Bayern Salonichen θα γίνεις!
Θα έρχεσαι να σε κερνάω πίτα weisswurst απόλα...
Και θα πάρω και ένα Golf W12 να ζηλεύετε όλοι σας!
Printable View
Bayern Salonichen θα γίνεις!
Θα έρχεσαι να σε κερνάω πίτα weisswurst απόλα...
Και θα πάρω και ένα Golf W12 να ζηλεύετε όλοι σας!
Και αν θες να ξες... οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!
:D:D:D:D:D:rofl:
είμαστε απίστευτοι ρε! Είδες πως τα αλαφρύναμε τα νέα οικονομικά μέτρα? Πάλι φουτάνα το κάναμε το θεματάκι αλλά μας έμεινε κάτι τουλάχιστον!!!
Το χιούμορ...κι αντε τώρα να πληρώσεις εσύ με αυτο υποχρεώσεις τέλος του μήνα! @!#@#@%@@@^@
...για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα έχω μια μικρή πρόταση!
Να μαζέψουμε καμιά 30αριά χαλασμένες μίζες και να πάμε να τις αραδιάσουμε μπροστά από την βουλή...έτσι συμβολικά...για αρχή!
Διάλεξες κάτι που σπανίως χαλάει στο Stilo...
Αν δεν κάνεις και λίγο πλάκα Ανδρέα θα μας φάει το μαράζι. Αμαρτία είναι να πέσουμε έτσι. Ας πέσουμε γελώντας!
Για Μπαοκ μην ακουω μονο κ τρελαινομαι..
περα απο την πλακα τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα..δεν ξερω ποιοι απο σας ειδαν σημερα τι προκειται να γινει με το ασφαλιστικο.
Έχεις δίκιο , παρασύρθηκα και έγινα μη κόσμιος . Συγγνώμη ειλικρινά . Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να βρίσω περισσότερο , αλλά οι κανόνες του Forum είναι κανόνες και πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστοί . Άλλωστε υπάρχουν blogs πού μπορεί κάποιος να βγάλει τα "εσώψυχά" του . Και πάλι συγγνώμη .
Σε ότι αφορά την αμφιβολία σου , πως οι 300 δεν διαβάζουν τα γραφόμενα εδώ μέσα σε πληροφορώ ότι κάνεις Μέγα Λάθος !! Όλα διαβάζονται από τούς "αυλικούς" και περνάνε τα μηνύματα στούς "λεγάμενους" .
Γιά όλα τα άλλα πού γράφεις , αν σκεφτώ με ψυχρή λογική , δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα , αλλά δέν θέλω να το παραδεχτώ .
Φιλικά ,
Jason
Αν το λές σκωπτικά , μαζί σου !
Διαφορετικά έχω μιά άλλη άποψη για τους Γερμανούς . Ένας λαός πού στήν Παγκόσμια Ιστορία έχει να επιδείξει αμέτρητα μνημεία βαρβαρότητας , δέν μπορεί ποτέ να είναι ούτε να γίνει φίλος με έναν άλλο λαό πού έχει να επιδείξει Αμέτρητα Μνημεία προσφοράς στόν Παγκόσμιο Πολιτισμό !! Και ας έχει αυτός ο λαός τα χάλια πού έχει σήμερα . Η Ιστορία δεν διαγράφεται ποτέ !!!
Jason
Σωστά... η Ιστορία δεν διαγράφεται. Μήπως πουλιέται όμως;
Μήπως τα μάρμαρα που έχουμε λυσάξει να τα πάρουμε πίσω, να τα πουλούσαμε; Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τα πάρουμε. Και αν τα πάρουμε θα τα καταστρέψουμε. Ας κάνουμε εξαγωγές αρχαίων! Ευκαιρία να διώξουμε και τον Μητσ*τάκη.
...διαφωνώ κάθετα για τον Μητσομπρρρρρ! Είναι συλεκτικό κομάτι και να είσαι σίγουρος ότι και να τον στείλουμε εξωτερικό θα μας τον επιστρέψουν πίσω σε 24 ώρες!!!Παράθεση:
Σωστά... η Ιστορία δεν διαγράφεται. Μήπως πουλιέται όμως;
Μήπως τα μάρμαρα που έχουμε λυσάξει να τα πάρουμε πίσω, να τα πουλούσαμε; Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τα πάρουμε. Και αν τα πάρουμε θα τα καταστρέψουμε. Ας κάνουμε εξαγωγές αρχαίων! Ευκαιρία να διώξουμε και τον Μητσ*τάκη.
Εδώ εχει χτισει τον τάφο του εδώ και τόσο καιρό και ούτε αυτός δεν τον δέχεται μέσα!!! Άσε σου λέω με τον βρυκόλακα !!! Και μην μου τον θυμίζεις γιατί αν δεν κάνω λάθος αυτός ξεκίνησε το θεματάκι με την μιζενς!!!
...αλλά ξέχασα!!! Σήμερα απεργώ και δεν θα διαμαρτυρηθώ...εγγράφως!!!! Κάτω οι πένες λοιπόν πάνω τα μανίκια! βουτάω ένα πανώ και πάω στην αγαπημένη μου γωνία! Το πανώ μου γράφει < Μίτσα* γύρνα ξανά >!
*Για όποιον έχει απορία το Μίτσα βγαίνει απ' το δραχμίτσα!
:);););) Giiiourgiiaaaa