Εγω εχω στην κατοχη μου ενα Χτ και εναΚΑΖΕR:)
Printable View
Εγω εχω στην κατοχη μου ενα Χτ και εναΚΑΖΕR:)
Γενικα οδηγω μηχανες,ομως εχω στη κατοχη μου ενα skiper 150.
Τωρα οσο αφορα το κρανος, η μονη διαδρομη που δεν το χρησιμοποιω, ειναι απ'το μαγαζι μου στο σπιτι μου,
200 μετρα μονο
Εγώ έχω ένα Virago 250 μοντέλο του '92. Μανίσιο από τότε!
Το έχεις σύστημα να τα αφήνεις μαμίσια???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Πάντα λέω: "α, να βάλω κι αυτό-α, να βάλω κι εκείνο, αλλά ποτέ δεν βάζω!
Τώρα, στο Stilo κάτι μπορεί να αλλάξει...
εγω θα ηθελα να έχω....fz 600 naked..τα οικονομικά όμως....έχω αλλα τωρα...mike και **** τις ευκαιρίες ήταν αυτη ρε γμτ...
Εγω ειχα ενα FZX750 με μοτερ απο 1000 EXUP!!!Τωρα εχω ενα παπακι Crypton για μες την πολη.Το κρανος το φοραω παντα κ με εχει σωσει απο ενα ασχημο πεσιμο!Θα συμφωνησω με το φιλο mike κ καποιους τσιρικιτζηδες που βγαινουν κ λενε μ@κ@κιες τους εχω γραμενους κανονικα!
Μιας και μιλάμε για μηχανές από σήμερα είμαι και εγώ ένας πανευτυχής κάτοχος Suzuki DL 650 V-strom 2007
και γράφω γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτό και σε Z750S , FZ6 Fazer kai CBF600F ...που λέτε πιο πάνω
το Ζ και Fazer δέν γιατί έχουν πολύ γκάζι για πρώτη μηχανή (105 και 90κάτι άλογα) ...
προς στιγμήν το στρώνω (έχω πάνω 3 κμ :) ) αλλά από γνωστούς ξέρω ότι ταξίδια πάς με 140-160 πολύυυ άνετα .... (και αυτό με ενδιαφέρει)
πιό πάνω δεν ξέρω...αλλά για σταθερά 180 δεν νομίζω να το πάω...καμιά προσπέραση για να δώ τελικές ναι...θα δούμε..
anyway>..
και φυσικά το κράνος όπως και την ζώνη....ακόμη και για 500 Μ απόσταση
Καλοτάξιδη Και Πάντα Όρθιος!!!!
Μεγειά Κυριάκο...καλοτάξιδι Και Καλά Και Ασφαλή Χιλιόμετρα.