Απάντηση: TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
Τι να πω.. είστε αχάριστοι για να μην τίποτα πιο βαρύ.Θα έπρεπε να πείτε ένα μπράβο στο π..στη που σκέφτηκε τέτοια μ..κια για να μας τσιμπήσουν πάλι λεφτά.Πόσες μέρες μπορεί να ψάχναν απο που θα μας τα πάρουν πάλι??Πρέπει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση τους ΤΑΠ,ΦΑΠ,ΜΑΠ τα έχουν βάλει όλα το τελευταίο τους χαρτί ήταν να φορολογίσουν το αέρα που αναπνέουμε..κι όμως φίλε ΟΧΙ ο Έλληνας πολιτικός την βρήκε την άκρη,βρήκε πως θα βάλει το χέρι του στην τσέπη μας κρατώντας το "καλό χαρτί" τον "Άσσο" στο μανίκι του για πιο δύσκολες μέρες.Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ......ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ και μόνο για την μαλακία που σκέφτηκαν τους δίνω και 100 και 200 ευρώ το χρόνο έχω γαμ.. στο γέλιο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Τι να πω.. είστε αχάριστοι για να μην τίποτα πιο βαρύ.Θα έπρεπε να πείτε ένα μπράβο στο π..στη που σκέφτηκε τέτοια μ..κια για να μας τσιμπήσουν πάλι λεφτά.Πόσες μέρες μπορεί να ψάχναν απο που θα μας τα πάρουν πάλι??Πρέπει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση τους ΤΑΠ,ΦΑΠ,ΜΑΠ τα έχουν βάλει όλα το τελευταίο τους χαρτί ήταν να φορολογίσουν το αέρα που αναπνέουμε..κι όμως φίλε ΟΧΙ ο Έλληνας πολιτικός την βρήκε την άκρη,βρήκε πως θα βάλει το χέρι του στην τσέπη μας κρατώντας το "καλό χαρτί" τον "Άσσο" στο μανίκι του για πιο δύσκολες μέρες.Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ......ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ και μόνο για την μαλακία που σκέφτηκαν τους δίνω και 100 και 200 ευρώ το χρόνο έχω γαμ.. στο γέλιο.
To κακό ειναι οτι το βάζουν στον **** μας!!!!!!
Το έχω ξαναγράψει σε άλλο topic,ένα πρωινό στην τηλεόραση ο γενικός του υπουργείου οικονομικών είπε την εξής μαλακεία ''Δεν πιστεύω ότι ο οικογενειακός προ'υ'πολογισμός θα πέσει έξω για 100 ευρώ παραπάνω στο τέλη κυκλοφορίας'' άκουσων-άκουσων θα με τρελάνουν αυτοί
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Kατσε και θα δείς μονιμα θα κάτσω Κορεα ετσι όπως το πανε....:mad::mad:
Κώστα προετοίμασε το έδαφος να έρθω κι εγώ!!!
Σε περιμενω να κανουμε αποικια Ελληνων μεταναστών!!:):):):)
εγω το εχω σε ακηνισια και ανασφαλιστο τοσο καιρο...τωρα θα το αφησω και χωρις τελη κυκλοφοριας...μας ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΑ..ΠΑΛΙ.......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
To κακό ειναι οτι το βάζουν στον **** μας!!!!!!
Στην τσέπη το βάζουν..εσύ 100ευρα χ..ζεις?
Γ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ
Απάντηση για τα τσουχτερά τέλη
Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στα τσουχτερά νέα τέλη κυκλοφορίας που ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ και στα κίνητρα που δίδονται για απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων εν όψει... προεκλογικής περιόδου, έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.
«Τα μέτρα που ανακοινώσαμε δεν έχουν κανέναν άλλο χαρακτήρα εκτός από τον περιβαλλοντικό και αποβλέπουν στην αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την οδική κυκλοφορία», δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι η δέσμη μέτρων κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αναφέρονται στα οχήματα επειδή «όλες οι μελέτες έχουν καταδείξει ότι το 70% των ρύπων στις αστικές περιοχές οφείλεται στην οδική κυκλοφορία».
Συμπέρασμα....στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
Παράθεση:
Συμπέρασμα....στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
Στου κουφού την πόρτα...πάρτην πόρτα και φύγε!
Ωραια τα λογια αλλα οι πραξεις μετράνε.
Πολίτης πήγε και κατέθεσε προσφυγή για να χαρακτηριστεί ο νόμος αντισυνταγματικός.
Μέχρι να εκδικαστεί στο εφετείο η υπόθεση το μέτρο μπαίνει στον πάγο.
Άρα κερδίζουμε κάποιο χρόνο.
Προτείνω οι admins να στείλουν κάλεσμα για συγκέντρωση όλων των admin και προέδρων των club για δημιουργία πορείας.
Αν το ανεβάσυμε στο facebook θα γίνει ΜΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ