Απάντηση: StiloClub Μπλουζακια Collection 2014
Θα εχουμε ενα σχεδιο ολοι μας, απλα ο καθενας θα εχει την δυνατοτητα να τυπωσει σε οτι μπλουζακι θελει!
Βεβαια θα πρεπει να παρουμε πληρες τιμοκαταλογο αναλογα με το μπλουζακι γιατι απο οτι ξερω οι τιμες πανε συμφωνα με την μπλουζα, αλλη τιμη το φουτερ και αλλη το tshirt.
Καλημέρα stilatoi, πολύ καλή η ιδέα για τις μπλούζες!! Έτσι όπως είδα τα σχέδια, προτιμώ το 2ο που ανέβασε ο Τέο.. Τι θα άλλαζα; Θα έβαζα στην μπροστινή πλευρά της μπλούζας την μούρη του Stilo αλλά σε πιο σκοτεινή version και πίσω τον **** του 3πορτου.. Αλλά και πάλι ωραίο είναι και έτσι οπότε θέλω και εγώ 1 τεμχ...
Άρα έχουμε:
1. ammoulianiotis - 1 τμχ
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. Stilo_Abarth - 1 τμχ
Πρόσθεσα τον σκορπιό πάνω στο σχέδιο της πλάτης για δοκιμή:
http://imageshack.com/a/img837/9860/x0gs.jpg
Πως σας φαίνεται??
Stilo_Abarth αυτό που λες το είχα σκεφτεί στην αρχή κι εγώ, αλλά μετά αναθεώρησα λόγω πρακτικότητας... Σκέψου ένα μπλουζάκι με μπρος και πίσω μεγάλο πλαστικό σχέδιο! Σάουνα το καλοκαίρι, πρόβλημα στο σιδέρωμα και με την παραμικρή κίνηση "σπάσιμο" του σχεδίου!
http://imageshack.com/a/img837/9860/x0gs.jpg
Με αρεσει, με αρεσει, με αρεσει!
1. ammoulianiotis - 1 τμχ
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. Stilo_Abarth - 1 τμχ
Teo μπραβο και παλι μπραβο σου φιλε για το ολο σκηνικο που καθησες και εκανες.!!επισης ηθελα να πω οτι μου ακουγεται σωστο αυτο που λες περι πλαστικουρας.θα χαλασει γρηγορα.
Πηρα απαντηση απο καταστημα της αλυσιδας t-bar της Θεσσαλονικης οπου ρωτησα για προσφορα:
1:58 μμ
T-bar Svolou
Εμφάνιση λεπτομερειών
x0gs.jpg (161,0 ΚΒ)
Καλησπέρα Σοφοκλή,
Θυμάμια που μιλήσαμε. Το σχέδιο είναι αρκετά πολύπλοκο.
Το κόστος για ένα μπλουζάκι είναι κανονικά στα 35€ αλλά εφόσον μιλάμε για ποσότητα θα βγει στα 22€. Εξαιτίας της λεπτομέρειας και του μεγέθους στην πλάτη θα πρέπει να τυπωθεί με ειδικό τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικά και αισθητικά καλό.
Πριν τυπώσουμε μπορούμε να κάνουμε και ένα δείγμα για να δεις την ποιότητα.
Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνιση πάρε με στο 2310221740.
Ανδρέας
----- Original Message -----
From: ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΛΗΜΑΤΖΔΑΣ
To: svolou@t-bar.gr
Sent: Tuesday, November 26, 2013 7:05 PM
Subject: Σχεδιο - τιμοκαταλογος
Καλησπερα σας, εκπροσωπω το StiloClub.gr (μια παρεα αποτελουμενη απο 1.200 μελη) και ονομαζομαι Κληματζδας Σοφοκλης.
Την περασμενη βδομαδα περασα απο το καταστημα σας και ζητησα καποια τιμη για μπλουζακια αλλα ζητηστε να δειτε πρωτα το σχεδιο. Το σχεδιο ειναι το παρακατω:
Θα σας παρακαλουσα να στειλετε ενα τιμοκαταλογο που να αφορα ολα τα ειδη ρουχων (t-shirt, φουτερ, αμανικο κτλ) γιατι απο τις μεχρι τωρα συζητησεις τα παιδια φαινεται να θελουν αρκετες επιλογες.
Παρακαλω να σταλει διπλος τιμοκαταλογος, ενας με τιμες με αποδειξη και ενας χωρις.
Ωραίος Σόφο. Να κάνω μια παρατήρηση εγώ... Μήπως το παλικάρι πιστεύει πως θα τυπώσουμε 1.200 μπλούζες, γι αυτό και λέει "μιας και μιλάμε για ποσότητα"?
Σε όσους έχουν φτιάξει πάλι μπλουζάκια, γιατί εγώ δεν έχω σύγκριση, πως σας φαίνεται η τιμή? Αυτή αφορά t-shirt ή οποιονδήποτε τύπο?
Δεν ξερω τι καταλαβε το παλικαρι οταν λεμε για ποσοτητα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπερασω απο το μαγαζι για τα υπολοιπα. Θα ρωτησω και αλλου για τιμες και θα ενημερωσω!
Πιστευω οτι η τιμη ειναι για t-shirt.. Τωρα οσο για το ακριβο/φθηνο οπως και να εχει φαινεται ακριβο κακα τα ψεματα, με 10 τεμαχια ομως ποσο θα μπορεσουμε να κατεβασουμε την τιμη;
Ακριβό φαίνεται αλλά τι να πω αν είναι καλή η ποιότητα εγώ είμαι μέσα !!!