Απάντηση: Focus RS 500 - 350ps τόσο δυνατό μα τόσο άσχημο..
ναι ε?ποια γερμανικα φορανε?εχω 4 στην οικογενεια για πες..να ξερω δηλαδη...
αν εσυ πιστευεις οτι δεν εχεις bosch μεσα στο stilo τοτε ενταξει η τυφλος εισαι η κατι αλλο..
ΟΛΑ τα ηλεκτρικα του Stilo ειναι bosch..πιασε λυσε καμια πλεξουδα κ μετα γραψε..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ξέχασες τους W12 κινητήρες τους...:D
(χαριστική βολή είναι αυτό)
ξεχασες και τους W16 της Veyron
(αυτη ηταν η εξτρα χαριστικη χαχαχα)
στο bravo παντως ΟΛΑ ειναι bosch.
το ιδιο και σε audi-vw. ποια γερμανικα εχουν magnetti-marelli???
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
bmw και mercendes!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
αν εσυ πιστευεις οτι δεν εχεις bosch μεσα στο stilo τοτε ενταξει η τυφλος εισαι η κατι αλλο..
ΟΛΑ τα ηλεκτρικα του Stilo ειναι bosch..πιασε λυσε καμια πλεξουδα κ μετα γραψε..
οσο γ αυτο εγω ποτε δεν ειπε οτι δεν φοραμε bosch ισα ισα ειπα οτι τα ιταλικα φορανε γερμανικα ηλεκτρολογικα!
οσο για μενα στο ξανα λεω εγω δεν εχω τπτ τις bosh σε πλεξουδες και ecu!γτ απλα δεν ειμαι μαμα αλλα μετατροπη στην μετατροπη!και δεν εμεινε τπτ απηραχτω απο οταν το πηρα το αμαξι!
Θα με κανεις να κατεβω τωρα να σου φωτογραφησω μοτερ της Ε200 κ μιας 520..ειλικρινα..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
karpoutzidis
οσο γ αυτο εγω ποτε δεν ειπε οτι δεν φοραμε bosch ισα ισα ειπα οτι τα ιταλικα φορανε γερμανικα ηλεκτρολογικα!
οσο για μενα στο ξανα λεω εγω δεν εχω τπτ τις bosh σε πλεξουδες και ecu!γτ απλα δεν ειμαι μαμα αλλα μετατροπη στην μετατροπη!και δεν εμεινε τπτ απηραχτω απο οταν το πηρα το αμαξι!
Το ξερω το αμαξι σου μην ανησυχεις.Αλλο ομως να λες οτι τα ιταλικα δεν φορανε bosch κ αλλο ενα αμαξι σαν του Αρη που αμφιβαλλω ακομα κ αν εχει τις εργοστασιακες βιδες.
Με το ιδιο σκεπτικο το δικο σου τοτε κ τα RX7 πριν κατι χρονια που βολταρανε δεν φορουσαν τπτ μαμα κ ολα HKS..
Οσο για τα λινκ που παρεθεσες το ενα λεει οτι θα κανουν ενα συστημα "ψυχαγωγιας" για την BMW κ το αλλο μιλαει για περιφερειακα.
Βεβαια απο την αλλη ισως θα ηταν καλο να ρωτησουμε κ τους κατοχους 1.8 Στιλο που φορανε Hitachi αν δε κανω λαθος εγκεφαλο..ουτε καν υποψια γερμανικου..στην αντιπερα οχθη..
Τεσπα δε μπορω να ασχοληθω αλλο..καθενας οτι πιστευει.
sry αλλα εγω ειπα οτι τα ιταλικα φορανε bosch αλλα οχι το δικο μου!και δλδ τα ηελκτρολογικα ειναι μονο το ecu???δεν ειναι το καλοδιακι υπαρχει που περναει ρευμα??? απο τα βλας μεχρι και το mp3 player!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
(αυτη ηταν η εξτρα χαριστικη χαχαχα)
στο bravo παντως ΟΛΑ ειναι bosch.
Χαχαχα!
Αυτό ήταν η τελευταία φτυαριά Δήμο! Τον αποτελείωσες...
Τα δικά μου ηλεκτρικά πάντως είναι Zanussi.
Να σκάσετε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
karpoutzidis
ξεστραβοσου!!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!
Πραγματικα μετα την παροτρυνση σου ξεστραβωθηκα..
Παμε ομως κ στα ομορφα.
Εγραψες οτι >>
Παράθεση:
οσο για το δικο μου δεν παιζει φαση να εχει bosch [/B]επανω!το μονο που μπορει να εχει ειναι τα ρελε απο τα ηλεκτρικα παραθυρα!!!:P
Παράθεση:
sry αλλα εγω ειπα οτι τα ιταλικα φορανε bosch αλλα οχι το δικο μου!και δλδ τα ηελκτρολογικα ειναι μονο το ecu???δεν ειναι το καλοδιακι υπαρχει που περναει ρευμα??? απο τα βλας μεχρι και το mp3 player!
Παράθεση:
ευτυχως που ξερεις τι καβαλας..
Αφιερωμενο...
FIAT STILO 1.2 16V
Bosch Motronic ME7.3H4M EOBD Injection
Bosch ABS 5.7
Bosch ABS 5.7 ASR/TC
Bosch ABS 5.7 VDC
Bosch ABS 8
Bosch ABS 8 VDC
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-4P-4L-2T-I-S-C)
TRW Electric Power Steering (1)
TRW Electric Power Steering (2)
FIAT STILO 1.4 16V
Bosch Motronic ME7.3H4M EOBD Injection
Bosch ABS 5.7
Bosch ABS 8
Bosch ABS 8 VDC
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-4P-4L-2T-I-S-C)
TRW Electric Power Steering (1)
TRW Electric Power Steering (2)
TRW Electric Power Steering (3)
Ευτυχως που το δικο σου στιλο δεν κουβαλαει τπτ γερμανικο εκτος απο τα ρελεδακια των παραθυρων οπως εγραψες σε παραπανω ποστ.
Εκτος κ αν βεβαια ξηλωσες αεροσακους,abs,εγκεφαλο,asr αφου το αγορασες απο τον Αρη...κ απο 12 εγινε 14αρι...τοτε ναι πραγματι δεν εχεις τπτ σε Bosch.
Περα απο ολα αυτα να σου θυμισω οτι ολα γινονται στο πλαισιο συζητησης.Δεν εχω κατι να μοιρασω μαζι σου στην τελικη.
Αλλα αυτο το "ξεστραβωσου" καπως μου χτυπησε..κ επειδη δε μου αρεσει να πλανωνται ασαφειες κ γενικολογιες.Εμπεριστατωμενα πραγματα απο το FiatECUScan κ οχι σκορπια λινκ για cdplayer k multimedia.
I rest my case...many credits to Ioannidis.
Direct Link http://www.fiatecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
ΥΓ.Να χαιρεσαι που εχεις κατι απο bosch μεσα γιατι αν οδηγουσες καμια αλφα 75 η κανενα UNO με Marelli τωρα θα μιλουσαμε σε εντελως αλλο επιπεδο..