Απάντηση: Ποδήλατο και ότι συνεπάγεται
λοιπον μετα απο 1,000 χλμ στο ποδηλατο αρχισανε τα πεταλια να δειχνουνε φθορα και ετσι τσιμπησα αυτα τα πεταλια που ητανε προσφορα στο cyclist.gr. Σαν πρωτη εντυπωση παρα πολλη καλη, το ποδι εχει μεγαλυτερη επιφανεια να παταει και να μοιραζει το βαρος στο μεταλι και ειναι πιο εργονομικο να παταει το ποδι στο σωστο σημειο το προτεινω ανεπιφυλακτα
http://urbanvelo.org/wordpress/wp-co.../10/Ergon3.jpg
http://www.ergon-bike.com/us/en/product/pc2
Για τα βενζινοκίνητα ποδήλατα έχει ακούσει κανείς τι λένε έχει κανείς άποψη????
Ωραία πετάλια Παντελή... Η εταιρεία αυτή έχει κορυφαία υλικά. Ειδικά οι μανέτες είναι οι καλύτερες της αγοράς.
Πάντως την επόμενη φορά που θα αλλάξεις πετάλια κοιτα να πάρεις μισά Flat και μισά SPD... Αν κάνεις πολλά ΚΜ το SPD είναι ότι το καλύτερο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DHMHTRHS
Για τα βενζινοκίνητα ποδήλατα έχει ακούσει κανείς τι λένε έχει κανείς άποψη????
Μακρύα απο ποδηλατα με οτιδηποτε ειδους μηχανή... (ηλεκτρική, βενζινα, κοκ)... Η ποδήλατο θα εχεις η μηχανάκι... Αν θες να έχει μηχανη παρε μηχανάκι. Αν θες να εχει πεταλια παρε ποδήλατο.
γιωργο ψιλοφοβαμε μην φαω τουμπα δεν θελω να εχω ενωμενα τα παπουτσια μου με το πεταλι ουτως αλλιως πολλες φορες πεταω ποδι εξω σε αποτομη στροφη με χωμα καμια φορα. Ειδα κατι ηλεκτροκινητα ωραια ποδηλατα αλλα δεν θα εφτανα ποτε να αγορασω κανενα μονο αμα γινω 50 χρονων lol η κανω πανω απο 20 χλμ να φτασω δουλεια.
Εγώ κάνω 23 γι αυτό το σκεφτικά αλλά φοβάμαι ότι είναι πεταμένα λεφτά Αχ ρουφιάνα κρίση τι μας έκανες
Παντελη τα Spd ειναι σαν τα παπουτσια του χιονιού... Με την παραμικρη κινηση ξεκουμπώνουν. Δεν υπαρχει προβλημα για πτώση κτλ
αμα κανεις πολλα χιλιομετρα για την δουλεια σου το ηλεκτρικο ειναι super,κανεις λιγο πεταλι και σε παει τουμπανο.τα αξιζει τα λεφτα του και αυτο δημητρη.στο λεω γιατι εχει ενας γνωστος σχεδον ενα χρονο 1-μιση και μου εχει πει οτι ειναι πολυ κομπλε(αν και εγω το κοροιδευα) και φθηνο σχετικα.γυρω στα 300 εχει.τωρα καθε μερα 30 χιλ. με το κανονικο εκει σε κοβω να κατεβαινεις σε αγωνες!!!!