Απάντηση: Ποιο stilo να πάρω;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
..
Το καλοκαίρι ένα ρεζερβουάρ μου έβγαλε 1100 χιλιόμετρα στην Κρήτη (την οποία δεν τη λες και απόλυτα εκτός πόλης όταν ψάχνεις στα βουνά για πυροβολημένες πινακίδες... ο maragoudis σίγουρα ξέρει :bleh: ), και με 3 άτομα σύνολο.
Όσο για τον μαγνήτη είναι καθαρά ψυχολογικό. Μη σε ψαρώνει! :angel:
Χαχαχα!
Τώρα το είδα αυτό.. Εδώ που τα λέμε την έχουμε αυτη την κακή συνήθεια. Αν φύγεις λιγο πιο μακριά απ την πόλη κάνεις αμάν να δεις καθαρή πινακίδα:whistle:
1100 χιλιόμετρα είναι υπόθεση πάντως για το καλοκαίρι κ όλας που έχει συνήθως αρκετή κινηση το νισί.. Μπραβο..!
Για τον μαγνήτη δεν έχω ακούσει κ εγώ θετικά σχόλια..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
1.2 με 1.4 έχουν μικρή διαφορά σε κατανάλωση. Το 1.6 ξεφεύγει αρκετά...
Ξεφευγει δε λες τίποτα. Σε ανοικτό δρόμο μπορείς να πας και σχετικά οικονομικά αλλά μέσα στην πόλη όσο ελαφρί και να είναι το πόδι σου δεν σου χαρίζετε..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cristos
Παιδιά καλησπέρα σας.
Καταρχήν να πω οτι δεν μπήκα αμέσως να δω απαντήσεις μιας και από την μιά έτρεχα και από την άλλη είχα τα γνωστά θέματα με τους κωδικούς μου (κλασσικά για μένα, τους ξέχασα)...
Κατά δεύτερο να σας υπερευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας.
Από τις απαντήσεις σας προσανατολίζομαι μάλλον προς το 1,4. Η οικονομία είναι ένα θέμα αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά και η δύναμη με ενδιαφέρει. Με επηρέασε πολύ το post του φίλου Arf μιας και όπως ανέφερε πέρασαν από τα χέρια του και τα 2. Το αυτοκίνητο εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι από τα λίγα που πλησιάζουν το γούστο μου από άποψη design. Είναι και κάποια άλλα, τα οποία όμως είναι απαγορευτικά για την τσέπη μου και ειδικά την σημερινή εποχή!
Από ένα σχετικά γρήγορο ψάξιμο που έκανα στο forum, δεν είδα τα stilo να βγάζουν μεγάλα και σοβαρά αδικαιολόγητα προβλήματα (αδικαιολόγητα εννοώ να το προσέχεις το αμαξάκι, να είσαι τυπικός στα service του και να σου βγάζει ζημιές σοβαρές). Ενδεχομένως να μην έψαξα αρκετά και να κάνω και λάθος, δεν ξέρω.
Κατά την άποψη σας το 1,4 βγάζει προβλήματα; Διάβασα ένα post οτι είναι το ίδιο με το 1,2 μηχανολογικά μόνο που τσιμπάει λίγο παραπάνω λάδι.
Κ πάλι ευχαριστώ
Όντως το design του stilo είναι πολυ μπροστά απο το 2001 που αρχισε να παράγετε. Ίσως το ομορφότερο στην κατηγορία του για εκεινη την "εποχή".
Άμα σου αρέσει το αμάξι και σε ευχαριστεί πάρτο, αφου το ελέγξεις πρώτα. Μετράει πολύ το να σε ευχαριστεί το αμάξι σου, από το να πάρεις κάτι που δεν είναι του γούστου σου απλά και μόνο γιατί είναι αξιόπιστο και να το βλαστημάς κάθε φορα που μπαίνεις μέσα..
απλα ο κινητηρας 1,2 ειναι χρονια δοκιμασμενος απο την φιατ,καθως αν δεν κανω λαθος τον φοραει και το πουντο.
ο 1,4 ηταν εντελως καινουργιος κινητηρας απο οτι μου ειχαν πει μεσα απο την φιατ και δεν ηταν δοκιμασμενος καθολου
Καλως και γερος ειναι γι αυτο το τουρμπισανε και το κανανε τ-jet