ωραίος, κάτι το οποίο δεν σκέφτομαι να βάλω στο αμάξι. Το look του θα είναι όσο το δυνατόν πιο εργοστασιακό(δλδ Μ-technik). Τώρα για τα πίσω φανάρια, η αλήθεια είναι ότι από κοντά δείχνουν πολύ πιο όμορφα. Ενδεχομένως εαν βρω κάποιο σετάκι με led που θα με ενθουσιάσει, μπορεί κ να το τσιμπίσω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Με γεια το 318,kai καλά χλμ
Thanks tzagarakis, κ όχι απλό 318!!! IS παρακαλώ :):):)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Thanks tzagarakis, κ όχι απλό 318!!! IS παρακαλώ :):):)
To γνωρίζω,θα σου φωτογραφίσω μια στη γειτονια μου & θα θέλεις να την κάνεις έτσι