Και ειναι καλη πιστα αυτη στον ασπροπυργο...
Printable View
Και ειναι καλη πιστα αυτη στον ασπροπυργο...
Maximos μην αγχώνεσαι, θα βρεθούμε κάπου μαζί για να σε κατατοπίσω! Δεν είμαστε και πολύ μακριά, μια εθνική οδός μας χωρίζει! Πεύκη είσαι απ'ότι βλέπω, σωστά?
Μέσα και για τις 3μιση πάντως! Κανένα πρόβλημα από εμένα!
Ψηφίσαμε Ασπρόπυργο τελικά?
Thanks Teo ,Πεύκη μένω και δουλεύω Μαρούσι. Ας πάμε Ασπρόπυργο και βλέπουμε τα άλλα στην επόμενη συνάντηση.
Και εγώ μέσα για την ώρα . οποίος έχει αντίρρηση να μιλήσει να συνενωθούμε .
Ο ioannidis και εγω το προτειναμε διοτι ειναι λιγο πιο κεντρικα αν ερθει κανα αλλο μελος απο διαφορα μεροι της αττικης και ειναι τσεκαρισμενος ο χωρος. Αμα οι περισσοτεροι βολευουνε αλλου κανενα προβλημα. ΤΟ θεμα ειναι μαθετε αμα παιζουνε αγωνες, προπονησεις, η μοταρ και αν εχουνε αξιολογο χωρο για καφε μην παμε αδικα. (Dhmhtrhs ο φλισβος δεν το λες κοντα μου 25 λεπτα διαδρομη ειναι και παλι κεντρικα το σκεφτηκαμε)
Παιδες μεσα και εγω αν ειναι για ασπροπυργο...
Για την ωρα δεν εχω καποιο προβλημα οποτε οτι βολευει τους περισσοτερους ...
Έστω ποιο κοντά σε εσένα .
Πήρα τηλ. Ασπρόπυργο 3 με 5 έχει ακαδημία καρτ οπότε άκυρο για Ασπρόπυργο πείτε πιο από τα άλλα 2 θέλετε?
Τιμή 12 ευρώ τα 12 λεπτά έτσι για την ιστορία. Stilatos τι τιμή έχει στο Ελληνικό ξέρουμε ?
Δεν βολευει κανεναν αλλη ωρα ετσι :/ ??? 12 πχ
Μόλις πήρα κι εγώ ρε! Είπες απ'το Stilo Club? Θα μας περάσουν για χαζούς! Χαχαχα!
Όντως 3 με 5 έχει ακαδημία καρτ, οπότε από 5 και μετά μου είπε κι εμένα. Επίσης στον χώρο λειτουργεί καφετέρια (φυσικά με θέα την πίστα) και οι τιμές είναι σε πακέτα όπως αυτό που είπε ο Δημήτρης. Αυτός μου πρότεινε το πακέτο 25€ για 36 λεπτά, που όπως είπε συνήθως παίρνουν τα club αυτοκινήτου όταν πηγαίνουν εκεί.
Εγώ πιστεύω πως αν μαζευτούμε πχ 3μιση κάπου, για να πάμε όλοι μαζί, μέχρι να πάμε πες 4 παρά με 4... αν κάτσεις να πιεις έναν καφέ πριν τον αγώνα μέχρι να χαζέψουμε (κλασσικά) λίγο τα αυτοκίνητά μας κλπ, θα έχουμε ξεπεράσει τις 5, άρα δεν είναι πρόβλημα. Προσωπική άποψη βέβαια. Αν οι τιμές συμφέρουν καλύτερα στο Ελληνικό και η ώρα που θέλουμε διατίθεται, τότε πάμε εκεί.
Όσοι έχουν πρόβλημα για την απόσταση αν πάμε Ελληνικό, τους παίρνει κάποιος άλλος, μη χάσουν τέτοιο γεγονός! Πχ Gunner αν έχεις θέμα, δίπλα είμαστε, σε παίρνω εγώ! Για 12 πχ που είπες ο maximos, o bill stilo & o DHMHTRHS δουλεύουν μέχρι 14:00 και βάλε, οπότε δεν γίνεται!