αντε ανεβασε και καμια φωτο... και μην ανησυχεις.... αρχη ειναι ακομα... μην σε απασχολουν τοσο τα μικροπροβληματα αυτα..... κατσε να το απολαυσεις τωρα.... ;)
Printable View
αντε ανεβασε και καμια φωτο... και μην ανησυχεις.... αρχη ειναι ακομα... μην σε απασχολουν τοσο τα μικροπροβληματα αυτα..... κατσε να το απολαυσεις τωρα.... ;)
σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)
Απλα για να σας ενημερώσω επειδή σήμερα μου έσπασε τα νευρα με το μπι μπιπ και το σφαλμα στα φωτα, στην οθονη εγραφε front indicat...
κατα τα αλλα ολα καλα :D
Κάποια λάμπα από τα φλάς σου μπροστά; Μάλλον δεν κάνει επαφή. Πάνε σε έναν ηλεκτρολόγο να στις αλλάξει και τις 2 να είσαι οκ.
Αυτό που λέει ο Σταύρος δεν έχει να κάνει με σένα. Με τον μηχανικό σου. Άστο.
Η διαδικασία να βγάλεις τα xenon είναι πιο απλή από όταν τα βάζεις. Καλό είναι να δεις αν η εγκατάστασή τους έχει γίνει με ρελέ ξεχωριστό. Αν ναι, πρέπει να τσεκάρεις αν το ρελέ τους είναι οκ. Πάλι σε ηλεκτρολόγο πρέπει να το πας δλδ.
Eμένα 2 φίλοι μου πήραν καινούρια σετ xenon και τρεμοπαίζουν....το ψάξαν και δε βρήκαν λύση !!!
Καλοτάξιδο πάντως και απολαυσέ το !!!!!
Οι πιο πολλοί που το χουμε όσο περνάει ο καιρός μας αρέσει πιο πολύ!!!
tzagarakis ητανε original η aftermarket?
παιζει ρολο και η μαρκα... εσεις παιδια τι μαρκα εχετε βαλει;
σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους.
Τα φλας μπροστα και πίσω οπως και τα πορίας όπως και τα στοπ δουλεύουν κανονικότατα! :s τεσπα δεν ειναι τιποτα σοβαρό οπότε δεν υπάρχει θέμα :D
Μηπως καποια απο αυτα εχουνε αλλαχτει με led? η μηπως βαλανε αλλη λαμπα απο αυτην που πρεπει?
led δεν εχει το αμάξι.Τώρα αμα βάλαν καποια λάμπα που δεν έπρεπε θα σε γελάσω...δεν ξέρω τι έκανε ο προηγούμενος...Αλλα όλα δουλεύουν ρολοι..αν δεν υπάρχει κίνδυνος να μου βραχυκυκλώσει τίποτα κτλ δεν με πειράζει