Αυτο και αν ειναι ποιοτητα κατασκευης...τουλαχιστον το Stilo ειναι στεγανο... :lol: :lol: :lol:
Printable View
Αυτο και αν ειναι ποιοτητα κατασκευης...τουλαχιστον το Stilo ειναι στεγανο... :lol: :lol: :lol:
το ξερετε αυτο που λεει ότι κανανε λεει οι γιαπονέζοι τεστ στεγανότηας στα μοντελα τους και βάζαν μεσα μια γατα...αν στην μια εβδομάδα ζούσε τότε ψαχνανε να βρούν απο που παίρνει αέρα...
όταν το έκαναν αυτο οι ιταλοί στην εβδομάδα πάνω ήταν ευχαριστημένοι αν έβρισκαν την γατα μέσα....χαχαχα...αθλιο..
πολυ καλο πετρο...ολα τα λεφτα....
Εμ, βέβαια όταν ανοίγουν τόσοι αερόσακοι από που να πάρει νερό ρε Νίκο. :D :D :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
Αρχίζουμε να γινόμαστε Alfisti...;;; :lol: :lol: :lol:
οταν ειχα παει να το πρωτοπλύνω με το λαστιχάκι. καποια στιγμη αρχιζε να στάζει πανω στην εταζιέρα.
ε εγω καθομουν το κοιταγα και χαμογέλαγα χαχαχαχαχα
ε την αλλη μέρα πηγα στον ζαφειρόπουλο εκλεισα μέσα ενα μαστορα , ριξαμε νερο να δουμε που μπαζει και αφου το βρηκαν ριξαν ενα σπρεί για τις τσιμούχες να μαλακώσουν και εφτιαξε.
το μονο παράπονο ειναι για τους μαστόρους που ενω το αμάξι ηταν καινούργιο δεν το προσέχαν....
Τι Fiat... τι Alfa...
Ίδια εταιρία, ίδια αντιπροσωπεία, ίδια νοοτροπία...
(Πάντα, κατά την ταπεινή μου γνώμη...)
Το νεο δε σου το ειπα.Θα μου αλλαξουν ολους τους αεροσακους "προληπτικα"..Επρεπε να ανοιξουν οι μισοι αεροσακοι 2 φορες για να τους αλλαξουν ολους.."προληπτικα"..παντως ειναι στεγανο δε μπαζει απο πουθενα Γιαννη!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Oποιος εχει το διλλημα μεταξυ του παρωχημενου 2.0 με τον βραβευμενο ως καλυτερο diesel της χρονιας 1.9 με ροπη μεγαλυτερη απο τον 3.2v6-arese δεν ξερει τι του γινεται.....πιο ωμα δεν μπορω να το πω γιατι πραγματικα τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να χανονται!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sakiss
Μην ξύνεις πληγές....... :evil: :evil: