Απάντηση: Συναντηση χειμερινη?
1) ntinosmg ( ο μπάτσος του Μέγαρα Hills )
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
7) Pinelopi ( με καφέ κερασμένο :giveup:)
8) Bill stilo
9) ioannidis ( με Γαλλίδα? )
10) Soul_Giannis ( με δύο ν το Γίαννης και οχι με ένα )
Έλα να μαζευτούμε!!!
Αν δεν έχει καλό καιρό, έρχομαι και σε παίρνω.
Λέτε να αρχίσουμε να βγάζουμε ώρες και σημεία συνάντησης/εκκίνησης;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Λέτε να αρχίσουμε να βγάζουμε ώρες και σημεία συνάντησης/εκκίνησης;
Πολυ σωστος ο φιλτατος θωδορας.
μια ιδεα απο εμενα ειναι να μαζευτουμε στο παρκιν του ΑΒ βασιλοπουλου στο χαιδαρι απεναντι απο το παλατακι
πιστευω πως απο εκει περναμε σχεδον ολοι για να κατευθυνθουμε προς πελλοπονησο μερια :bleh::hehe:
κατα τις 10:30!?
http://s11.postimg.org/p93mwizub/aaa.jpg
λοιπον παιδες επειδη μια και σημερα,λιγες λεπτομερειες για τα σημεια συναντησης και προορισμου. Απο αθηνα ερχομενοι,μετα το ΣΕΑ μεγαρων βγαινουμε στην εξοδο για μεγαρα παχη.Στη γεφυρα κανουμε αριστερα,προς παχη,και στην αρχη της ευθειας(μπλε κουκιδα στον χαρτη) στο περιπτερο,ειναι το σημειο συναντησης για τους "αγγλους"της παρεας. 11:00πμ ωρα συναντησης.Ωρα αναχωρησης απ το σημειο 11:20πμ. Τοπος προορισμου καφετερια SWELL. (κιτρινη κουκιδα στο χαρτη). Πρασινη κουκιδα χορος σταθμευσης αυτκ/των.Κοκκινη γραμμη,πορεια που πρεπει να ακολουθησετε.
http://s11.postimg.org/p93mwizub/aaa.jpg
λοιπον παιδες επειδη μια και σημερα,λιγες λεπτομερειες για τα σημεια συναντησης και προορισμου. Απο αθηνα ερχομενοι,μετα το ΣΕΑ μεγαρων βγαινουμε στην εξοδο για μεγαρα παχη.Στη γεφυρα κανουμε αριστερα,προς παχη,και στην αρχη της ευθειας(μπλε κουκιδα στον χαρτη) στο περιπτερο,ειναι το σημειο συναντησης για τους "αγγλους"της παρεας. 11:00πμ ωρα συναντησης.Ωρα αναχωρησης απ το σημειο 11:20πμ. Τοπος προορισμου καφετερια SWELL. (κιτρινη κουκιδα στο χαρτη). Πρασινη κουκιδα χορος σταθμευσης αυτκ/των.Κοκκινη γραμμη,πορεια που πρεπει να ακολουθησετε. Καντε και καμια προσευχη να μη βρεχει!!!
Ήλπιζα ότι σήμερα ο πεθερός μου θα έπαιρνε εξιτήριο και θα κατάφερνα να έρθω την Κυριακή. Επειδή θα τον κρατήσουν μέσα όμως και την άλλη βδομάδα, δεν θα μπορέσω να έρθω.
:(
Αααα super οδηγίες για συνάντηση!!! Εύγε νεαρέ μου ntinosmg!!!
Μιχάλη εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον πεθερό σου και γρήγορη ανάρρωση να έχει.Θα μας έρθεις την επόμενη φορά δριμύτερος!!
Άρα είμαστε έως τώρα:
1) ntinosmg ( ο μπάτσος του Μέγαρα Hills )
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
7) Pinelopi ( με καφέ κερασμένο :giveup:)
8) Bill stilo
9) Soul_Giannis ( με δύο ν το Γίαννης και οχι με ένα )
10)panos lagas
Έλα να μαζευτούμε!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ήλπιζα ότι σήμερα ο πεθερός μου θα έπαιρνε εξιτήριο και θα κατάφερνα να έρθω την Κυριακή. Επειδή θα τον κρατήσουν μέσα όμως και την άλλη βδομάδα, δεν θα μπορέσω να έρθω.
:(
Δεν πειράζει φίλε, αφού υπάρχει τέτοιο θέμα στο προσκήνιο σε συγχωρώ (και επίσης επειδή είμαι μεγαλόψυχος). Σιδερένιος να βγει ο άνθρωπος και εδώ είμαστε εμείς.
Soul αν θέλεις να έρθεις και ο καιρός δεν επιτρέπει μηχανή, τηλέφωνά μας νομίζω έχεις. :biggrin:
Max άσε τα "νεαρέ μου ntinosmg"...τον κερασμένο καφέ σου ήδη τον χάρισες στην Πηνελόπη! Χαχαχα!