Και αν γουσταρετε μπορουμε το μεθεπομενο σκ να κανονισουμε κανα μαμ αν θελετε προτεινω να ψηφισουμε ειτε για μπεργκερ η καμια μπριζολα/κοψιδι πχ καλυβια.
Printable View
Και αν γουσταρετε μπορουμε το μεθεπομενο σκ να κανονισουμε κανα μαμ αν θελετε προτεινω να ψηφισουμε ειτε για μπεργκερ η καμια μπριζολα/κοψιδι πχ καλυβια.
Είσαστε όλοι πολύ ωραίοι , οι Κυρίες και οι Κύριοι , φίνα παρέα , απίθανη η .."βέσπα" ,
..όμως ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ εκεί είναι ο ασπρούλης Καλύτερος Φίλος του Ανθρώπου !!!..
Μεγάλο Μπράβο σε αυτήν / αυτόν που τον έχει !!!!!...
O snow ειναι επισημος μασκοτ του κλαμπ. Τον ειχαμε και στην συναντηση μαραθωνα μαζι.
O Snow είναι απλά θεούλης! Τον θέλουμε σε κάθε συνάντηση! Χαχαχα!
Όσο για τη μάσα εγώ είμαι μέσα (φυσικά) σαν ιδέα, απλώς να σιγουρέψω κάτι για το μεθεπόμενο ΣΚ...
Καλησπέρα και από εμένα! Περάσαμε πολύ ωραία με καφεδάκι ( μα καλά βρε Πηνελόπη ... γάλα στον Ελληνικό?:sick:) και κουβεντούλα.Ακριβώς όπως μια παρέα που πλέων είναι δεμένη και έχει όρεξη να μοιραστεί νέα και απορίες. Να είμαστε όλοι καλά ελπίζοντας στην επόμενη συνάντηση να είμαστε ακόμα περισσότεροι.
Μπράβο ρε παιδιά, ωραία πράγματα! Αν γίνει κανένα τέτοιο σκηνικό και προς Β. Ελλάδα καλή φάση θα είναι.
Καλά, ο σκυλάκος απίστευτη φάτσα!
Kαλησπερα σας συντεκνοι και συντεκνισες:hello:
Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες....ακομα πιο ομορφη η παρεα του σπουδαιου StiloClub:hug:
Εγω εδω κατω.....ΜΟΝΑΞΙΑ:sorry:
Ισως καποια μερα(ευχομαι σ'αυτη τη ζωη) καταφερω να σας γνωρισω απο κοντα.....:flowers1:
nikos εκτυπωσε κανα χαρτι και οπου δεις stilo βαλε μπας και βρεις κανεναν αλλον εκει κατω.
Εγω τωρα τι να πρωτοπω??
Περασαμε τελεια για αλλη μια φορα,γελασαμε πολυ και για την μασα που λετε...εννοειται ειμαι μεσα!!!:jump1::clapping::happy2: Και ενα μπραβο στους φωτογραφους μας!!!:photo:
Καλα...για τον αρκουδο δεν συζηταμε...ηταν η καλυτερη του!!!Δεν του ελειψε χαδι κ αγκαλια!!!Και φυσικα σε καθε συναντηση θα ειναι παρον και να προτεινω-ρωτησω κατι??Αφου ειναι μασκοτ του stilo club...μπλουζα γιατι δεν εχει???!!!!:hmmm:
Μαξιμε....ΝΑΙ!!!Γαλα στον ελληνικο και σε οτι καφε πινω!!!Δοκιμασε το...θα σ'αρεσει!!!! :bleh::bleh::bleh:
Ποτε θα ειναι η επομενη συναντηση ειπαμε???!!