Απάντηση: Ψιτ! Με ελειψαν οι φατσες σας!
Και εγω αυτα ελεγα στα παιδια, που ειναι οι εποχες που μαζευομασταν 15 αυτοκινητα...
Ας ελπισουμε να εχουμε περισσοτερη συμμετοχη στις επομενες!
Παιδιά άξιζε πραγματικά!Περάσαμε πολύ ωραία και ελπίζω να ξανα γίνει συνάντηση και όχι μετά απο 5 μήνες!
Πόσο πιο μπροστά είμαστε εδώ στα βόρεια...οργανωθήκαμε σαν άνθρωποι και κάναμε μια χαρά συναντησούλα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Και εγω αυτα ελεγα στα παιδια, που ειναι οι εποχες που μαζευομασταν 15 αυτοκινητα...
Ας ελπισουμε να εχουμε περισσοτερη συμμετοχη στις επομενες!
Αυτες οι εποχες μάλλον εχουν φύγει ανεπιστρεπτί...Δεν νομίζω να υπάρχουν τόσα αυτοκίνητα και να ειναι και στο φορουμ στη θεσσαλονικη
Παντος γουσταρα πολυ που βρεθηκαμε!!!Να επαναληφθεί συντομα.κι εσυ σοφο μην βαριεσαι να βγαλεις το αμαξι:clapping:
Τωρα η επομενη συναντηση μολις ανοιξει λιγο ο καιρος να βρεθουμε και λιγο πανω απο τα ΚΑΘΑΡΑ αμαξια μας να τα πουμε και σκαλισουμε λιγακι...
(Να ευχαριστξσω τον carlos_jackal που μου εδειξε επιτελους πως βγαινει η πεταλουδα που τοοσες μερες ρωταω! :p )
Έλα να κανονίσουμε και εμείς εδώ Αθήνα μια συνάντηση ένα καφεδάκι να τα πούμε ψηθείτε ψηθείτε!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
Αυτες οι εποχες μάλλον εχουν φύγει ανεπιστρεπτί...Δεν νομίζω να υπάρχουν τόσα αυτοκίνητα και να ειναι και στο φορουμ στη θεσσαλονικη
Παντος γουσταρα πολυ που βρεθηκαμε!!!Να επαναληφθεί συντομα.κι εσυ σοφο μην βαριεσαι να βγαλεις το αμαξι:clapping:
Δυστηχως φιλε μου ναι, περασαν αλλα δεν πειραζει θα τα θυμηθουμε εμεις οι παππουδες και θα τα πουμε στα νεουδια! :tongue1:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Τωρα η επομενη συναντηση μολις ανοιξει λιγο ο καιρος να βρεθουμε και λιγο πανω απο τα ΚΑΘΑΡΑ αμαξια μας να τα πουμε και σκαλισουμε λιγακι...
(Να ευχαριστξσω τον carlos_jackal που μου εδειξε επιτελους πως βγαινει η πεταλουδα που τοοσες μερες ρωταω! :p )
Την επομενη φορα θα μας αφησεις με τον carlos να κανουμε ενα μινι service στο αμαξι σου, ξερεις απο αυτα που παντα περισσευουν μια χουφτα βιδες και κατι παξιμαδια!!!
χαχα θα σας αφήσω...άνετα σας εμπιστευόμουν το stilo μου... απλά το "μινι service" που λες θα περιλαμβάνει service στο ταμπλό...θα το βγάλουμε και θα το ξανα βάλουμε γιατί εκει πέρα κάτι δεν πάει καλά...κάτι κοπανάει απο μέσα στις λακουβίτσες...οπότε να είστε προετοιμασμένοι... :p
Ρε βάλτε καμιά φάτσα να σας δούμε λίγο, τι μου βάλατε μόνο τα τερατάκια σας... Χαχαχα!
Άντε και στα δικά μας οι Αθηναίοι...!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
χαχα θα σας αφήσω...άνετα σας εμπιστευόμουν το stilo μου... απλά το "μινι service" που λες θα περιλαμβάνει service στο ταμπλό...θα το βγάλουμε και θα το ξανα βάλουμε γιατί εκει πέρα κάτι δεν πάει καλά...κάτι κοπανάει απο μέσα στις λακουβίτσες...οπότε να είστε προετοιμασμένοι... :p
Εχεις θεμα με το ταμπλο; Αρηηηηηηη! Πες αλευριιιιιιιιι!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
...χαχαχα...καλό Μιχάλη! Εδώ το εμπιστεύεσαι στον εαυτό σου, χαχαχα ;)
υγ: φαντάσου να είχε και πίσω κίνηση, χαχαχαχαχα!