Δεν ξέρω, θα φανεί στο μέλλον αν παίζουν λευκά stilo.
Printable View
Δεν ξέρω, θα φανεί στο μέλλον αν παίζουν λευκά stilo.
σιγα ρε που θα παθεις τιποτα ουτως αλλιως στο τερμα πισω απο το olympico λεω απο εκει ζητημα ενα στενο περπατημα ειναι και ειναι και καλο μερος για φωτογραφηση. Καμια προταση δεν ειναι διπλα μου εκτος απο το καρτ.
Η μονη διαφωνια που εχω με το riverwest ειναι αν εχει καφετεριες που πραγματικα δεν εχω παει ποτε και γι αυτο ρωταω. ο λογος που ειπα αυτα τα μεροι ειναι συμφωνα με τον χαρτη με τα ατομα που βλεπω ειναι σε μια μεση περιφερεια.
Ειπαμε τα δυο σημαντικα ζητηματα που εχουμε ειναι μεγαλο χωρο ωστε να μπορουμε να σκασουμε 10 ατομα και να μην ψαχνουμε απειρες ωρες να καθησουμε ολοι μαζι και ενα μερος να μπορεσουμε να παρκαρουμε ολοι μαζι τα αμαξια. Αλλιως το κανουμε καρακεντρο για καφε να ειμαστε ακριβως μεση. (τελικα το καρτ ακυρο απο ολους?)
Λοιπόν το μικρολίμανο ακούγεται σαν η πιο σωστή επιλογή... Δηλαδή αν λειτουργούσε το Olympico θα πηγαίναμε ασυζητητί, ενώ τώρα θα μας πειράξουν τα 100 μέτρα διαφορά; Χεχε!
Συμφωνώ λοιπόν με αυτό και σωστά το λες Παντελή, θα έχουμε και ωραίο μέρος για φωτογράφιση εκεί πίσω! Μόνο κανόνισε να φέρεις και το δικό σου ε;; (να δεις πως θα λείπει ο Schumi σου μέχρι να τελειώσουμε τον καφέ :whistle::whistle: )
Όπως βλέπω όντως το καρτ άκυρο από όλους, αλλά δεν μας χαλάει. Έχουμε καιρό μπροστά μας και καλύτερες μέρες καλοκαιρινές!
Λοιπόν...τι να πούμε από ώρα!?!?
στο μικρολίμανο διπλα από το καταφύγιο (καφετερια) εχει δυο ελευθερα παρκινγκ. εκει μπορουμε να τα παρκαρουμε και να μιλησουμε με τις ωρες (όπως πάντα). μετά για καφέ έχουμε πολλές επιλογές!
Μιχάλη έχω ένα έξτρα καπέλο να σου δώσω, έτσι για να βγάζεις το κατιτίς παραπάνω πηγαίνοντας προς τη δουλειά σου! Χαχαχα!
Για Κυριακή λέμε ναι... Πες μου τίποτα για υποχρεώσεις και δουλειές να σου δαγκώσω την καρωτίδα! :hehe::hehe:
Παιδιά δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για την ώρα...!
Τι λέτε να πούμε κατά τις 12;;
οκ για τις 12 καλά είναι.
Μέρος αποφασίσαμε;
Εάν ειναι 12 ειναι καλά για εμένα!Θα μπορέσω να έρθω!!!!