Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ο καρλής είναι τίμιος έμπορος και κάνει και δικές του εισαγωγές. Φέρνει ακριβές ζάντες (work).
Η διαφορά στον θόρυβο είναι φυσιολογική γιατί τα παλιά ελλαστικά ότι μάρκα και να είναι κάνουν θορυβο, οπότε τα καινούργια θα φαίνονται χαλι...
τώρα περίμενε να κάνεις και 2000-3000 χλμ και θα σου φανει ακόμα καλύερο το ελαστικό...
πάντως πλεον αξίζει να αγοράζεις απο site στο εξωτερικο.
εγω στην ίδια τιμή με εσένα έβαλα 215-45-17 όταν ελλάδα 5 καταστηματα μου ζητούσαν απο 480-590€ για την ιδια μάρκα (falken).
επίσης αυτή την στιγμη θα φέρω μια 4αδα 19" ελαστικα (μπροστά 225/40/19 και πίσω 255/35/19 για ένα m3) και θα μου κοστίσει με την παράδοση 615€, με τοποθέτηση ευθυγράμμηση 650€ πες. Ελλάδα μου ζητάνε από 1000-1400€!
ουστ ρε....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
λοιπον επειδη θελω επιτελους να αλλαξω τα λαστιχα θελω της γνωμες οσοι βαλανε ta premium conctact 2.
Απο κρατημα απο το 1 χαλια εως τα 10 τελειο πειτε μου πως ειναι στο στεγνο και στο βρεγμενο κατα την γνωμη σας.
Απο ποσο δυσκολο ειναι να ζεσταθουνε.
ποσο φαγωνονται.
Παραδειγμα για μενα τα good year eagle f1 εχουνε (εννοειται αφου εχουνε ζεσταθει)
ενα 8.5-9 ζεσταμενα στο κρατημα στεγνο
πες κανενα 7ρι στο βρεγμενο
πες κανενα 5ρι επειδι δυσκολα ζεσταινονται
και πες κανενα 5ρι σε αντοχη στο φαγωμα.
τα φοραω εδω και 1,5 χρονο και εχουν πανω 25,000χλμ δηλαδη ειναι σατην μεση διαρκειας ζωη τους
ζεσταμα 9
κρατημα 8 σε στεγνο ειτε σε βρεγμενο,εδω τα sportcontact ειναι καλυτερα ειδικα αν θελεις να παιξεις μεσα σε στροφες
φαγωμα 9 ειδικα αν δεν τα κακομεταχειριζεσαι με χειροφρενα,σινιαρισματα κτλ
αφου πηγα τα εβαλα λογω οτι τα εχω 25,000χλμ τα μπρος πισω και τα πισω μπρος και ο λαστιχας μου που τα ειδε δεν πιστευε οτι ηδη περασαν τοσο χιλιομετρα πανω τους
ελπιζω μιχαλη να σε καλυψα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tania
Κοστισαν 340€ με τοποθέτηση.
==============================================
Την εγγυηση της Continental την πηρες; Ως γνωστον δινει δυο χρονια, ακομα και σε σκασιμο του ελαστικου.
8/10 για κράτημα τα premiumcontact?!?!!?!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
8/10 για κράτημα τα premiumcontact?!?!!?!
ναι γιατι?
Γιατί εξ ορισμού μιλάμε για λάστιχα "πόλης". Δηλαδή τα sportcontact πέρνουν 10?!?! Με την καμία!! Αν και εδώ μιλάμε τελείως υποκειμενικά, ο καθένας οδηγάει διαφορετικά και έχει διαφορετικές ανάγκες και εμπειρίες.
αν θελεις να τραβας χειροφρενα,να το σκιζεις,να το σκεσξιζεις στα σπινιαρισματα και σε παντες τοτε μποριε να μην σε κανει
επειδη κανω σπορ οδηγηση και ειδικαι σε αναβασεις-καταβασεις ναι βαζω στο sportcontact 10
οποιον λαστιχα να ρωτησεις που ξερει αθ σου πει οτι ειναι απο τα κορυφαια λαστιχα,ακομα και τωρα που εβγαλε το 3
Paidare διάβαζε λίγο τι γράφεις γιατί με μπέρδεψες. Για ποιά λάστιχα μιλάς τελικά? Και αν βάζεις 10 στα SPORTcontact σε σπορ οδήγηση και σε αναβάσεις (που προφανώς κάνεις συνέχεια μιας και με 25000χμ είναι ακόμα καινούργια τα λάστιχά σου :P) προφανώς δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο σοβαρό λάστιχο.
ετσι νομιζεις?ειχα και τα Pirelli pxero rosso με τα κοκκινα γραμματα που θεορωνοτυσαν τα κλυτερα τοτε που τα εβαλα,2005,αλλα σε ενα χρονο τα πεταξα
για σενα δηλαδη ποια ειναι τα σοβαρα λαστιχα?
αναμεσα παντως σε Michelen και continental τα θεωρουν οι λαστιχαδες που ξεουνε τα continental καλυτερα
εγω π.χ δεν τα εβαζα ποτε bridgestone,λογω οτι ειναι πολυ σκληρα και τα f1 επιδη δεν μπορω να τα ζεστανω,χωρια το θορυβο που βγαζουνε
ελα οποτε θελεις να κανουμε μια αναβαση-καταβαση εστω και τα primium και θα καταλαβεις
και σε λεω ειδικα τα sportcontact σε κρατημα ειναι καλυτερα απο τα primium απλα σταματησαν να το βγαζουν σε Η