Απάντηση: Selenia τέλος??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Τι είναι το cST?
Μετά απο αυτά, αυτό έχεις μόνο να πεις?? :p
Όπως και να χει, στ'αλήθεια δεν ξέρεις??
method used to determine oil viscosity measures the time required for an oil sample to flow through a standard orifice at a standard temperature. Viscosity is then expressed in SUS (Saybolt Universal Seconds). SUS viscosities are also conventionally given at two standard temperatures: 37C and 98C (100F and 210F). As previously noted, the units of viscosity can be expressed as centipoise (cP), centistokes (cST), or Saybolt Universal Seconds (SUS), depending on the actual test method used to measure the viscosity.
Α και κάτι ακόμα, πως γίνεται να αμφισβητείς τα λεγόμενά μου σχετικά με τις αντοχές των λαδιών που σύγκρινα απο την μία και απο την άλλη να μου λες να βάλω στην σύγκριση και άλλα 3 λάδια για να έχουμε μια εικόνα της προκοπής?
Όπως και να χει, ΠΙΣΤΕΥΩ -χωρίς να ξέρω- οτι το castrol edge είναι σαφώς καλύτερο (αν και η castrol το έχει ξεσκίσει με το marketing και την διαφήμιση και δεν θα γίνω ποτέ θύμα αυτών προσωπικά) αλλα είναι 5-40.Εγώ μιλησα καθαρά για 10-40 οπου παίρνει και το αμάξι μας !
Και κάτι ακόμα που ξέχασα: Το Selenia 20K έχει ΠΟΛΥ καλύτερη ρευστότητα και στους 40 βαθμούς κελσίου απο οποιοδήποτε λάδι 10-40
Δεν μου απαντησες. Δεν ξερω αγγλικά.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Δεν μου απαντησες. Δεν ξερω αγγλικά.
Αλήθεια?Ούτε εγώ...μου το μετέφραζε ο μάστορας.
πάνε στις προηγούμενες σελίδες και δες...σου έχω ήδη απαντήσει...ίσως πολλάκις :)
Δεν βλέπω τπτ. Θες να μου πεις τι είναι το cst μπας και προχωρήσει η κουβέντα?
Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται σε παραπάνω απ τα μισά θέματα η κουβέντα να καταλήγει στο ποιος την έχει μεγαλύτερη (...τη γνώση :innocent: );;
Όλοι μαζί είμαστε εδώ μέσα για να μάθουμε, μην αρπάζεστε τόσο εύκολα ρε σεις!
(Για να μη θυμηθώ πως ο Σωτ μου χρωστάει μια συνταγή για κεμπάπ και τα πάρω... :bleh: )
Θοδωρή εγώ απλά σου απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο που ρώτησες...απο κει και πέρα ξέφυγε...τουλάχιστον εγώ δεν λέω οτι την έχω μεγαλύτερη....πήγα πρωινιάτικα ως την άλλη άκρη που είχα το αμάξι να φωτογραφίσω το manual...οπότε σας την έβγαλα και φωτογραφία για να με πιστεψετέεε χαχαχα :p
-μιλάμε για την γνώση πάντα, όπως είπε ο teo.