Τι σχεση εχουν ρε Μιχαλάκη οι ΕΠΥ με την σχολή Ευελπίδων...
(θα μας κουφανεις ρε φιλε με αυτα που κατα καιρους γραφεις...)
Printable View
χμμμ...:)
Απλα λεω οτι αλλο ειναι τα ΕΠΥ...
Αλλο η σχολη ευελπιδων...
Αλλο οι ΕΠΟΠ...
Κι αλλο ενα κοινος φανταρος...
Και επινοω οτι αυτα τα 4 ειναι εντελως διαφορετικα και δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...αυτο λεω κι εγω...οτι κι εσυ...οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους!
σορυ ρε φιλε πιο απλα δεν μπορω να το διατυποσω...
Και δεν ειναι αναγκαιο να διαβαζεις ποστ μου...οπου θα βλεπεις MiKe_KaVaLa κανε τα στραβα ματια PLZ :)
Xμμμμ, ωραίο θέμα... κ πολύ κοντινό μου, μιας κ θέλω ακόμα 39 ημέρες για να απολυθώ...
Είναι πολλά που πρέπει να ζυγίσεις Πάρη. Τα λεφτά είναι καλά(έως πολύ καλά), δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ(!!!!), δεν έχεις άγχος κλπ κλπ κλπ...
Εαν μπορείς να αντέξεις τις μεταθέσεις, τότε θα σου πρότεινα να το κάνεις. Βέβαια πάντα υποθέτοντας ότι βγάζεις λιγότερα χρήματα το μήνα τώρα...
Η Π.Α δεν είναι αυτό που ήταν παλιότερα. Πλεον παίζει τρελή σκοπιά, αγγαρία, εμπλοκές κλπ. Έχε το κι αυτό στο νου σου...
Για περισσότερα θα σου απαντήσω το απόγευμα, γιατί μόλις βγήκα από τη μονάδα κ είναι λίγο κομμάτια...
Αρη ναι ρε φιλε για βοηθησε με λιγο....κοιτα τα λεφτα ειναι σχεδον τα ιδια που βγαζω και τωρα αλλα τωρα δουλευω 8 το πρωι με 9 το βραδυ καθε μερα και σαββατο μεχρι απογευμα....εισαι στον στρατο σαν εποπ????
Μιας και το αμάξι αργεί κατά πως δείχνει το πράμα, ένα από τα πρώτα μου ποστ θα είναι για αυτό που συζητάτε (για να περάσει η ώρα και να ηρεμήσω λιγάκι). Δε θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία αλλά από εμπειρία του βαφτισιμιού μου που είναι ΕΠΟΠ στην Αεροπορία με ειδικότητα πυροσβέστη. Άρτι μετατεθείς εκ Λήμνου λοιπόν ο νεανίας, πιστεύω πως έκανε ίσως την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει. Και εξηγούμαι:
Η επαγγελματική του εμπειρία αναλύεται σε περιόδους εποχικού πυροσβέστη και οδηγού μηχανημάτων (από μπομπκατ μέχρι εκσκαφέα) σε τεχνική εταιρία και τολμώ να πω πως το τελευταίο το γούσταρε περισσότερο απ' όλα.
Η εκπαιδευτική του διαδρομή εξαντλείται σε κάτι εξάμηνα στο ΤΕΙ (όπου πέρασε από ΤΕΛ) χωρίς να ξέρει μάλλον και ο ίδιος πως το λένε το τμήμα που πέρασε.
Με δεδομένα αυτά το μέλλον του διαγραφόταν είτε βουτηγμένο στα σκ@τ@ του ιδιωτικού τομέα (έστω και σαν υπαλλήλου) και στα κ@τουρ@ του δημοσίου αν μπορούσε να κάνει κάτι με το εποχιλίκι ή αν τσιμπιόταν πουθενά αλλού. Ε μεταξύ των στερεών και των υγρών, πιστεύω πως τα υγρά ήταν προτιμότερα μιας και τα στερεά πειράζουν και την ψυχική υγεία και δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σε εγκαταλείψουν κι αυτά. Τώρα μετά από 3μισι κοντά χρόνια έχει μισθό πάνω από χιλιάρικο (εγώ για να βγάλω καθαρό χιλιάρικο παίζει και να πηδιέμαι σε κανα πελατάκο για καμιά βδομάδα αλλά που τέτοιες βδομάδες πλέον), έχει τα απογεματάκια του για διάφορα (η ώρα είναι κοντά εφτά και ακόμα στο γραφείο είμαι και πιθανόν να παίξει ξενύχτι) και είναι εξασφαλισμένος. Τα αρνητικά τώρα: Ναι έχει μυστήριους τύπους από πάνω (νταξ ντεμέκ - στρατός η μοδίστρες αλλά στρατός) αλλά και γω μυστήριος είμαι και ακόμα πιο μυστήριος με τον εαυτό μου. Ναι σηκώνεται πριν λαλήσουν οι πετεινοί αλλά και γω σηκώνομαι βραδυάτικα για κανα αντιόξινο γιατί με τσάτισε ο τάδε πελάτης ή γιατί έσκασε η επιταγή του δείνα. Το μόνο στο οποίο χάνει είναι όταν περιμένουν κανα μεγάλο αεροπλάνο και βαράν κάτι επιφυλακές απίστευτες, στις ασκήσεις που τον είδα σε βίντεο 80 κιλά παιδί να παλεύει με μια στολή άλλα 50 να οδηγήσει ρεγκόβερ (ΤΟ γέλιο) και ότι ΝΑΙ είναι στρατός όπως και να το δεις.
Αδερφέ ζύγισε τα υπέρ και τα κατά. Βάλε στο ζύγι και τον εαυτό σου μέσα κατά πόσο τον εκτιμάς και τι είναι αυτό που εκτιμάς, βγάλε δεισιδαιμονίες και προλήψεις, η τύχη είναι παράγοντας και στα δύο ζύγια οπότε δεν προσμετράται στο τελικό και βουρ. Στο κάτω κάτω προσπαθείς για το καλύτερο για τον εαυτό σου πρώτα.
ευχαριστω φιλε μου για τιν απαντηση σου....σε μια παρομοια κατασταση με τον βαφτισιμιο σου ειμαι και εγω αφου μετα το λυκειο δεν υπαρχει μερα που να μην δουλευω απο το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ(και εγω υπαλληλος θεωρουμε και μισο αφεντικο μαζι)...περιμενω ηδη αποτελεσματα απο μια προκυριξη και εχω κανει τα χαρτια μου και για αλλες....θα δειξει ο καιρος
μετα απο πολυ καιρο σας ενημερωνω πως σε λιγες μερες θα με θρεφει η ΜΑΜΑ πατριδα....
την Τεταρτη 14 του μηνα μπαινω στην Θηβα...:devil::devil:
ελπιζω να μου πανε καλα τα πραγμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:metalo::metalo:
Φίλε PARHS , σου εύχομαι να σου πάνε όλα πολύ καλά και να επιτύχεις σε αυτό πού θέλεις .
Καλή Κατάταξη , Φίλε ,
Jason
καλη κατατακη παρη!!!!!!! καλη τυχη!!!!!!!!!