Απάντηση: Συνάντηση Κυριακή 1/12/13
Λοιπόν guys αύριο το πρωί 12 στη μαρίνα φλοίσβου, όσοι πιστοί προσέλθετε...
Μίλησα και με angelinho, θα προσπαθήσει να έρθει κι εκείνος κάποια στιγμή.
Το τηλέφωνό μου είναι 6982349865 για όποιον το χρειαστεί!
Bill & Jim μιλάμε το πρωί για να κατέβουμε μαζί! Όταν είναι να ξεκινήσεις Jim πάρε με τηλέφωνο να μαζευτούμε με Bill και να σε βρούμε Κηφισό!
Ok εγώ λέω να βρεθούμε στο ικεα μπροστά και να κατηφορίσουμε όλοι μαζί από εκει!!
Εγώ είμαι μέσα είπαμε. ΙΚΕΑ τι ωρα;
11.50 στο ικεα....τι λες δημητρη;
Εγώ είμαι μέσα είπαμε. ΙΚΕΑ τι ωρα;
Κατά τις 11.30 εγώ θα είμαι μπροστά στα ικεα !!!
Καλημέρα σε όλους!! Έπεσα σχετικά νωρίς χθες για να είμαι φρέσκος σήμερα (sure...) και τώρα διάβασα τα υπόλοιπα!
Οπότε συναντιόμαστε 11:30 μπροστά στα ΙΚΕΑ στον Κηφισό και φύγαμε για καφεδάκι! Ευτυχώς (προς το παρόν) δεν βρέχει!
Ευτυχως...οκ 11.30 θα ειμαστε εκει!
Ωραία και η σημερινή συνάντηση αν και έβρεχε δεν μας πτοείσαι τίποτα ,εκεί μες την βροχή τα σκαλίζαμε τα στιλάκι μας και χάρηκα που είδα και 2 παλιούς του club.!
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε...!
Πέντε αυτοκίνητα, πολλή κουβέντα, ακόμα πιο πολύ γέλιο, παρά τον άσχημο καιρό! Επειδή το Stilo Club δεν μασάει από βροχές...! :flex:
Εκτός του χαβαλέ ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα που έκαναν κι εμάς τους νεότερους να καταλάβουμε πολλά... Και σίγουρα οι καλύτερες μέρες έρχονται!
Προσωπικά γνώρισα από κοντά τον ioannidi και τον Stilato -παιδιά ειλικρινά χάρηκα πολύ-, που δεν είχε τύχει να τους γνωρίσω σε παλιότερες συναντήσεις.
O Stilatos λόγω υποχρέωσης (μάλλον ήθελε να προλάβει τα κύματα στη "θάλασσα" του Κηφισού με τη σανίδα του surf, αν κρίνω απ το καλοκαιρινό του ντύσιμο :hehe: ), έφυγε νωρίτερα και δυστυχώς δεν είδαμε τη Stilάρα του, αλλά εδώ θα είμαστε, δεν χανόμαστε!
Δύο φωτό για του λόγου το αληθές:
http://imageshack.com/a/img547/2637/lrkp.jpg
http://imageshack.com/a/img546/814/n0ne.jpg
Επίσης φεύγοντας χαζεύαμε επί ώρα κάτω απ τη βροχή ο ένας το αυτοκίνητο του άλλου (λες και δεν είχαμε ξαναδεί Stilo ένα πράγμα :bleh: ) και ανταλλάζαμε απόψεις... Πχ ο DHMHTRHS αποφάσισε να αλλάξει λάμπες, εγώ κατάλαβα πως κάηκε η ασφάλεια στη μεγάλη σκάλα των φώτων, ο ioannidis πως ο κεντρικός καθρέπτης έχει τρύπες από πίσω και ο bill stilo πως πρέπει να βάλει πίσω πλαφονιέρα!!! Χαχαχα!
ΥΓ:
Μιχάλη στη δεύτερη φωτό σε "κάλυψα" μια χαρά πιστεύω έτσι? :wink: