Απάντηση: Κυριακή 6/4/2014
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
.... Απλα το θέμα εδώ είναι οτι κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν...οκ... Ο καθένας οτι μπορεί κάνει :)
....
Αυτό κάνεις και εσύ Μιχάλη νομίζω!
Από την στιγμή που μπαίνεις στο club και κανονίζεις συνάντηση, να είσαι προετοιμασμένος να σου έρθει και ο κάθε αντιμπαθητικός που μπορεί να υπάρξει. Ακόμα και εγώ θα ερχόμουνα απροειδοποίητα που ξέρω ότι δεν με χωνεύεις.
Αν ήθελες να μαζέψεις τους φίλους σου (του stiloclub ή μη) και να πάτε για καφέ, θα μπορούσε κάλλιστα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο. Ή ακόμα, και να τους στείλεις μήνυμα μέσα από το StiloClub. Private. Να μην δίνεις στον κάθε αντιπαθητικό να έρθει (συμπεριλαμβανομένου εμού).
Κατανοητό αυτό;
Τα είπαμε χίλιες φορές ! Είναι όπως τα λέτε ! Κακός έβαλα δημόσια συνάντηση. Έληξε!
Μιχάλη δεν είναι οτι δεν σε χωνεύω...Απλά πιστεύω σε μια κακιά στιγμή...
Δεν έχω με κανενα θέμα απολύτως.Εκτός απο τον Παντελή (που το μετάνιωσα αργότερα) δεν την έχω πει σε κανέναν...τουλάχιστον χωρίς να κάνει την αρχή...
Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να διαβάζουμε και να ακουμε οτι μας αρέσει και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Επειδή όμως κανείς σας δεν ξέρει τι παίχτηκε στην προηγούμενη συνάντηση ωστε να σας πέσουν οι τρίχες απλά μην είστε τόσο απόλυτοι.
Λοιπον για να τελειώνουμε είπαμε οτι έχετε δίκιο για την δημοσιοποίηση της συνάντησης.Λάθος μου.Συγγνώμη και απλά ούτε εγώ ούτε ο Σταμάτης θα παραβρεθούμε.... όπως θα κάνατε ΟΛΟΙ σας στην συγκεκριμένη περίπτωση.
ΥΓ. teo θα ήταν γελοίο και τραγικό να είσαι σε μια παρέα με 5 άτομα και στον 1 πχ (που είναι φίλος με τους άλλους 3) να μη μιλάς...Όπως στο δημοτικό δηλαδή που τραβούσαμε μια γραμμή στο θρανίο με τον διπλανό μας... χεχε
Κι επειδή λες για τις συναντήσεις που χαλανε, όλα ήταν μια χαρά μέχρι την τελευταία συνάντηση...Και χαλασε δυστυχώς εξ αιτίας ενός ατόμου μόνο.
Οποτε το θεωρώ γελοίο..
ΥΓ2. Δεν χρειάζεται να πάμε κάπου και να μη μιλάμε σε συγκεκριμένα άτομα.Απο την 1η κιόλας συναντηση το χαμε βουλωμένο και ακούγαμε μονο τους "έξυπνους" να λένε τα κορυφαία και τα πιο γ@μ*τα...Ζήτημα να είχαμε λόγο για 30 δευτερα που αμέσως θα διακοπτόταν...
Τι ξέρουμε κι εμείς οι μικροί....
Οπότε έξω απο τον χορό όλοι καλά τα λένε...
Ας μη παρει αλλη συνέχεια γιατι ειναι κουραστικό..
Καλημέρα.
Αφηστε τα χαζα!
8 στο ΙΚΕΑ!!!
Εγώ πάλι ρε παιδιά πιστόλι έριξα αλλά τι να κάνω, έτρεχα όλη μέρα σήμερα για μια εργασία για το πανεπιστήμιο και τώρα γύρισα σπίτι.. Ελπίζω να περάσετε καλά χωρίς κόντρες μεταξύ των μελών και μ****ιες..
Υ.Γ. ammoulaniotis, όσο αφορά τα αυτοκόλλητα και τα μπλουζάκια παίζει να βρεθούμε κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα να τα πάρω; Όχι τίποτα απλά Σάββατο κατεβαίνω Αθήνα και μετά καλό Πάσχα! :D
Η συναντηση μας ελαβε τελος!!!
Για ακομα μια φορα μαζευτηκαμε αρκετα αυτοκινητα και περασαμε καλα!
Στην συναντηση ηρθαν οι:
1. ammoulianiotis
2. Σοφος
3. Σοφοκλης
4. junior
5. ο εαυτος μου
6. εγω
Για να καταλαβετε και να μην νομιζετε οτι μου εχουν λασκαρει βιδες δειτε την παρακατω φωτογραφια και θα καταλαβετε!
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...90/18/6ysw.jpg
Περα απο την πλακα ομως τωρα...
Στην 'συναντηση' πηγα και ημουν μονος μεχρι τις 20:30. Δεν φανηκε κανεις..
Ο Stilo Abarth ειχε ενημερωσει το φορουμ οτι δεν θα ερθει και ηξερα οτι ο carlos_jackal λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ισως να μην ερχοταν (τελικα βρεθηκαμε αργοτερα και παρελαβε το μπλουζακι του).
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/811/sbfl.jpg
Χαμός!! Ψαρωτική η πρώτη φωτο πάντως!! Χαχαχα!! Την επόμενη φορά με guest list!
Ό,τι και να πω είναι λίγο.. Για αυτό δεν θα πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι το εξής: Ωραίο το stilaki σου Σοφοκλή. Και μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου.
Ντροπή... Τίποτα άλλο από μένα...
ΥΓ:
Αα και πάλι ένα τεράστιο μπράβο στον Σόφο! Για όλα...
Απαραδεκτο αυτο σημερα...κ ειδικα οταν καποιος το προτεινει κ δεν πηγαινει χωρις να ενηρωσει το λιγοτερο ειναι το απαραδεκτος....για να μην πω τιποτα αλλο κ προεκταθει το θεμα...σοφο μπραβο για την υπομονη σου και την ψυχραιμια σου...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Χαμός!! Ψαρωτική η πρώτη φωτο πάντως!! Χαχαχα!! Την επόμενη φορά με guest list!
Για την φωτο υπευθυνος ειναι ο mr. Teo!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Ό,τι και να πω είναι λίγο.. Για αυτό δεν θα πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι το εξής: Ωραίο το stilaki σου Σοφοκλή. Και μπράβο για την υπομονή και επιμονή σου.
Ειπαμε θα καναμε συναντηση. Καποιοι επελεξαν να μην ερθουν, καποιοι ειχαν υποχρεωσεις/δουλειες...
Τελικα εμεινα εγω σε ενα αδειο παρκινγκ να περιμενω...
ΥΓ. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το αμαξακι μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ντροπή... Τίποτα άλλο από μένα...
ΥΓ:
Αα και πάλι ένα τεράστιο μπράβο στον Σόφο! Για όλα...
Ειπαμε το δικο μου μπραβο θα ειναι να δω φορεμενα μπλουζακια και τοποθετημενα αυτοκολλητα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bill stilo
Απαραδεκτο αυτο σημερα...κ ειδικα οταν καποιος το προτεινει κ δεν πηγαινει χωρις να ενηρωσει το λιγοτερο ειναι το απαραδεκτος....για να μην πω τιποτα αλλο κ προεκταθει το θεμα...σοφο μπραβο για την υπομονη σου και την ψυχραιμια σου...
Δεν υπαρχει λογος να χασω την υπομονη μου και ειδικα την ψυχραμια μου!
Τουλαχιστον βρεθηκα με τον carlos και εστω και στο ποδι τα ειπαμε λιγο...
Στην επομενη παιδια!