Απάντηση: Ένα Συγνώμη και Χέρι Βοηθείας.
Ούτε μία πάνα δεν μπορώ να αλλάξω και τα κάνατε μπάχαλο.
Λοιπόν.
Ο Παντελής είμαι σίγουρος ότι τα λέει αυτά για να μας τσιγκλίσει από την αγάπη του για το club. Νομίζει ότι έχει πέσει.
Εγώ από την άλλη δεν θεωρώ ότι έχει πέσει.
Είναι η φυσιολογική φθορά για εμένα.
Και οι συγκρίσεις ποτέ δεν έκαναν καλό. Γιατί όταν εμείς είμαστε ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΠ σε δραστηριότητες αυτοί πετούσαν χαρταετό. Και τα εύσημα τα είχαμε πάρει από τα άτομα του ειδικού τύπου που τότε σάρωνε.
Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να το πάνε μπροστά και το αγαπάνε να εμφανιστούν και με όλη μου την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ.
Απόδειξη ότι το club το αγαπάνε είναι τα άτομα που δήλωσαν ότι θέλουν να συνεισφέρουν.
Λοιπόν, πάμε να κλείσουμε την λίστα τώρα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ούτε μία πάνα δεν μπορώ να αλλάξω και τα κάνατε μπάχαλο.
Λοιπόν.
Ο Παντελής είμαι σίγουρος ότι τα λέει αυτά για να μας τσιγκλίσει από την αγάπη του για το club. Νομίζει ότι έχει πέσει.
Εγώ από την άλλη δεν θεωρώ ότι έχει πέσει.
Είναι η φυσιολογική φθορά για εμένα.
Και οι συγκρίσεις ποτέ δεν έκαναν καλό. Γιατί όταν εμείς είμαστε ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΠ σε δραστηριότητες αυτοί πετούσαν χαρταετό. Και τα εύσημα τα είχαμε πάρει από τα άτομα του ειδικού τύπου που τότε σάρωνε.
Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να το πάνε μπροστά και το αγαπάνε να εμφανιστούν και με όλη μου την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ.
Απόδειξη ότι το club το αγαπάνε είναι τα άτομα που δήλωσαν ότι θέλουν να συνεισφέρουν.
Λοιπόν, πάμε να κλείσουμε την λίστα τώρα.
:thumbsup:
...εγώ θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ και με τους δυο σας , με το ότι κάποιος χρησιμοποιεί τόσο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς " για να μας τσιγκλίσει και για την " αγάπη του που έχει για το Club " κλπ../..οι συμπεριφορές αυτού του είδους ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ την ποιότητα του Forum΄και καθόλου δεν δείχνουν αγάπη και σεβασμό προς την κοινότητα μας../..το ότι κάποιος είναι παλαιό μέλος δεν αποκτά και τα δικαιώματα της " πατριαρχικής " συμπεριφοράς../..αυτή είναι η δική μου άποψη και δικαίωμα σας να διαφωνήσετε../..με κάθε σεβασμό προς τους διαχειριστές , πιστεύω ότι πρέπει να παρέμβουν προκειμένου ο προαναφερθείς να ανακαλέσει...
Jason,
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα και αν τον ξέρεις μπορείς να καταλάβεις πως τα εννοεί...
Ο Παντελής είπε ναι έναν βαρύ χαρακτηρισμό στον Σοφοκλή, αλλά επειδή ξέρω ότι είναι καλός άνθρωπος, ξέρω ότι δεν το είπε για να τον προσβάλλει.
Ίσως δεν διάλεξε σοφά τις κουβέντες του για κάποιον που δεν τον ξέρει και για αυτό τον λόγο έφαγε μία ποινή.
Επίσης δεν είμαστε δικαστήριο να ζητήσουμε σε κάποιον να ανακαλέσει, προς θεού ρε παιδιά.
Εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί είμαι φίλος και με τους δύο.
Νομίζω ότι το τραβάμε πολύ. Ελπίζω να λήξει εδώ και μεταξύ των παιδιών.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Jason,
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα και αν τον ξέρεις μπορείς να καταλάβεις πως τα εννοεί...
Ο Παντελής είπε ναι έναν βαρύ χαρακτηρισμό στον Σοφοκλή, αλλά επειδή ξέρω ότι είναι καλός άνθρωπος, ξέρω ότι δεν το είπε για να τον προσβάλλει.
Ίσως δεν διάλεξε σοφά τις κουβέντες του για κάποιον που δεν τον ξέρει και για αυτό τον λόγο έφαγε μία ποινή.
Επίσης δεν είμαστε δικαστήριο να ζητήσουμε σε κάποιον να ανακαλέσει, προς θεού ρε παιδιά.
Εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί είμαι φίλος και με τους δύο.
Νομίζω ότι το τραβάμε πολύ. Ελπίζω να λήξει εδώ και μεταξύ των παιδιών.
...εκτός απο το χαρακτηρισμό προς τον ammoul...μίλησε και για ΖΗΤΙΑΝΙΑ και αυτό αφορά περισσότερο απο όλους ΕΣΑΣ !!!...αν όπως λες είσαστε και φίλοι , τότε είναι ΔΥΟ φορές πιο προσβλητικό...
..αν κατά τη γνώμη σας το " τραβάω πολύ "...τότε οκ...κλείνω
Επειδη ημουν ο ενας εκ των δυο θελω να πω κατι και μετα παρακαλω να το αφησουμε το θεμα γιατι εχουμε ξεφυγει πολυ απο το αρχικο.
1. Ημουν αποφασισμενος να αποχωρισω για την προσβολη που δεχθηκα. Εμεινα για εσας και εμενα. Δεν με ενδιαφερει αν ειχε προθεση να με προσβαλλει, δεν με ενδιαφερει αν εκανε λαθος επιλογη λεξεων, με ενδιαφερει το αποτελεσμα. (Ειναι σαν να χτυπαμε εναν ανθρωπο με το αμαξι και να λεμε 'Συγνωμη δεν πηρα καλα την στροφη')
2. Το να ανακαλεσει καποιος το κανει γιατι το νιωθει, γιατι καταλαβε το λαθος του. Οχι γιατι του το λενε αλλοι. Αν ο Παντελης το θελει πραγματικα ας το κανει.
3. Το ξερουμε πολυ καλα οσοι εχουμε παρε δωσε με φορουμ οτι ο γραπτος λογος μπορει να παρεξηγηθει πολυ πιο ευκολα και οφειλουμε να προσεχουμε τι λεμε, πως το λεμε κτλ. Αλλωστε για αυτο υπαρχουν και οι φατσουλες αλλα και οι παρενθεσεις.
(φαινεται σαν να απανταω στο τελευταιο ποστ του Πετρου αλλα δεν ειναι ετσι, απλα με βοηθησε να αναπτυξω το δικο μου)
Οσο αφορα το τελευταιο που λεει ο Πετρος απο πανω, απο την μερια μου δεν θα συνεχιστει (αν δεν προκληθω) αλλα ειναι κατι που προσωπικα δεν το αφηνω να περασει ετσι, δεν θα ριξω μαυρη πετρα. Και ο αδερφος μου να με ελεγε ετσι χαμος θα γινοταν ποσο μαλλον ενα ατομο με το οποιο δεν εχουμε ανταλλαξει ουτε χειραψια!
Ακομα ο jason μιλησε σοφα λεγοντας αυτο: κάποιος χρησιμοποιεί τόσο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς " για να μας τσιγκλίσει και για την " αγάπη του που έχει για το Club ", συγνωμη αλλα για μενα αυτο δεν στεκει.
Αυτα ειχα να πω (γραψω για την ακριβεια), σας παρακαλω λοιπον να συνεχισουμε-ετε το θεμα οπως ηταν για την πληρωμη του σερβερ.
Πιστεύω επίσης πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στα μέλη γιατί το 1166 είναι πλασματικό να δούμε πόσοι είμαστε .Σαν ιδέα το λεω
Δημητρη τα 1166 μελη που βλεπεις ειναι γενικα τα μελη που εχουν μπει και γραφτει στο forum. Ειναι λογικο να μην ειναι ενεργα ολα αυτα τα μελη (αλλωστε σε κανενα σχεδον φορουμ δεν ειναι ολα τα μελη ενεργα).
Γνωμη μου ειναι να μην γινει το ξεσκαρταρισμα που λες και θα σε πω γιατι.
Απο αυτα τα 1166 μελη αρκετοι λογαριασμοι ειναι απο παιδια που ηταν στο Stiloclub μερικα χρονια πριν, ηταν ενεργα μελη αλλα για τον χ,ψ λογο σταματησαν να γραφουν. Δεν ειναι ωραιο να τους σβησεις τον λογαριασμο, ειναι σαν να τους κλεινεις την πορτα. Φαντασου οτι σαν moderator φαινονται παιδια που εχουν να μπουν χρονια στο φορουμ!
Συμφωνω οτι θα ηταν πιο ωραιο να αυξηθουν τα μελη που θα συμβαλλουν στα εξοδα και να πεσει το κοστος ωστε να μπορεσουμε και καποιοι που αδυνατουμε τωρα να δωσουμε ενα ποσο.
Συμφωνώ κι εγώ πως τα μέλη δεν πρέπει να πειραχτούν... Άσε που αν θέλεις κάποια στιγμή να προωθήσεις το forum ή να βάλεις διαφημίσεις και σου ζητήσουν αριθμό μελών θα έχεις βάλει τα χεράκια σου να βγάλεις τα ματάκια σου.. :wink:
Δίκιο έχετε και εγώ τα σκέφτηκα αυτά που λέτε αλλά μέλη που έχουνε postaρι μια η καμία δεν έχουνε λόγο ύπαρξης γνώμη μου βέβαια και εννοείτε πως δεν θέλω να θίξω κάποιον