Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Λοιπόν.... επειδή είστε παπαρούπες... χαχχαχα!!! Είπα να σας τσιτώσω λίγο για πλάκα... Όπου κλείσετε μέσα είμαι αλλά θέλω και τζάκι... Τα χρήματα δε με πολυενδιαφέρουν απλά το ανέφερα γιατί τέτοιες περιόδους σε γκρουπ νομίζω ότι πιο λογικό είναι να κάνουν κατι καλύτερο. Επίσης αυτή τη φορά θα έχω μαζί μου και καστάνια για τα μπουλόνια και πίτα σε περίπτωση που πάλι δεν με περιμένετε!!!
+ 1 δίκλινο για μένα....
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
με Επίσης αυτή τη φορά θα έχω μαζί μου και καστάνια για τα μπουλόνια και πίτα σε περίπτωση που πάλι δεν με περιμένετε!!!
+ 1 δίκλινο για μένα....
Μαζι θα την κοψουμε Νικολα, μην μασας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Ναι βρε Πετρο... Δεν ειπα οτι ειναι τραγικα μακρυα... Ειπα οτι ειναι πιο μακρυα απο τα παραδοσιακα επισκεψιμα χωρια... Η Αριστη που αναφερα ειναι 20 λεπτα απο Παπιγκο, 5 λεπτα απο Βικο, 30 λεπτα απο Μονοδενδρι. Αλλωστε και πρωτο ξενοδοχειο που προτεινα ειναι ολα τα λεφτα... Αλλα αν μας κανει μια καλη προσφορα ισαξια με των αλλων γιατι μα μην το προτιμησουμε...?
Εννοείτε....Θες τους πάρεις εσύ?......Άντε, βοηθάτε και λίγο.... :)
Παρα πολυ ωραια,κι η τιμη ειναι πιο καλη ακομη.
Παιδια εγω στο τελευταιο δεν παω να κοιμηθω!Κατι παιζει!ΕΙναι πολυ φθηνο και μαλλον θα ειναι λουμπα η δουλεια!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδια εγω στο τελευταιο δεν παω να κοιμηθω!Κατι παιζει!ΕΙναι πολυ φθηνο και μαλλον θα ειναι λουμπα η δουλεια!
Μην νομιζεις οτι ειναι και τσαμπα, νομιζω λογικη η τιμη του αν σκεφτεις οτι ειναι εκτος σεζον και οτι θα κλεισουμε 15 δικλινα, ουτος η αλλως πανω κατω για εναν υπνο παμε.
Αν εχει και πρωινο στην τιμη θα ειναι μια χαρα.
Λοιπόν συμφορουμίτες καιρός να γίνουμε πιο πρακτικοί! :)
Συγχαρητήρια καταρχήν για τις μέχρι τώρα επαφές και διαδικασίες! Επειδή είμαι πολύ κοντά στον τόπο του εγκλήματος, προτείνω να πάω να κάνω μια αυτοψία μέσα στο επόμενο 15νθήμερο να παζαρέψω για τιμές, κοψίδια, διασκέδαση κλπ.! Μπορώ και να φωτογραφήσω τα πειστήρια ! Κάντε λοιπόν όλες τις διερευνητικές συζητήσεις τηλεφωνικώς και όπου καταλήξετε πάω για αυτοψία ή άμα δω καμιά καλή ευκαιρία live το μεταφέρω και πράττουμε ανάλογα! Μένω Ηγουμενίτσα αλλά είμαι κάθε μέρα Γιάννενα, όμως το Σ/Κ αυτό ή το επόμενο μπορώ να πεταχτώ (έχω και αυτό το διαολεμένο το 1,2 το γρήγορο!!!):) Α! Ξέχασα το σημαντικότερο!!! Είμαι μέσα με γυναίκα και κόρη! :) Άντε να γνωριστούμε επιτέλους! (Μιχάλη εσένα σε γνώρισα, τα σέβη μου!)
Και το πρώτο του Ιόνιο μου άρεσε...να κάνουμε μια κρούση και εκεί....και μας χωράει και όλους.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Και το πρώτο του Ιόνιο μου άρεσε...να κάνουμε μια κρούση και εκεί....και μας χωράει και όλους.
Οντως ειναι πολυ ωραιο, ελπιζω βεβαια αυτα που λεει στις τιμες να πεσουν κατα πολυ..
από 01/01/2010 ως 31/03/2011
Τύπος δωματίου
Δίκλινο από 120 € ως 180 €
Δίκλινο + από 160 € ως 240 €
Σουίτα από 220 € ως 330 €
Μονόκλινο από 120 € ως 150 €
Δίκλινο Superior από 130 € ως 190 €
Δίκλινο Superior + από 130 € ως 220 €
Εγώ μίλησα τηλεφωνικός με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου στο Aristi Mountain Resort. Ένας πολύ ευγενικός κύριος μου ζήτησε τις ημερομηνίες της εκδρομής, πόσα δωμάτια σύνολο, εκ των οποίων πόσα δίκλινα, πόσα τρίκλινα και πόσα για ΣΚ η ΠΣΚ. Του ανάφερα τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, ότι έχουμε και άλλες πρόσφορες από άλλα ξενοδοχεία χωρίς να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Προσφέρθηκε να μου στείλει πρόσφορα στο mail άλλα μου τόνισε ότι η προσφορά ίσως να μην είναι τόσο ανταγωνιστική όσο των άλλων ξενοδοχείων. Είδωμεν... Εν αναμονή για το mail και βλέπουμε.