Δίκιο έχεις Θοδωρή κάλο είναι το μέγεθος τώρα για τα υπόλοιπα χρώμα και το τι θα λέει πάνω πρέπει να πάρει κάποιος πρωτοβουλία (Θοδωρή ακούς χαχαχαχα :-P) γιατί όπου λαλούν πολύ κοκόρι αργεί να ξημερώσει.
Printable View
Δίκιο έχεις Θοδωρή κάλο είναι το μέγεθος τώρα για τα υπόλοιπα χρώμα και το τι θα λέει πάνω πρέπει να πάρει κάποιος πρωτοβουλία (Θοδωρή ακούς χαχαχαχα :-P) γιατί όπου λαλούν πολύ κοκόρι αργεί να ξημερώσει.
Για μενα το 1/4 της σελιδας ειναι καλο και το φανταζομαι να εχει το σημα της Abarth και ενα stilo σαν φοντο και απο πανω να γραφει κατι του στυλ 'εχεις stilo; Ελα να γνωριστουμε! www.stiloclub.gr
Καπως εται το εχω στο μυαλο μου, δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει...
Έκατσα 5 λεπτάκια και έφτιαξα μια γρήγορη μακέτα έτσι για δοκιμή:
https://imageshack.us/scaled/large/195/flyercy.jpg
Πιστεύετε πως πρέπει να είναι κάπως έτσι ή κάνουμε ριζική αλλαγή;;
εμένα μου αρέσει πολύ teo άλλα θα έλεγα καλύτερα στα ελληνικά για ευνόητους λόγους ( μερική δεν γνωρίζουνε και πολύ κάλα την αγγλική γλώσσα παντός εμένα με εξέπληξε ευχάριστα και με εντυπωσίασε πολύ )
Μπράβο παιδιά, καλά το πάτε....
:thumbsup:
Και εγώ πάντως λέω στα Ελληνικά.
Ναι κι εγώ Ελληνικά σκέφτηκα, αλλά πρώτον δεν μπόρεσα να βρω πιασάρικη ατάκα και δεύτερον... δεν είχα Ελληνικά fonts στο netbookάκι... :redface:
Για πείτε καμιά ατάκα καλή!
Εγώ μπορώ να βγάλω καμιά κατοστάρα φωτοτυπίες στο τσάμπα το λέω να το έχουμε υπόψιν αν και δεν νομίζω να χρειαστούνε μεγάλες ποσότητες πάντως αν είναι το κανονίζουμε χαχαχα έλα μωρηηηηηη clubΑΡΑ!!!!!!!!!
Αν ρολάρεις Ιταλιάνα μπες στο club μετά αλάνια χαχαχα!!!!!
Καλά ε...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!! Μια μέρα να μην μπούμε στο forum και φέρνεται τα πάνω κάτω :)
Δώστε γκάζι παίδες, δωωωώστε!