ΟΚ πάρε περιμένω με αγονία χαχαχαχα
Printable View
ΟΚ πάρε περιμένω με αγονία χαχαχαχα
μπραβω φιλε τεο αυτο ειναι το σωστο πνευμα παντα να προσπαθεις για το καλο ειμαι μαζι σου γιατι εισαι απο τα μελοι που θα προσπαθουνε παντα . ευχαριστω εποιασε τοπο η γκαζουρα η πρωινη εσυ απλα εισαι απο τα παιδια που ξερουνε να μηλανε με τη καρδια τους μπραβω φιλε .
Όπα...τώρα είδα την απάντηση σου ρε φίλε! Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Χαχα!
Ααα...μπράβο! Και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τη φράση των ναυτικών... Ταξίδια γαλήνια λοιπόν φίλε μου!
Λοιπόν επειδή δυστυχώς δεν με βλέπω για Πάτρα, δεν μου φέρνεις και κανένα κατεψυγμένο Ιταλικό ψαράκι μαζί με τη συνταγή για να τη φτιάξω?... χεχεχε... :beer:
Παντελή και πάλι σε ευχαριστώ...
Update:
Έχουμε και το 100% απ τον Άγγελο! Μόλις μιλήσαμε στο τηλέφωνο.
Άρα έχουμε:
1)angelinho
2)bill stilo
3)DHMHTRHS
4)teo
και όποιος θέλει συμπληρώνει το όνομά του ακόμα και τελευταία στιγμή.
Μέρος συνάντησης:
Επειδή και οι τέσσερις μέχρι στιγμής είμαστε από τα δυτικά, σαν πιο πιθανό μέρος παίζει το Escape Center στο Ίλιον. Αν έχουμε κι άλλη συμμετοχή που δεν βολεύει, το αλλάζουμε.
Ώρα: 12μμ να έχετε ξυπνήσει όλοι πουλάκια μου... :laughing:
Άντε μια χαρά επιτέλους stilocoffe!!!!
Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αν το κανονίζατε νωρίτερα ή αργότερα θα μπορούσα να έρθω και εγώ να σας γνωρίσω.
Στη μία και μισή είμαι καλεσμένος και δυστυχώς δε μπορώ να το αναβάλλω αν και προσπάθησα.
Με εξυπηρετεί και εμένα το escape.
Αν εκεί που είσαι καλεσμένος έχει φαί, τότε ερχόμαστε όλοι μαζί σου... δεν είναι θέμα... :)
Ιωαννιδη αυτο ειναι ναι....polfan οταν λες αργοτεραα;αν ειναι μπορεις να περασεις εστω κ για λιγο να γνωριστουμε....