Σαν σχεδιο μου αρεσει το Swift αλλα μαλλον ακιβο αν φανταστεις πως το IGNIS που πηρε ενας γνωστος μου πηγε στα 17400 ειναι παρα πολλα!
Μετα ο ξαδερφος μου πηρε το Fiesta 1,6 με 13500(παρα πολυ καλη τιμη)και θα το προτεινα ανεπιφυλακτα!
Printable View
Σαν σχεδιο μου αρεσει το Swift αλλα μαλλον ακιβο αν φανταστεις πως το IGNIS που πηρε ενας γνωστος μου πηγε στα 17400 ειναι παρα πολλα!
Μετα ο ξαδερφος μου πηρε το Fiesta 1,6 με 13500(παρα πολυ καλη τιμη)και θα το προτεινα ανεπιφυλακτα!
Η αδερφή μου πήρε το και είναι πολύ καλό, βέβαια πήρε το 1.6 vtr με sensodrive (ωραίο το αυτόματο στην πόλη!!) και απο εξοπλισμό είχε τα πάντα!! Δες τι παίζει με το 1.4 vtr.
Αχμ το C2 εννοούσα πήρε!!! sorry ξενύχτης είμαι.
Επίσης αν σου το επιτρέπει η τσέπη σου , θα μπορούσες να δεις το Mini One ( αν και το Cooper -ακι είναι το διαμάντι ,αλλα έλα που θες 1.4 :wink: )..Ωραίο αμαξάκι , καλούτσικες επιδόσεις , εύκολο παρκάρισμα αλλά αν δεν κάνω λάθος αρκετά τα λεφτά :( ..
Και ας μη ξεχνάμε (Super Mini κατηγορία βεβαια) το C2 που είναι πολύ καλο , κρίνοντας από το VTS που έχω οδηγήσει (φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν για το 1.4 ) και είναι και αρκετά οικονομικό!Αψογο για εντός πόλεως όπως το θες!
Α αν θες μπορεις επίσης να δεις 100 cc λιγότερα βέβαια το Rx8 (αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρεσαι για τοσα λίγα κυβικά ).. :216 :100 :100
FIAT PANDA