Προτάσεις - Προβλήματα Στο Site
Επειδή δεν το βρήκα που κρύφτηκε το παλιό να ένα πρόβλημα
στην αρχική σελίδα ως νεότερο μέλος είναι ο XRTC ενώ στα εγγεγραμένα μέλη ο Simos
Επίσης μερικές φορές στην λίστα άλλος είναι ο συγγραφέας ενός θέματος ενώ όταν το ανοίξεις το πρώτο ποστ το έχει άλλος...
?>#$#???
Re: Προτάσεις - Προβλήματα Στο Site
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
στην αρχική σελίδα ως νεότερο μέλος είναι ο XRTC ενώ στα εγγεγραμένα μέλη ο Simos
Επίσης μερικές φορές στην λίστα άλλος είναι ο συγγραφέας ενός θέματος ενώ όταν το ανοίξεις το πρώτο ποστ το έχει άλλος...
?>#$#???
Να σου πώ ένα παράδειγμα.....
Μπαίνω εγώ στο site και γράφομαι και βγαίνω....δε μπαίνω δλδ ούτε στο φόρουμ ούτε πουθενά.....
Μπαίνεις μετά εσύ και γράφεσε.....μπαίνεις κ στο φόρουμ κ παντού....Άκου τι θα δείχνει λοιπόν....
Στα εγγεγραμένα μέλη εγώ θα είμαι ο παλίος και εσύ ο νέος....στο φόρουμ όμως επειδή θα μπώ μετά απο σένα.....θα με δείχνει σαν νεότερο μιας και θα έχω μπεί μετά απο σένα.....ελπίζω να κατάλαβες.....
Όσο για το ότι άλλος λέει ότι άρχισε το ποστ κ άλλος είναι πρώτος....αυτό γίνεται άμα γίνει διαχωρισμός κάποιου τοπίκ ή συνένωση δύο άλλων.....
Α και το πόστ ενώνεται με το παλίο.....
Re: Προτάσεις - Προβλήματα Στο Site
ααααα δηλαδή τα εγγεγραμένα μέλη είναι για το site ολόκληρο και όχι συγκεκριμένα για το forum .....(επειδή ήταν σαν link πάνω από το forum μαζί με τις άλλες επιλογές)
οκ
:)