Δεν ειπαμε οτι δεν κατεβηκες....αντιθετα εχεις κανει παρα πολλα.....απλα ηταν λιγο καπως.....δεν εγινε κατι σημαντικο απλα μια ψιλοενοχληση νοιασαμε.....
Printable View
Δεν ειπαμε οτι δεν κατεβηκες....αντιθετα εχεις κανει παρα πολλα.....απλα ηταν λιγο καπως.....δεν εγινε κατι σημαντικο απλα μια ψιλοενοχληση νοιασαμε.....
κωνσταντινε ξεκαθαρα τωρα και ξερεις ότι σε θεωρώ φίλο και μόνο έτσι μιλάω...
δεν έπρεπε να νιώσετε ούτε ψιλοενόχληση γιατί:
-> το θεωρώ κάπως το να ενοχλούμαστε αν κάποιος δεν έρθει όταν μεσολαβεί τέτοια απόσταση και είναι και η πρώτη φορά που λέει ότι θα έρθει και δεν έρχετε...
-> τα παιδια απο σαλονικα έχουν πολλές φορές δείξει την συμμετοχή τους σε meetings απο εκδρομή στην χαλκίδα ακόμα...
-> τα παιδια απο αθήνα πλήν του ionio που ανεβοκατεβαινε αθηνα σαλονικα για καφε δεν είχαν ανεβει ποτε επάνω...
-> και το βασικότερο δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός..όχι ότι υπάρχει αλλα λεω τωρα...
Δεν έχω τίποτα να χωρίσω Κων/νε, ούτε με εσένα ούτε με τον Γιάννη. Συγνώμη που σας στεναχώρεσα, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Καταλαβαίνω το "κάπως" που νιώσατε γιατί κι εγώ έχω νιώσει ανάλογα. Δεν το πήρα σαν κακία. Απλά κατάλαβα ότι απευθύνεσαι σε εμένα, και αν δεν απαντούσα, θα ήταν σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
ΥΓ: είμαι από τους πρώτους που ήθελε να κατέβω, γιατί με την ευκαιρία της φωτογράφισης, ήθελα να κανονίσω και μια φωτογράφιση μόνο για το αμάξι μου... Αν ήταν στο χέρι μου θα ήμουν εκεί απίκο....
Τέλος καλό, όλα καλά. Εγώ είχα στεναχωρεθεί που δεν κατέβηκα, αλλά μετά που είδα ότι ήσασταν τόσοι πολλοί ησύχασα! :)
Πετρο νικο δεν υπαρχει τιποτα.......εσυ πετρο πρωτος το εχεις κανει βολο αθηνα για καφε.....δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση....πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος συζητησης πλεον.....απλα στεναχωρηθηκα εγω γιατι π.χ. παραδειγμα θα μπορουσαμε να ειμαστε και 50.......φανταζεσαι 50 αυτοκινητα!!!!!????...ο καθε ανθρωπος εχει τις δουλειες του και τις αναγκες του....οπως και εγω την προηγουμενη φορα ειχα προβλημα με το σασμαν...απλα αντιδραση ηταν πολυ υπερβολικη για το προσωπο μου...στο παρελθον....
ΟΛΑ ΚΑΛΑ .....
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 70 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ......
Και 100 για να μην αρχίσουν οι σφαλιάρες!!!!!! :P:P:P:P:P:PΠαράθεση:
ΟΛΑ ΚΑΛΑ .....
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 70 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ......
:D:D:D:D:D:D:D