αυτο που εφαγα στε μια γωνια δικο σου ειναι? :shock:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Πλακα κανω :D στο δικο μου το βρηκε ο γειτονας μου αλλα ευτηχως με λιγο τριψιμο εφυγε και δεν φενετε (και ο καραγκιοζεις δεν ειπε τιποτα) :evil:
Printable View
αυτο που εφαγα στε μια γωνια δικο σου ειναι? :shock:Παράθεση:
Πλακα κανω :D στο δικο μου το βρηκε ο γειτονας μου αλλα ευτηχως με λιγο τριψιμο εφυγε και δεν φενετε (και ο καραγκιοζεις δεν ειπε τιποτα) :evil:
Αμάν ρε Σοφοκλή, τι διαβάζω πρωί πρωί...Παράθεση:
Και φέτος πήρα το πρώτο βραβείο New face lift of the year!!!! and the winner is Morfo!!!!!!!!!!!!
5500 euro and still counting.
Τι να πρωτο ώ δε ξέρω, φοβαμαι θα ξεχάσω πολλα.........
εχω κρατησει τα τιμολογια, μια μέρα με πολύ χρονο θα τα αναφέρω λεπτομερώς!!!!
καταφερες και έβαλες το Stilo στην εντατική ρε Μόρφω.... κρίμα.... που εγινε; Σαλόνικα?
Αστα να πανε Γιαννη.. Εκεινο το πρωι ηταν πολυ ασχημο! Το πηγα σε ενα λαμαρινα και το ψιλο καναμε αλλα παλι το καταλαβαινω. Μου ειπαν να μην το βαψω γιατι δε λεει καινουργιο αμαξι με βαμενο φτερο και το αφησα. Θα το δεις απο κοντα στις 3/7 και θα μου πεις!
γεια σας ζημιαριδες.να και κατι που δεν θα το σκεφτοσασταν το επαθα εγω,καταφερα μετα απο πολυ δουλεια (τρια χρονια)να σπασω το χερουλι (μπρατσο)τις πορτας του οδηγου αυτο που ειναι ενα με το door panel και ανοιγωκλεινουμε τις πορτες μας.πηγα στη μαμα fiat και μου λενε 150 ευρωπουλα για καινουργιο και λογικα τουσ ειπα καλημερα σας και εφυγα. δεν ειναι πολλα για ενα πλαστικο με λιγο υφασμα τα 150? μια συμβουλη για οσουσ εχουν 3πορτο..... προσοχη οταν ειστε λοξα παρκαρισμενοι και πεφτει ολο το βαρος σε μια πλευρα (δεξια-αριστερα)ΜΗΝ τραβηξετε αποτομα την πορτα να κλεισει γιατι 150 ευρα θα σας λειψουν σιγουρα.
πολλες φορες..........Παράθεση:
καταφερες και έβαλες το Stilo στην εντατική ρε Μόρφω.... κρίμα.... που εγινε; Σαλόνικα?
Εμ! Δεν είσαι ο μόνος... :(Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο manos
Κι εμένα έτσι είναι, αλλά τι να κάνω; Ψάχνω να βρω κάποιον άλλον τρόπο να το φτιάξω, αλλά και να μην φαίνεται τίποτα.
Εγώ την ψιλοέχω βγάλει καθαρή σε σχέση με το προηγούμενο αμάξι μου!!!
1.Μία λακούβα μικρή κοντά στις γρύλιες μπροστά αν θυμάμαι γιατί δεν υπολόγισα καλά σε παρκάρισμα και χτύπησα στον κοτσαδόρο του μπροστινού(ψηλό αγροτικό),
2.Ένα γδάρσιμο χαμιλά στην πόρτα του οδηγού γιατί δεν υπολόγισα καλά ένα κολονάκι,
3.Ένα ψιλογδάρσιμο στον πίσω προφυλακτήρα στα δεξιά(χτύπησα ξεπαρκάρωντας ένα S2000!!!!!και το δικό μου το σκυλί δεν κατάλαβε τίποτα ενώ του άλλου του πήρα λίγο προφυλακτήρα)
4.Όταν το αγόρασα είχα σπασμένο footrest και το μέσα χερούλι της πόρτας του οδηγού παλατζάρει
Πως με βλέπετε;;;
Περνάω;;;;
Τώρα εγώ ο .......ντράιβερ τι να πω; Προσωπικά εκτός από ένα άγγιγμα σε έναν τοίχο με την όπισθεν (αναρωτιόμουν το ζώον τις πρώτες μέρες γιατί στην όπισθεν βαράνε κουδουνάκια....) δεν του έχω κάνει τίποτα....
Ο σύζυγος όμως..... (γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ) άλλαξε τα ....φώτα στον αριστερό καθρέφτη όταν έκανε προσπέραση και χαιρέτησε κάτι καλαμιές, και εκτός αυτού κάθε φορά που το κατεβάζει από την πυλωτή, θα αφήσει κι ένα σημάδι στο πεζοδρόμιο...
Όχι....δεν έχω πέσει ακόμα από κάτω να δω τι του έχει κάνει γιατί λείπει ο δικηγόρος και δεν μπορώ να βγάλω το διαζύγιο γρήγορα!!!!!! :ΡΡΡ