Ευχαριστώ ρε παιδιά...
Όντως πολύ μεγάλη αγωνία... αν πέφταμε μεσοβδόμαδα θα το είχα πάρει αλλά τώρα περιμένουμε..............
Η καινουργίλα δε παίζεται μιλάμε!!!
Printable View
Ευχαριστώ ρε παιδιά...
Όντως πολύ μεγάλη αγωνία... αν πέφταμε μεσοβδόμαδα θα το είχα πάρει αλλά τώρα περιμένουμε..............
Η καινουργίλα δε παίζεται μιλάμε!!!
Καλύτερα που δεν το πήρες σήμερα... ΣΚ είπε ότι θα βρέχει!
Σου πλένουν τους δρόμους για Δευτέρα!
Ήρθε η μέρα!!!
Στις 17:30 θα το έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και φανταζομαι πως και μεχρι τωρα δεν εχεις επιστρεψει σπιτι!!!
Μόλις επέστρεψα...
Ε να το χαρώ λιγάκι!!!
Επιτέλους το πήρα και αρχίσαν οι βολτούλες!
Υπάρχουν ελάχιστες διαφορές με το προηγούμενο.
Πρώτον το μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει πίσω υποβραχιόνιο και δεν μου αρέσει καθόλου.
Όταν κάθονται δύο άτομα πίσω τα λυπάμαι. Κάτι θα κάνω όμως με αυτό-δε ξέρω ακόμα.
Οι διαφορές είναι:
1. Τα όργανα πλέον δεν είναι άσπρα αλλά γκρι.
2. Τα πεταλ είναι αλουμινίου αλλά πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα και πιο όμορφα.
3. Το κλειδί είναι διαφορετικό - Πατάς το Fiat για να βγει το κλειδί.
4. Τα λάστιχα δεν είναι τα Potenza αλλά τα ContiSportContact 3.
5. Όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο δείχνει το σήμα της Fiat μεγάλο στο πίνακα ενδείξεων μέσα στο ταμπλό (όμορφο).
6. Όταν βλέπεις την πίεση στο πίνακα πάλι και πατήσεις το Sport κουμπί γράφει Sport και πάνω απο την πίεση ενώ πριν δεν το έγραφε.
7. Δεν έχω πατάκια :mad: (τα ξέχασαν-θα μου τα δώσουν)
Τώρα απο αυτά που έβαλα:
Η ηλιοροφή πολύ ωραία! Την συνιστώ σε όλους...
Αλήθεια... κλείνει σε όσους την έχουν κρατώντας το κλειδί πατημένο?
Έκλεισαν μόνο τα παράθυρα σε μένα και όχι η ηλιοροφή.
Εννοώ βγαίνοντας απο το αυτοκίνητο και πατώντας να κλειδώσει...
Το Cruise επίσης πολύ καλό... Έχω πλέον γκάζι και φρένο και στο χέρι αντί για πετάλ.
Οι καθρέφτες που κλείνουν με το κουμπάκι τα σπάνε... Μου άρεσε πολύ αυτό.
(Να μην μου την λέει άλλο, ο φίλος μου με το Civic...:p)
Καλά το B&M σταθερή αξία...
Όσον αφορά όμως τα Bi-Xenon έχω ένα θεματάκι.
Δηλαδή έχει αυτόματη ρύθμιση, τα βλέπω πάνε πάνω κάτω μόλις τα ανοίξω για να ρυθμιστούν. Αυτό στη μεσαία σκάλα.
Όταν ανοίγω όμως την μεγάλη σκάλα είναι κίτρινες οι λάμπες.
Επίσης οι ψύρες είναι πάλι κίτρινες.
Έτσι θα έπρεπε να είναι?
Έχουν και σύστημα πλύσης το οποίο δε χρησιμοποίησα ακόμα... αύριο όμως θα το κάνω να δω αν δουλεύει. Είναι καθαρό ακόμα...:)
Επίσης κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ο θόρυβος που ακούω απο τη μηχανή και τη σκάστρα.
Πλέον ακούγεται πολύ περισσότερο απο το προηγούμενο.
Τσιρίζει αισθητά όταν δίνω γκάζι και ακούγεται περισσότερο η σκάστρα...:confused:
Αυτά...
Σήμερα κάναμε τα πρώτα 82km!!!
Υ.Γ. 73Ευρώ φουλάρισμα με 100άρα...:eek:
Καλοτάξιδο και επισήμως.
Το φρένο που λες στο cc να φανταστώ ότι είναι απλά το - έτσι;
Όταν είναι κλειδωμένο και πατάς παρατεταμένα το κλειδί τι κάνει; Ανοίγει παράθυρα και οροφή;
Η σκάστρα είναι αλήθεια τι στο προηγούμενό σου ΔΕΝ ακούγεται.
Το sport στο προηγούμενο νομίζω ότι φαίνεται μόνο σαν ένα γράμα s κάπου στην άκρη...
Όσο για τα xenon, αν τα μεγάλα είναι αλογόνου, τότε ΔΕΝ είναι Bi-Xenon. Τα Ni-Xenon θεωρητικά θα πρέπει να είναι και η μεσαία και η μεγάλη σκάλα Xenon. Οι ψείρες παραμένουν ψείρες.
Και πάλι καλορίζικο!!!!
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη!
Ναι για το cc είναι το -.
Δεν το δοκίμασα να τα ανοίξω τα παράθυρα ενώ είναι κλειδωμένο. Θα το κάνω σε λιγάκι...
Για το Sport έτσι είναι όπως λες, αυτή η ένδειξη με το S παραμένει και στο "καινούριο".
Άρα καλά σκέφτομια για τα Xenon εγώ...
Άντε να δούμε τι γίνεται τώρα, για αρχή τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και αν μου πούνε έτσι είναι μετά πάω και μια βόλτα προς τα εκεί.
Οι ψείρες δηλαδή είναι κανονικά κίτρινες, ε?
Ευχαριστώ και πάλι!
Οκ και οι ψεκαστήρες στα μπροστά φανάρια...
Μίλησα και με τη Fiat και μου λένε έτσι πρέπει να είναι τα Bi-Xenon.
Εγώ όμως θα το πάω και απο εκεί γιατί δε μου κολλάει αυτό. Ας τα λέγανε σκέτο Xenon.
Και άλλοι κάτοχοι όμως Bravo μου είπαν ότι έτσι είναι και το δικό τους... Who knows?
καλοταξιδο φιλε βαλε καμια φωτο να το δουμε.
ποσο σου βγηκε?